2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88

Merhba ilk hamileliğimde doktor banada buna benzer bir şey söylemişti. Ama sanırım sizinki kadar düşük değildi, hamilelik ve sonrasında da çig gıda tüketme demişti. Salam sosis çig köfte çig biber çiğ domates bunları saymıştı hatırladığım kadarıyla.

Benim bu haftaya kadar hic istahim yoktu bulantim olmadigi halde 4 kilo verdim. Az ve sık yedim. Biraz yesem dunyalari yemis gibi oluyordum. Agır yemekler ve etten tiksindim. Doktorum da kilo vermemden memnun

Benim ki de kilo kaybını hiç sorun etmedi bende etmedim tabi ki :)

Ben sürekli meyve dondurma ve kahvaltılık şeyler yiyorum, yemek dediğim o

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı ? Ben oldum ve doktor üromisin verdi. Bilgisi olanlar ????

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı ? Ben oldum ve doktor üromisin verdi. Bilgisi olanlar ????

Geçen ay tahlilde bol bakteri çıktı bu ay tekear istemişti kültür
Kültür sonucuna göre ilaç veririm dedi ama ben bir türlü fırsat bulup yaptıramadım

Bende hiç bir belirti yok sende var mı?

Bana da tüketme dedi işte ama çok zor olacak, şarküteri ürünlerinden bahsetmedi doktor sadece meyve sebze yemeyeceksin dedi. Ama şarküteri ürünlerini zaten kullanmıyorum. Meyve sebze zor olacak. Ek vitamin kullanmam gerekecek herhalde

Bende geldim aranıza.. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin inşallah...

Merhabalar. Bugün takibe aldim konunuzu hepinizin mesajlarini okudum. Oncelike hepimize saglikli hamilelik, kolay dogum ve sagliklica bebegimize kavusmamizi diliyorum. Benim bulantilarim devam etmekte ve 4 kilo aldim. Cinsiyetini henüz ogrenemedim ve cok merak ediyorum. Bir oğlum var 5 yasinda heyecanla kardesimizi bekliyoruz.

Kızlar herkese merhaba, bu iki gündür mide bulantılarım hafifledi inanamıyorum. Allahım kendime nazar değdirecem diye korkuyorum cidden inanamıyorum. Kabus bitti sanırım. Toplam 5,5 kilo verdim. İki gündür baya bişey yiyebildim şükürler olsun. Allahım ne olur tekrar başlamasın bulantılar depresyona girmiştim artık. Sizlerde iyisinizdir inşallah, mide bulantilariniz tez vakitte geçer. Cuma günü kan tahlili yaptırıp toksoplazma durumuma bir daha baktırıcam, pazartesi de inşallah doktoruma gideceğim kontrole. Inşallah cinsiyetini de öğrenebiliriz.

Bende 13 haftamdayim mide rahatsızlığım çok oldu ama hiç kusmadim yemekte yiyemedim . Şimdi iştah açıldı çok kilo alırım diye korkularim başladı.zaten göbek 4 aylık gibi oldu şimdiden sizin karninizda ciktimi

Herkese merhaba.bende 13. Haftamdayım ancak mide bulantilari ve kusmalarim hala geçmedi. hiçbir şey yiyemiyorum.kilo verdim.birde progesteron seviyem dusuk olduğu için igne kullaniyorum.yarında ikili tarama testi var bakalim.biraz stresliyim.hayırlısı

Merhaba kızlar
Merhaba canım. Ben bugün 15.haftama giriyorum. Birkaç gün önce göbeğimin çıkmaya başladığını farkettim, resmen birden çıktı çok ilginç. Bugün de kaşıntılar başladı hafiften herhalde nemlendiriciye geçmem lazım artık.

Şimdiden önlemini al benim ikinci çocuk harita gibi oldum kizimda .onda bisey kullanmamıştım araştırmak lazım hangisi iyi diye

Derim musait zaten canım evlenmeden önce de vardı yapıyla alakalı demek. bana da kiza benziyor dedi 12 haftada 16 haftayı beklicez hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar da

Benimde çıktı göbeğim.. Kıyafetlerimde olmuyor.. Benim baya oldu çıkalı.. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah.. Bizede erkek gibi dedi.. Ama net değil dedi.. Bi dahaki kontrolde belli olur galiba.. Çok şükür bin şükür bu günleride gösterdi Rabbim.. Çok uğraştım çok... Tedaviler iğneler ilaçlar... Elhamdülillah çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…