- 20 Mayıs 2017
- 314
- 168
- 33
- 31
Sen hıssedıyomusun ilk kızımda benimde sancım vardı ve 2 cm acılmamda vardı.ben hiç hissetmedim bir hafta galiba geçmişti suyum geldi o zaman başladı benim. Süpriz artık hayırlısı olsunSorun yok canım ama dün nst de 75 i geçen sancılar çıktı doğum ne zaman olur sizce
Bebegın kaç gr normalmı olcakBu arada bebeği doğan arkadaşların hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun bebekleri inşallah :)
Bebeğim suan 3 kilo canım bende sadece kasilma olarak hissediyorum ağrı yok normal olcak bi terslik olmazsa bekliyorum meraklaBebegın kaç gr normalmı olcak
Bu fa nstmizBebeğim suan 3 kilo canım bende sadece kasilma olarak hissediyorum ağrı yok normal olcak bi terslik olmazsa bekliyorum merakla
Bendede dünden beri adet olacakmışım gibi ağrım var yatıyorum. Salı günü gittim doktora 3600 gr dedi Allah yardımcımız olsun gelsede artık sorun olmazBebeğim suan 3 kilo canım bende sadece kasilma olarak hissediyorum ağrı yok normal olcak bi terslik olmazsa bekliyorum merakla
Kız sen daha dogurmadınmı.ne olduEwet bir an once gelsinler doktorum bu hafta alacagim dedi
Benimde boyum kısa catim uygun olmayabilirmis daha yapmadı muayene. Doğum için gittiğim gün yapilcakmis uygun değilse sezeryan olcakmis. Bnmki tam bi belirsizlik icindeÇatı agrisi çok kötü oluyor ben cok erken yaşadım erkek doğum rıskım vardı geçti dinlen bol bol normal olması .Çatı muayenesi yaptı doktor salı günü amadoğumu tetıklıyomus.dogum başladığı zaman bakıyor zaten saat bası
Canım sen Aydınlı mısınHahhhaha daha dogurmadim insallh bu hafta
Erkendi zaten 1 hafta 1 haftadır az daha kilo alsın tobbık olsun annesıHahhhaha daha dogurmadim insallh bu hafta
Kendini çok sartlama sağlığınız için hangisi uygunsa o olsun.kımısının psikolojisi bozuluyor sırf normal yapamadım dıyeBenimde boyum kısa catim uygun olmayabilirmis daha yapmadı muayene. Doğum için gittiğim gün yapilcakmis uygun değilse sezeryan olcakmis. Bnmki tam bi belirsizlik icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?