2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Benimde cumartesi gunu doktor kontrolum var muhtemelen sezaryen gununu koyariz. Simdilik hala calisiyorum cuma dogum iznine cikicam. Zor gunler ama daha zorlu gunler bizi bekliyo :)

Öncelikle merhaba Guzell anneler bende haziran annesi olucam kısmetse .Rabbim yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bsy sormak istiyorum çok yakın akrabamda 35 haftalık hamile şuan sizler gibi doktor ayin 10 gibi doğum yapa bilirsin yada20 gibi sezeryanla ama daha erken değil mi sizce bir de önerebileceğiniz tavsiyelerinize ihtiyacımız var

Erken degil canım sezeryanda 40 hafta tamamlanmadan bebegin alınması gerekir çünkü acılma ve sancı olmamasi lazim doktorunuza güvenin

Artik her seyin hazir olmasi gereken zamanlar. Hic bir eksiginiz kalmamali ozellikle kez dogum yapacak arkadaslar. Bi arkadasimin tam 37 de normal dogumu oldu. Ki sabah kontrolu vardi nst de sanci bile cikmadi aksamina suyu geldi,sabaha dogru normal dogum.

Bende dogurayim artık zaman gecmek bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…