2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Canım ben 5 kilo verdim hala bulantı ve kusmalarım devam ediyor. Çok şanslısın kıymetini bil, mide bulantısı insanı hayattan soğutuyor en azından beni soğuttu..
Cok gecmis olsun, genelde 4 . ayda bitiyor deniyor, yakin zamanda gecer insaallah sizinki de. En azindan kilo problemi hic yasamazsiniz, o acidan sanslisiniz. Dusunsenize simdiye kadar 5 kg vermissiniz bile, mide bulantilariniz gecip guzel yemekle 10-12/kg alsaniz, hamile kaldiginiz kilonuzun ustune sadece 5-7 kg almis gibi olacaksiniz. Cok buyuk avantaj. Ebru Şallı magazinlere bile cikmisti, 9 ayda 6 kg aldi diye.

Ben zaten biraz kilolu başlamıştım, vücut kitle indeksine göre normaldim ama fazlam vardı. Çok mutluyum kilo verdiğim için ama iştahım açılıp çok kilo alırsam bu verdiğimin hiçbir anlamı kalmayacak. O yüzden bundan sonra dikkatli olmam lazım.. Maks. 10 kiloyla doğuma girsem süper olur. Inşallah hepimiz çok kilo almadan tamamlarız hayırlısıyla.

Ben hamileliğimi öğrendiğimden bugüne 1.5 kilo verdim ama 2 gündür iştahım öyle açıldı ki yemek yiyecek yerim kalmıyor
Etrafındakiler sıcaktan bir şey yemiyor ben onların yerinede yiyorum :)

Açıldı mı iştahlarınız ?

Benim hem istahim açık hemde midem bulanıyor. İkisi aynı anda nasıl oluyor bilmiyorum

Gunaydin
Yuruyus veya spor gibi seylere basladiniz mi kizlar? Benim doktorum 3. ayda gittigim kontrolde artik spora baslayabilirsin demisti. Ozellikle yuzme oneriyoruz, tercihen deniz ama havuzun da kloru zarar vermez, bakim kontrolu yapilan yerlerde girebilirsin, kendini cok yormayacak sekilde uzun yuruyusler ve hamilelik pilatesi yapabilirsin demisti.

Evet, onemli besin ogelerini eksiltmeden ama gereksiz tatli ve hamur islerine dikkat etmemiz gerek. Bir de o istah acildiginda cevreden de ye ye sen iki canlisin laflarina direnmemiz gerek.

Benim istah hep ayni, hep acik

Son düzenleme:

Evet ben spora ilk günden başladım
Düzenli olarak 2 yaşındaki kızımın peşinden koşturuyorum :)

Yok benim arkadasım var da onun bulnatıları var da. Size sormak istedim çok şükür ben iyiyim

Cinsiyet öğrenenler anketi doldursun bakalım kız mı erkek mi ağır basıcak

Ben başlayamadım spora çünkü hareket ettiğim an çıkartıyorum afedersiniz.. Hala full yatıyorum. Çatlaklarım çoğaldı, yatmaktan sıkıldım ama kalkamıyorum hala bir iki hafta içinde bulantılarım geçer diye umutluyum sonra hemen yürüyüşe başlamak istiyorum

Kızlar nasıl deniyor nasıl anlatılıyor bilmiyorum ama benim tokzoplazmaya bağışıklığım yokmuş sanırım (böyle mi deniyor bilmiyorum) dolayısıyla çiğ olup soyulamayan meyve sebzeleri yiyemiyorum tamamen yasak bana.. Sirkeli su bile yetmezmiş benim için hiç yememem gerekiyormuş. Hoş zaten bulantıdan bişey yiyebildiğimde yok ama meyve sebzesiz nasıl olacak bilmiyorum. Hiç bu sorunu yaşayan tanıdıklarınız var mı?

Benim bu haftaya kadar hic istahim yoktu bulantim olmadigi halde 4 kilo verdim. Az ve sık yedim. Biraz yesem dunyalari yemis gibi oluyordum. Agır yemekler ve etten tiksindim. Doktorum da kilo vermemden memnun

İnsaallah en yakin zamanda gecer bulantiniz, hayat daha guzel olacak

Bu arada toksoplazmayla ilgili, bende de ayni sekilde bagisiklik yok, ama doktor bana sadece "Pastirma, sucuk, salam, sosis, az pismis yumurta yeme! Disarida restoranda et urunleri yeme! Kopek, kedi gibi hayvanlarla yakin temas kurma! Sebze ve meyveleri cok cok iyi yikamadan yeme!" uyarisinda bulundu, o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…