2018 şubat anneleri heyecanımızı paylaşalım

6 yi bitirip 7 ye başlamış olman lazım canim
ayy çok sevindim amin canımm inşallah dua et benim için hem kese hem kalp atışını bakıcaz
sağol canım benim inşallah içini ferah tut bol bol dua et bende edicem inşallah yarın sende yazacaksın. Sesi dinletmedi küçük zarar verebilir dedi ultrasonda gösterdi kalbi sönüp sönüp şişiyordu inşallah sende yarın görürsün yaz mutlaka bol bol dua edelim yarın için canım benim :)

Canım şimdi geldim doktordan kese göründü ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi 6 haftada görünmesi lazımken nasıl görünöez + kan uyuşmazlığı varmış moralim çok bozuldu
Bozma moralini kan uyuşmazlığı zaten 21. Veya 28. Hafta iğnesi yapılıyo benim kuzenimin 11.hafta görülmüş bol bol dua edelim lütfen bozma moralini

K

bebeğin görünmemesi normalmi canım göremryince doktorun yüzü değişti haftaya bakalım dedi
Tatlim bazen oluyor böylesi durumlar bozma moralini kuzenimin kalp atışı 11. Hafta da görülmüş inşallah seninde öyle olur bol bol dua et bana doktor normal yolla imkansız demişti bak oldu çok çok dua ettim dua nın açamayacağı kapı yok unutma sende dua et

K

bebeğin görünmemesi normalmi canım göremryince doktorun yüzü değişti haftaya bakalım dedi
Ultrasonda kaç haftalık göründü benim bugün 6 hafta 5 gün oldu ama son adetime göre bugün 6 hafta oldum sana ne dedi

Ultrasonda kaç haftalık göründü benim bugün 6 hafta 5 gün oldu ama son adetime göre bugün 6 hafta oldum sana ne dedi
Ay inşallah canım ya dua etmemmi hiç şu 1 hafta nasıl gececek inşallah kalp atışınıda duyarımda içim rahatlar çok sağol canım ya

Ay inşallah canım ya dua etmemmi hiç şu 1 hafta nasıl gececek inşallah kalp atışınıda duyarımda içim rahatlar çok sağol canım ya
Ayy nasıl ultrason da görünmez bence farklı doktora bi git bu bi hafta boyunca dua et 41 Yasin dağıt içini ferah tut anlıyorum seni çok zor ama unutma mevlam neylerse güzel eyler hakkımizda bebek hayırlı ise olsun değilse olmasın her şeyin başı hayır canım benim sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…