2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sorun bizde değil ,biz normaliz onarmal olan onlar bence de (fakir tesellisi oldu )

Aynen benim de oyle. Dun mesela aksam 10a kadar hic hareket etmedi.

valla ölüm orucuna mı girer o hırsa gider doğururmu yoksa geve dükkanı ateşemi verir bilmiyorum umarım kızmamıştır
benim kadın hiç gülmedi valla :/
kız ben kilo almadım ama fit hamile değilim. önceden şişkoydum zaten o yüzden belli olmuyor

Sorun bizde değil ,biz normaliz onarmal olan onlar bence de (fakir tesellisi oldu )

amannnnn doğurunca veririz emzirirken peşinden koşarken vs

bu arada aldığım amniyon sıvı testi geldi. sarı renkli kısım mavi yada yeşile döner ve 10 dkdan sonra eski haline dönmezse bu amniyon sıvı kaçağı demekmiş. bazen idrar kaçırma durumunda da renk değiştiriyormuş. ama o 10 dk içinde eski halini alıyormuş. amniyon sıvısı ise gelen mavi ayda yeşil olup kalıyormuş. ilgilenen arkadaşların bilgisine

Ben en cok en son resimdekini begendim. Cok guzel

tamam canım çok sağol.

Kız 12 yaş dediğin liseye başlıcak çocuk nerdeyse ergen olcak beyefendi:)

Sen bi Nisan-Mayıs anneleri konusuna bak bence seni orda çekiştiriyor olabilir birileri şaka bi yana sağlam pot olmuş ama o da farkındadır bence göbeğinin büyüklüğünü, biz bile her gün burada bu muhabbeti yapıyoruz, hamilelikte tek odak noktası göbek oluyor etraftakilerin

Yok ya ben yerin dibinde mutluyum denk geliriz filan.anama sovse haklisin abla derim

Yok ya ben yerin dibinde mutluyum denk geliriz filan.anama sovse haklisin abla derim

Ahahaha Beni de gören(kadın-erkek farketmiyor) aa daha kilo almamışsın diyor, bugün okulda erkek öğretmen arkadaşlardan kızsa göbek yayvandır erkekse sivridir yorumunu bile duydum yani alsan bi türlü almasan bir türlü, o yorumlar bitmiyor, zaten ufak tefek minyon bişeyim yediklerime de dikkat etmesem doğuma yuvarlanarak giderim artık

zaten 180 boya 88 kilo hamile kaldım kilo alırsam uzaydan görünen ilk hamile olurum

Ben idareye durumu söyledim. Okul başladığından beri nöbet tutmuyorum. Sağolsunlar anlayışla karşıladılar. Sizinkiler niye zorluyor anlamadım
Ya Sizinkiler düşünceliymiş daha bana teog a hazırlamam için 8 leri vereceklerdi ben istemedim ikinci dönem yokum bölünür iyi olmaz öğretmen değişmesi dedim. Kendileri mi siz tutmayın dediler Yoksa siz kendiniz mi ben tutmayacağım dediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…