- 14 Mayıs 2015
- 95
- 27
- 18
canım meraba senin bir daki kontrolün ne zaman?Ayy nasıl ultrason da görünmez bence farklı doktora bi git bu bi hafta boyunca dua et 41 Yasin dağıt içini ferah tut anlıyorum seni çok zor ama unutma mevlam neylerse güzel eyler hakkımizda bebek hayırlı ise olsun değilse olmasın her şeyin başı hayır canım benim sıkma canını
Canım bizim tayin farklı yere çıktı şimdi evi toparlıyorum doktor yolculuğa çıkmadan gel dedi ben Çarşamba gidip görünecemcanım meraba senin bir daki kontrolün ne zaman?
Anladım canım tayin nereye çıktıCanım bizim tayin farklı yere çıktı şimdi evi toparlıyorum doktor yolculuğa çıkmadan gel dedi ben Çarşamba gidip görünecem
Bu arada allah yardımcın oldun çok yorma kendini dikkat et canımAnladım canım tayin nereye çıktı
Bu arada allah yardımcın oldun çok yorma kendini dikkat et canım
Bu arada allah yardımcın oldun çok yorma kendini dikkat et canım
Canım merak ediyorum seni bebeğini görebildin mi?Bu arada allah yardımcın oldun çok yorma kendini dikkat et canım
Dün idrar testi yaptim cift cizgi cikti bugun doktora gittim 5 hafta 4 gunluk hamileyim kese var bebek yok daha ustelik pko luyum ve ikinci hamileligim. Ilk hamilelikte ilacla gebe kaldm ama bu dogal yolla oldu . Birde surprz oldu. Allahn hikmeti isteMerhaba hanımlar henüz bu başlığı açmak için çok erken belki de ama heyecanima yenik düştüm. Dün idrar testi yaptim silik çıktı 2. Çizgi. Hemen kan testine gittim beta hcg 47,27 çıktı. Sanırım hamileyim hamileliğini yeni ögrenenler burda mı
Ayyy canımm benim kusura bakma kaç gündür telefonumda sorun vardı giremedim sayfaya evet canım allahıma bin şükür gördüm bebeğimi kalp atışını da duydum içim rahatladı 20 gün sonra tekrar ikili test için gidicemCanım merak ediyorum seni bebeğini görebildin mi?
Canm sormasi ayip ne zman duydun kalp atisiniAyyy canımm benim kusura bakma kaç gündür telefonumda sorun vardı giremedim sayfaya evet canım allahıma bin şükür gördüm bebeğimi kalp atışını da duydum içim rahatladı 20 gün sonra tekrar ikili test için gidicem
Çok sevindim canım çok şükür İnan aklımdaydın hep malum taşınma derken hala ev işleriAyyy canımm benim kusura bakma kaç gündür telefonumda sorun vardı giremedim sayfaya evet canım allahıma bin şükür gördüm bebeğimi kalp atışını da duydum içim rahatladı 20 gün sonra tekrar ikili test için gidicem
Canım kaç haftalık senin benim son adet tarihime göre yarın 8 inçi haftaya giriyorum ama ultrason da farklı burda farklı anlamadımAyyy canımm benim kusura bakma kaç gündür telefonumda sorun vardı giremedim sayfaya evet canım allahıma bin şükür gördüm bebeğimi kalp atışını da duydum içim rahatladı 20 gün sonra tekrar ikili test için gidicem
8+1 günlük canım ultrasonda benimde geri gözüküyorCanım kaç haftalık senin benim son adet tarihime göre yarın 8 inçi haftaya giriyorum ama ultrason da farklı burda farklı anlamadım
Kalp atışını 7+5 günlükken duydum canımCanm sormasi ayip ne zman duydun kalp atisini
Benimde yarın 8 hafta olacak inşallah çok çok sevindim. İnsallah kucağımızda alırız :)8+1 günlük canım ultrasonda benimde geri gözüküyor
Aminn canım inşallah senin bi sonrakş randevun ne zamanBenimde yarın 8 hafta olacak inşallah çok çok sevindim. İnsallah kucağımızda alırız :)
Hayırlı olsun cNım benimde bebek geç görünmüştü geç döllenmeden kaynaklı olabilir 7 inci haftada görürsün sende inşallahDün idrar testi yaptim cift cizgi cikti bugun doktora gittim 5 hafta 4 gunluk hamileyim kese var bebek yok daha ustelik pko luyum ve ikinci hamileligim. Ilk hamilelikte ilacla gebe kaldm ama bu dogal yolla oldu . Birde surprz oldu. Allahn hikmeti iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?