2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
İnsallah cabuk iyilesirsin bol bol c vitamini al ballı sut ic

Kızlar 1 saattir geçmeyen bel agrim var bebekde çok hareket ediyor noluyo ki acaba

Benim de şimdilik normal görünüyor. Inşallah kolay olur. Yürümem zorlaştı çatı kontrolünden sonra biraz açıkçası. Bebeğin baskısı da var tabi. Bel agrım çok yok nstde sancı cikiyo ama ben hissetmiyorum. 16 ocak 40. Hafta ama gelmezse bekliyez dedi.

Ben doğumyptm kızlar sezeryan oldum 11
30 dan sabah 9 kadardoğum sancısı çektimzorla aldı
Ters giden ne oldu canım acılmanmı olmadı neyseki atlattın artık kavustun bebegine tez zamanda toparlanırsın ıns

Darısı bizim başımıza benım kız 3buçuk kılo17 Ocak suyum nısanım gelmese sezeryan olcam bende

Kızlar ultrason kagidinin en altında d. Yaziyo o ne demek bilen varsa yazsin lutfen benimki d.12,74

Sezeryan çokmu zor . Nası gectı
Sezeryansa uyuyan ama sonrası sknti gerçi ben normal doğum sancısı da çektim 5 dakikaya düşmüştü sancılarım doğuma kadar normal zor ama sezeryanin sonrası zor şuanda bile biri olması şart yanında

Benimde ilk normal oldu oluyorum sandım çokta dıkısım oldu ıyılesmem çok uzun sürdü bidaha normal yapmak istemiyorum sütüm bile 2 gun sonra geldi. Şimdi sezeryan istiyorum herkes eleştiriyor yaşadığımı bir ben bilirim .rabbım yinede hayırlısını versin .tez zamanda iyileşirsin inş unutulur gıder geriye yavrunla mutlu günler kalır

Amin canisi darısı başına ama sezerynda zor söyleyeyim hareket bile edemiyorum

Amin canisi darısı başına ama sezerynda zor söyleyeyim hareket bile edemiyorum
Doktor korse takmana izin verirse sezeryan korse si var ondan tak. Karnın sıkı tuttugu için daha rahat hareket edebılıyomussun.yurumeye çalış bol bol gaz sancısı olurmuş. Sezeryan yapmadım ama okuya okuya kitap yazcam yakında belki faydası olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…