- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Maaşallah cnm bizde 36. Ben sezaryan olucagim için 2 hafyam kaldi ins
Maaşallah cnm bizde 36. Ben sezaryan olucagim için 2 hafyam kaldi ins
Az kaldi dayanalim. Bende iyice agirlastim. Dogumum 3 ocak da ve elim ayagim sismeye basladi. Gun gectikce zor geliyor.Dun aksam agridan uyuyamadim kizlarrr dogsun artikkk
Erken degil canım sezeryanda 40 hafta tamamlanmadan bebegin alınması gerekir çünkü acılma ve sancı olmamasi lazim doktorunuza güveninÖncelikle merhaba Guzell anneler bende haziran annesi olucam kısmetse .Rabbim yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bsy sormak istiyorum çok yakın akrabamda 35 haftalık hamile şuan sizler gibi doktor ayin 10 gibi doğum yapa bilirsin yada20 gibi sezeryanla ama daha erken değil mi sizce bir de önerebileceğiniz tavsiyelerinize ihtiyacımız var
Saol canım tsk ederimErken degil canım sezeryanda 40 hafta tamamlanmadan bebegin alınması gerekir çünkü acılma ve sancı olmamasi lazim doktorunuza güvenin
Allah kurtarsın insallahDoktorum cuma gunu sabah gel dedi hadi hayirlisi
erken değilmi daha bir hafta daha kalsaydı bari canım ya ne çabuk geçti zaman Allah yardımcınız olsunDoktorum cuma gunu sabah gel dedi hadi hayirlisi
Hasta bezi aldımHasta Bezi aldınızmı
Bir eksiğim o kalmıştı onuda alayım o zamanHasta bezi aldım
Bende dogurayim artık zaman gecmek bilmiyoArtik her seyin hazir olmasi gereken zamanlar. Hic bir eksiginiz kalmamali ozellikle kez dogum yapacak arkadaslar. Bi arkadasimin tam 37 de normal dogumu oldu. Ki sabah kontrolu vardi nst de sanci bile cikmadi aksamina suyu geldi,sabaha dogru normal dogum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?