2018 şubat anneleri heyecanımızı paylaşalım

canım meraba senin bir daki kontrolün ne zaman?

Merhabaaa buraya da yazayım 9 haftalık olduk biz de. Duygular karmakarışık. İnsan empati kurabilecek birilerine ihtiyaç duyuyor.

merhaba arkadaşlar bende bugün evde test yaparak öğrendim hamileliğini pazartesi doktor kontrolüm var ve ayrıca 12 aylık bi bebeğim var allah yardımcım olsun sizinde tabi

Dün idrar testi yaptim cift cizgi cikti bugun doktora gittim 5 hafta 4 gunluk hamileyim kese var bebek yok daha ustelik pko luyum ve ikinci hamileligim. Ilk hamilelikte ilacla gebe kaldm ama bu dogal yolla oldu . Birde surprz oldu. Allahn hikmeti iste

Canım merak ediyorum seni bebeğini görebildin mi?
Ayyy canımm benim kusura bakma kaç gündür telefonumda sorun vardı giremedim sayfaya evet canım allahıma bin şükür gördüm bebeğimi kalp atışını da duydum içim rahatladı 20 gün sonra tekrar ikili test için gidicem

Canm sormasi ayip ne zman duydun kalp atisini

Çok sevindim canım çok şükür İnan aklımdaydın hep malum taşınma derken hala ev işleri

Canım kaç haftalık senin benim son adet tarihime göre yarın 8 inçi haftaya giriyorum ama ultrason da farklı burda farklı anlamadım

Hayırlı olsun cNım benimde bebek geç görünmüştü geç döllenmeden kaynaklı olabilir 7 inci haftada görürsün sende inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…