İnsallah cabuk iyilesirsin bol bol c vitamini al ballı sut icİyi iyi çok şükür inşaallah sağlıkla kucağına al bebişini.ihtimalimiz var şu an değişen bi durum yoksa en son geçen hafta gitmiştim ben de. Evet haklısın sancı beklemek en iyisi tabi o zamana kadar şu gripten de kurtulursam iyi olacak.
Nasıl oldun insallah bi sorun yokturKızlar 1 saattir geçmeyen bel agrim var bebekde çok hareket ediyor noluyo ki acaba
Allah bagışlasın bebegini nasıl zorla aldiBen doğumyptm kızlar sezeryan oldum 11
30 dan sabah 9 kadardoğum sancısı çektimzorla aldı
Ters giden ne oldu canım acılmanmı olmadı neyseki atlattın artık kavustun bebegine tez zamanda toparlanırsın ınsBen doğumyptm kızlar sezeryan oldum 11
Sezeryan çokmu zor . Nası gectıBen doğumyptm kızlar sezeryan oldum 11
Sezeryansa uyuyan ama sonrası sknti gerçi ben normal doğum sancısı da çektim 5 dakikaya düşmüştü sancılarım doğuma kadar normal zor ama sezeryanin sonrası zor şuanda bile biri olması şart yanındaSezeryan çokmu zor . Nası gectı
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .İyi Haberlerini beklıyorumBebeegin hayirli olsun darisi basimiza bende sabah
gidecegim
Benimde ilk normal oldu oluyorum sandım çokta dıkısım oldu ıyılesmem çok uzun sürdü bidaha normal yapmak istemiyorum sütüm bile 2 gun sonra geldi. Şimdi sezeryan istiyorum herkes eleştiriyor yaşadığımı bir ben bilirim .rabbım yinede hayırlısını versin .tez zamanda iyileşirsin inş unutulur gıder geriye yavrunla mutlu günler kalırSezeryansa uyuyan ama sonrası sknti gerçi ben normal doğum sancısı da çektim 5 dakikaya düşmüştü sancılarım doğuma kadar normal zor ama sezeryanin sonrası zor şuanda bile biri olması şart yanında
Amin canisi darısı başına ama sezerynda zor söyleyeyim hareket bile edemiyorumBenimde ilk normal oldu oluyorum sandım çokta dıkısım oldu ıyılesmem çok uzun sürdü bidaha normal yapmak istemiyorum sütüm bile 2 gun sonra geldi. Şimdi sezeryan istiyorum herkes eleştiriyor yaşadığımı bir ben bilirim .rabbım yinede hayırlısını versin .tez zamanda iyileşirsin inş unutulur gıder geriye yavrunla mutlu günler kalır
Doktor korse takmana izin verirse sezeryan korse si var ondan tak. Karnın sıkı tuttugu için daha rahat hareket edebılıyomussun.yurumeye çalış bol bol gaz sancısı olurmuş. Sezeryan yapmadım ama okuya okuya kitap yazcam yakındaAmin canisi darısı başına ama sezerynda zor söyleyeyim hareket bile edemiyorum
Sorun yok canım ama dün nst de 75 i geçen sancılar çıktı doğum ne zaman olur sizceNasıl oldun insallah bi sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?