2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Bu arada bebeği doğan arkadaşların hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun bebekleri inşallah :)

Sorun yok canım ama dün nst de 75 i geçen sancılar çıktı doğum ne zaman olur sizce
Sen hıssedıyomusun ilk kızımda benimde sancım vardı ve 2 cm acılmamda vardı.ben hiç hissetmedim bir hafta galiba geçmişti suyum geldi o zaman başladı benim. Süpriz artık hayırlısı olsun

Bebeğim suan 3 kilo canım bende sadece kasilma olarak hissediyorum ağrı yok normal olcak bi terslik olmazsa bekliyorum merakla
Bendede dünden beri adet olacakmışım gibi ağrım var yatıyorum. Salı günü gittim doktora 3600 gr dedi Allah yardımcımız olsun gelsede artık sorun olmaz

Evet canım allah sag salim kavustursun zaman gecmiyor artik

Bu kasık agrisi geçmiyor ağrı kesici kullanıyomusunuz kararsız kaldım

Kızlar çok fazla çatı ve bacak ağrım var ya ne yatiriyo ne gezdiriyo

Doktorum bana çatı muanesi yapmadı hic niye yapmiyo ki ya

Çatı agrisi çok kötü oluyor ben cok erken yaşadım erkek doğum rıskım vardı geçti dinlen bol bol normal olması .Çatı muayenesi yaptı doktor salı günü amadoğumu tetıklıyomus.dogum başladığı zaman bakıyor zaten saat bası

Benimde boyum kısa catim uygun olmayabilirmis daha yapmadı muayene. Doğum için gittiğim gün yapilcakmis uygun değilse sezeryan olcakmis. Bnmki tam bi belirsizlik icinde

Benimde boyum kısa catim uygun olmayabilirmis daha yapmadı muayene. Doğum için gittiğim gün yapilcakmis uygun değilse sezeryan olcakmis. Bnmki tam bi belirsizlik icinde
Kendini çok sartlama sağlığınız için hangisi uygunsa o olsun.kımısının psikolojisi bozuluyor sırf normal yapamadım dıye

Kızlar az önce jelimsi bi madde geldi tuvalette çamaşırımda farkettim. Koyu kıvamlı ama açık renk. Ebeyi aradım takip et dedi. Kahverengi yada kanlı mı dedi. Değil dedim. Bi kere daha olursa gidersin dedi. Ağrı falan da yok ama korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…