2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Bende cok rahatsızlanıyorum.Gece uyuyamıyorum sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum karnım çok buyuk olduğu için yürüyemiyorum çok beklemıcek gelcek gibi hayırlısı o hepimiz hakkında

Selam kızlar bende 12 ocak normal tarihimiz ama 10 gün önce geliyo boyu kilosu geçen hafta kontrolde 37. Haftada 3200 dük sizin nasıl benim ilk doğumum korkuyorum normal doğum yapacak olan var mi hepimiz inşallah sağlıklı kucağınıza alın

Benimde 36 haftada 3000 kiloydu. Seninki kadar olmuştur. İlk doğum normaldi çok zor oldu bunu sezeryan istiyorum. Her insan bir olmuyor canım kiminin çok kolay geçiyor

Ben normal. Dogum yapcam bende sezeyandan korkuyodum

Kızlar 2 haftadır öksürükten mahfoldum cigerlerim cıkcak gibi oluyo nasil gecirebilirim öksürügü

Bende cok rahatsızlanıyorum.Gece uyuyamıyorum sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum karnım çok buyuk olduğu için yürüyemiyorum çok beklemıcek gelcek gibi hayırlısı o hepimiz hakkında
Bebeginin cinsiyeti ne

Benimde 36 haftada 3000 kiloydu. Seninki kadar olmuştur. İlk doğum normaldi çok zor oldu bunu sezeryan istiyorum. Her insan bir olmuyor canım kiminin çok kolay geçiyor
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Ben normal. Dogum yapcam bende sezeyandan korkuyodum
Ben ikisinden de korkuyrm sezeryanin sonrası çok zor diyolar birinin sana bakması lazım diyolar benim bakacak doğru düzgün kimsem yok mecbur hastaneden çıktıktan sonra kendim kosturcm

Ben ikisinden de korkuyrm sezeryanin sonrası çok zor diyolar birinin sana bakması lazım diyolar benim bakacak doğru düzgün kimsem yok mecbur hastaneden çıktıktan sonra kendim kosturcm
İnsallah cabuk toparlarsin benim ablam 2.gün ayaktaydi korkma toparlarsin cabuk

Kızlar 2 haftadır öksürükten mahfoldum cigerlerim cıkcak gibi oluyo nasil gecirebilirim öksürügü
Benim de 10 ocak görünüyor beklenen doğum ve bugün grip gibi soğuk algınlığı gibi birşey olmuşum ölüyorum zaten zordu iyice zorlaştı öksürüp duruyorum ve bebişe bişey olcak diye korkuyorum. Doktor randevuların kaç günde bir? Günümüz aynı olunca merak ettim :)

5 güne bi gidiyorum artık yarın kontrolüm var :)

Kızım olcak bide ablamız var tabi. Durumun varsa epidural normal ol canım korkma

Hurma yiyin dogumu kolaylastırıyomus.ben ıkanamıyorum o için doğum uzun suruyor.benımle aynı gün doğum yapan bir bayan vardı benden sonra geldi 7 santim açılması vardı hiç sancısı yoktu sonra doğuma aldılar yarım saat bile sürmedi doğurdu geldi kadın hiçbişey yokmuş gibiydi..ıns sizde öyle olursunuz ağzından duada hiç düşmedi maşallah

Ne dediğini yazar mısın buraya bana ben de çarşamba gideceğim. O kadar kötü hissediyorum ki sezaryen mi istesem diye düşünmeye başladım
Normal olma ihtimali varsa sakın sezeryan isteme sezeryan olursan acısını hayatın boyunca cekersin bizim hersey yolundaymis sadece bebisimin gelmesini bekliyoruz

Normal olma ihtimali varsa sakın sezeryan isteme sezeryan olursan acısını hayatın boyunca cekersin bizim hersey yolundaymis sadece bebisimin gelmesini bekliyoruz
İyi iyi çok şükür inşaallah sağlıkla kucağına al bebişini.ihtimalimiz var şu an değişen bi durum yoksa en son geçen hafta gitmiştim ben de. Evet haklısın sancı beklemek en iyisi tabi o zamana kadar şu gripten de kurtulursam iyi olacak.

İnşaallah bizm de öyle olur yaa benim de şu an sancı yok açılmada yoktu en son doktor açılma olmuş derse sevinicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…