- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #20.841
Sorun bizde değil ,biz normaliz onarmal olan onlar bence deay benim içinde öyle diyorlarmıdır acaba
mac de bi cocuk kac aylık demıstı ben 4 demiştim sizinki baya baya kasımda dogacak gibi masallah önden önden geliyor demiştibaya gülmüştük tabi
ya benim bildiğim önceden hamileler benim gibi olurdu fit hamilemi olurmuş hıhyeni moda cıktı sonra ben ve benim gibiler tontik duruyor
hahahaSorun bizde değil ,biz normaliz onarmal olan onlar bence de(fakir tesellisi oldu )
Aynen benim de oyle. Dun mesela aksam 10a kadar hic hareket etmedi.Günaydın herkese şu bebek hareketleri mevzusunda kafam karışık. Dün bugün hiç hissedemedim. Ondan önce akşamları başlamıştı düzenli hareketler. Şimdi kafama takıldı tatlı falan da yedim ama bana mısın demiyor. Sizce normal midir kafama takıldı??
sağlam pot olmuş yalnız kadın bu hırsla gidip ölüm orucuna girerBen ilk oğlumda 24 kilo almıştım,iç karnım dar benimde direk göbek fırlıyor,vücutda ödem tutuyor yani kilo değil ödem Sağlıkla gelsinler de hiç kilo almayanlarada özenmiyor değilim
benim kadın hiç gülmedi valla :/ay benim içinde öyle diyorlarmıdır acaba
mac de bi cocuk kac aylık demıstı ben 4 demiştim sizinki baya baya kasımda dogacak gibi masallah önden önden geliyor demiştibaya gülmüştük tabi
ya benim bildiğim önceden hamileler benim gibi olurdu fit hamilemi olurmuş hıhyeni moda cıktı sonra ben ve benim gibiler tontik duruyor
Sorun bizde değil ,biz normaliz onarmal olan onlar bence de(fakir tesellisi oldu )
Evet canim ben de hergun 1 yemek kasigi pekmezimi hic aksatmiyorum. Ayaklarim sisiyordu maden suyu cok iyi geldi.Kızlar hergün pekmez içiyorum ve 1 tane maden suyu içiyorum bebişe kilo yapıyormuş
Ben normal ustlerimi de giyemiyorum pantolona zaten 9. Haftada baslamistimAhahaha tek ben mi kilo aldım
Ben de üst giysilerimi giyiyorum ama hamile pantolon giymeden asla
Ben en cok en son resimdekini begendim. Cok guzeleşim moralim düzelsin kafam dağılsın diye imalatcılara gıtmıs bunları atmıs
sizce hangisi daha uygun olur büyük olanlar 12 yasına kadar kullanılıyormus ama 12 yasında yere yakın yatmak ıster mi bilemedim
bir de calısma masası falan eklenır 10 yasta falan buyur bebek odası kalmasın dıye dusundum kucukler de 6-7 yasa kadar kullanılıyormus
ev gıbı arkası panoluyu begendım tabı rengı harıc beyaz dusunuyorum acaba hangısı kullanıslı olur kı bılenınız kullanannız var mı
benimde 10 dan sonra çok az bizim güne denk gelenler tembel tosba demekkiAynen benim de oyle. Dun mesela aksam 10a kadar hic hareket etmedi.
tamam canım çok sağol.bu arada aldığım amniyon sıvı testi geldi. sarı renkli kısım mavi yada yeşile döner ve 10 dkdan sonra eski haline dönmezse bu amniyon sıvı kaçağı demekmiş. bazen idrar kaçırma durumunda da renk değiştiriyormuş. ama o 10 dk içinde eski halini alıyormuş. amniyon sıvısı ise gelen mavi ayda yeşil olup kalıyormuş. ilgilenen arkadaşların bilgisine
Kız 12 yaş dediğin liseye başlıcak çocuk nerdeyse ergen olcak beyefendi:)eşim moralim düzelsin kafam dağılsın diye imalatcılara gıtmıs bunları atmıs
sizce hangisi daha uygun olur büyük olanlar 12 yasına kadar kullanılıyormus ama 12 yasında yere yakın yatmak ıster mi bilemedim
bir de calısma masası falan eklenır 10 yasta falan buyur bebek odası kalmasın dıye dusundum kucukler de 6-7 yasa kadar kullanılıyormus
ev gıbı arkası panoluyu begendım tabı rengı harıc beyaz dusunuyorum acaba hangısı kullanıslı olur kı bılenınız kullanannız var mı
bende öyle dusundum genc odası alınır o zaman diye ben küçük yaptırayım en mantıklısı :)Kız 12 yaş dediğin liseye başlıcak çocuk nerdeyse ergen olcak beyefendi:)
evet onuda çok begendım bende olan dolapta beyaz ama resmen tavana kadar sırıtır mı bılemedımBen en cok en son resimdekini begendim. Cok guzel
valla ölüm orucuna mı girer o hırsa gider doğururmu yoksa geve dükkanı ateşemi verir bilmiyorum umarım kızmamıştır
benim kadın hiç gülmedi valla :/
kız ben kilo almadım ama fit hamile değilim. önceden şişkoydum zaten o yüzden belli olmuyor
amannnnndoğurunca veririz emzirirken peşinden koşarken vs
Yok ya ben yerin dibinde mutluyum denk geliriz filan.anama sovse haklisin abla derimSen bi Nisan-Mayıs anneleri konusuna bak bence seni orda çekiştiriyor olabilir birilerişaka bi yana sağlam pot olmuş ama o da farkındadır bence göbeğinin büyüklüğünü, biz bile her gün burada bu muhabbeti yapıyoruz, hamilelikte tek odak noktası göbek oluyor etraftakilerin
Yok ya ben yerin dibinde mutluyum denk geliriz filan.anama sovse haklisin abla derim
zaten 180 boya 88 kilo hamile kaldımAhahahaBeni de gören(kadın-erkek farketmiyor) aa daha kilo almamışsın diyor, bugün okulda erkek öğretmen arkadaşlardan kızsa göbek yayvandır erkekse sivridir yorumunu bile duydum yani alsan bi türlü almasan bir türlü, o yorumlar bitmiyor, zaten ufak tefek minyon bişeyim yediklerime de dikkat etmesem doğuma yuvarlanarak giderim artık
Ya Sizinkiler düşünceliymiş daha bana teog a hazırlamam için 8 leri vereceklerdi ben istemedim ikinci dönem yokum bölünür iyi olmaz öğretmen değişmesi dedim. Kendileri mi siz tutmayın dediler Yoksa siz kendiniz mi ben tutmayacağım dedinizBen idareye durumu söyledim. Okul başladığından beri nöbet tutmuyorum. Sağolsunlar anlayışla karşıladılar. Sizinkiler niye zorluyor anlamadım
zaten 180 boya 88 kilo hamile kaldımkilo alırsam uzaydan görünen ilk hamile olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?