Kızlar nasıl deniyor nasıl anlatılıyor bilmiyorum ama benim tokzoplazmaya bağışıklığım yokmuş sanırım (böyle mi deniyor bilmiyorum) dolayısıyla çiğ olup soyulamayan meyve sebzeleri yiyemiyorum tamamen yasak bana.. Sirkeli su bile yetmezmiş benim için hiç yememem gerekiyormuş. Hoş zaten bulantıdan bişey yiyebildiğimde yok ama meyve sebzesiz nasıl olacak bilmiyorum. Hiç bu sorunu yaşayan tanıdıklarınız var mı?
Benim bu haftaya kadar hic istahim yoktu bulantim olmadigi halde 4 kilo verdim. Az ve sık yedim. Biraz yesem dunyalari yemis gibi oluyordum. Agır yemekler ve etten tiksindim. Doktorum da kilo vermemden memnun
Cinsiyet öğrenenler anketi doldursun bakalım kız mı erkek mi ağır basıcak
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı ? Ben oldum ve doktor üromisin verdi. Bilgisi olanlar ????
Merhaba canım. Ben bugün 15.haftama giriyorum. Birkaç gün önce göbeğimin çıkmaya başladığını farkettim, resmen birden çıktı çok ilginç. Bugün de kaşıntılar başladı hafiften herhalde nemlendiriciye geçmem lazım artık.Bende 13 haftamdayim mide rahatsızlığım çok oldu ama hiç kusmadim yemekte yiyemedim . Şimdi iştah açıldı çok kilo alırım diye korkularim başladı.zaten göbek 4 aylık gibi oldu şimdiden sizin karninizda ciktimi
Banada ilk gittim erkeğe benziyo şimdi kıza benziyo dedi bakalım hayırlısı neyse artıkBen emin olmadıgım için doldurmadım
İkidir doktor erkek diyor ama hemen ardından kordonda olabilir diye ekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?