- 23 Haziran 2017
- 128
- 33
- 13
İnsallah canım ya çok teşekkür ediyorum inşallah bugün ben yarında sen duyarsın Canımtabiki canım bütün dualarım seninle ben inanıyorum güzel haberler alıcaksın
aminn inşallah canımİnsallah canım ya çok teşekkür ediyorum inşallah bugün ben yarında sen duyarsın Canım
6 yi bitirip 7 ye başlamış olman lazım canimKızlar son adet tarihim 26 mayıs normalde yarın 6 haftaya giriyorum ama ultrasonda ve burada yarın 7 ye giriyor görünüyor benim durumumu yaşayan var mı?
Tatlim çok şükür Kalp atışını ultrasonda gösterdi darısı senin başına canım benim :)hilal masal canım gittinmi doktora nasıl sonuçların
Doktor 6 hafta 4 gün dedi canım teşekkür ediyorum :)6 yi bitirip 7 ye başlamış olman lazım canim
ayy çok sevindim amin canımm inşallah dua et benim için hem kese hem kalp atışını bakıcazTatlim çok şükür Kalp atışını ultrasonda gösterdi darısı senin başına canım benim :)
6 yi bitirip 7 ye başlamış olman lazım canim
sağol canım benim inşallah içini ferah tut bol bol dua et bende edicem inşallah yarın sende yazacaksın. Sesi dinletmedi küçük zarar verebilir dedi ultrasonda gösterdi kalbi sönüp sönüp şişiyordu inşallah sende yarın görürsün yaz mutlaka bol bol dua edelim yarın için canım benim :)ayy çok sevindim amin canımm inşallah dua et benim için hem kese hem kalp atışını bakıcaz
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar bende 9+2 deyim 7 şubata doğum veriyor ama ocak sonu alınır diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi
Canım naptın dinledin mi?hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım şimdi geldim doktordan kese göründü ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi 6 haftada görünmesi lazımken nasıl görünöez + kan uyuşmazlığı varmış moralim çok bozulduCanım naptın dinledin mi?
Canım naptın dinledin mi?hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bozma moralini kan uyuşmazlığı zaten 21. Veya 28. Hafta iğnesi yapılıyo benim kuzenimin 11.hafta görülmüş bol bol dua edelim lütfen bozma moraliniCanım şimdi geldim doktordan kese göründü ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi 6 haftada görünmesi lazımken nasıl görünöez + kan uyuşmazlığı varmış moralim çok bozuldu
bebeğin görünmemesi normalmi canım göremryince doktorun yüzü değişti haftaya bakalım dediBozma moralini kan uyuşmazlığı zaten 21. Veya 28. Hafta iğnesi yapılıyo benim kuzenimin 11.hafta görülmüş bol bol dua edelim lütfen bozma moralini
Tatlim bazen oluyor böylesi durumlar bozma moralini kuzenimin kalp atışı 11. Hafta da görülmüş inşallah seninde öyle olur bol bol dua et bana doktor normal yolla imkansız demişti bak oldu çok çok dua ettim dua nın açamayacağı kapı yok unutma sende dua etK
bebeğin görünmemesi normalmi canım göremryince doktorun yüzü değişti haftaya bakalım dedi
Tatlim bazen oluyor böylesi durumlar bozma moralini kuzenimin kalp atışı 11. Hafta da görülmüş inşallah seninde öyle olur bol bol dua et bana doktor normal yolla imkansız demişti bak oldu çok çok dua ettim dua nın açamayacağı kapı yok unutma sende dua et
Ultrasonda kaç haftalık göründü benim bugün 6 hafta 5 gün oldu ama son adetime göre bugün 6 hafta oldum sana ne dediK
bebeğin görünmemesi normalmi canım göremryince doktorun yüzü değişti haftaya bakalım dedi
Doktor bi şey demedi mi ? Olmadı başka doktora git için rahat etsin diye canımK
Bana kaç hafta olduğu ultrasonda görünmüyor dedi canımUltrasonda kaç haftalık göründü benim bugün 6 hafta 5 gün oldu ama son adetime göre bugün 6 hafta oldum sana ne dedi
Ultrasonda kaç haftalık göründü benim bugün 6 hafta 5 gün oldu ama son adetime göre bugün 6 hafta oldum sana ne dedi
Ay inşallah canım ya dua etmemmi hiç şu 1 hafta nasıl gececek inşallah kalp atışınıda duyarımda içim rahatlar çok sağol canım yaTatlim bazen oluyor böylesi durumlar bozma moralini kuzenimin kalp atışı 11. Hafta da görülmüş inşallah seninde öyle olur bol bol dua et bana doktor normal yolla imkansız demişti bak oldu çok çok dua ettim dua nın açamayacağı kapı yok unutma sende dua et
Ayy nasıl ultrason da görünmez bence farklı doktora bi git bu bi hafta boyunca dua et 41 Yasin dağıt içini ferah tut anlıyorum seni çok zor ama unutma mevlam neylerse güzel eyler hakkımizda bebek hayırlı ise olsun değilse olmasın her şeyin başı hayır canım benim sıkma canınıAy inşallah canım ya dua etmemmi hiç şu 1 hafta nasıl gececek inşallah kalp atışınıda duyarımda içim rahatlar çok sağol canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?