- Emoji Skoru
- 980
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.661
Cok gecmis olsun canim yaa. Neden olmus peki kuzeninin onceden varmiydi kanama falanAyyy Rabbim yardimcisi olsunbenim de kuzenim bir haftadir hastanede kanama ve ağrı ile yatiyor 34 haftalik oldu doktorlar yoğun bakimda gidebildigi kadar gitsin diyorlar perişan oldu kizcagiz.. Insallah biz o duruma düşmeyiz canim yaa..
Hmm.. Keske sorsaydin canim vitamin eksikliginden falan da olabilir senin agrilarinAçıkcası doktoruma ağırlarımdan hiç bshsetmedim ben de ağrı yapmaz diye okudum ama ben iki basamak merdiven çıksam ya da yerden bişey alsam çok ağrım oluyor bir iş yapsam 5 saat uzanmam gerekiyor sebebini bilmiyorum hiç
Birseyi yoktu canim.. 32 haftalikken agrilari olmus ama uzanmis dinlenmis doktora gitmemiş.. 33. Haftada ayni agrilar tekrarlayinca aile sagligi merkezi yakinda oldugu icin bi kontrol olmak istemis.. Saglik merkezi acilen arastirma hastanesine göndermiş gider gitmez de yoğun bakima almislar.. Sonra ordayken kanamasi başlamış.. Ağrıları devam ediyor kanamasi kesilip tekrar başlıyor.. Bebegin cigerleri gelismesi icin igneler falan vurulmuş ama doktor her gecen gün bizim icin iyi diyor 34 Haftaya girdi işte.. Insallah 36 yi görür ama kız çok yıprandı dogsun artık diyormus.. Rabbim yardimcisi olsun..Cok gecmis olsun canim yaa. Neden olmus peki kuzeninin onceden varmiydi kanama falan
Cok güzelmiş canim gule gule giysin oğlusun, ve cok uyguna almissin süper.Kızlar havuzlu hani soranlar olmuştu. Bebek alısverisi icin. Bu hastane cıkisı aziz bebenin ben 200 220ye sordum hep havuzlu handa 120 dedi sonra 105 e bıraktı.
Eki Görüntüle 2057103 Eki Görüntüle 2057104 Eki Görüntüle 2057105 Eki Görüntüle 2057106 Eki Görüntüle 2057107
Evet veriyorlar canim. O puseti besigede monte edebiliyorsun. Sadece 50 liraya bir minte aparati alman gerekiyor.nemesis canım selam bu urbo2 bebek arabasının yanında taşıma puseti olan parçasınıda veriyolarmı?
Ben yiyorum canım açıkçası önemli olan aşırı yememek bence doktor aşırı yemediğin sürece zararı olmaz demiştiKızlar bize hala maydanoz yasakmı
Sağol canım banada komşu birşey yapmışta oturdum yedim içinde maydanoz vardı:))) ondan sordum dayanamadım.Ben yiyorum canım açıkçası önemli olan aşırı yememek bence doktor aşırı yemediğin sürece zararı olmaz demişti
Slm kizlar
Seker yuklemem vardi bugun sabahtan beri hastanelerdeyim. 75 gr lik yapildi. malesef 183 cikti 2 saat sonraki olcumde. endokrine yönlendirdi buyuk ihtimal diyet verir dedi zaten cok dikkat ediyordum. Meyve bile dogru düzgün yemiyorum bir aydir.
Bir de idrar tahlilinde lökosit 70 çıktı en basindan beri kurtulamadim su enfeksiyondan ama bu sefer ki en yuksegiydi:/ monurol verdi ve kültür istedi.
Bunlar haricinde bebis iyi şükür 650 gram olmus. Butun sorunlarr bende:))
Poff gebelik bitmeden bitmeyecekler heralde:/Merak etme bendede mantar aynı dert .bır kurtulamadım fitil kullanıyorum gecıyor bır hafta sonra bidaha
Gecmiş olsun diyet yapacaksın ama bosver iyi birsey buSlm kizlar
Seker yuklemem vardi bugun sabahtan beri hastanelerdeyim. 75 gr lik yapildi. malesef 183 cikti 2 saat sonraki olcumde. endokrine yönlendirdi buyuk ihtimal diyet verir dedi zaten cok dikkat ediyordum. Meyve bile dogru düzgün yemiyorum bir aydir.
Bir de idrar tahlilinde lökosit 70 çıktı en basindan beri kurtulamadim su enfeksiyondan ama bu sefer ki en yuksegiydi:/ monurol verdi ve kültür istedi.
Slm kizlar
Yanlışlıkla süren yazmışım suwen olacak canım bu iki markanın şu ana kadar aldığım tüm ürünlerinden memnun kaldımSag ol canım...netten bakayım relax mode ve sürene...satış noktası arayinca
bulunmuyor.
Sagol cnm evet oyle 9lacak gibiGecmiş olsun diyet yapacaksın ama bosver iyi birsey budogum sonrası derdin olmaz.
Kesinlikle oyle cnm cok tatli seven yiyen biri degilim. Meyveyi de hamileyken cok canim istiyor normalde hic aramam. ozellikle kizimda yedigim meyvenin haddi hesabi yoktu. Bunda da dedigim gibi 1 aydir dikkat ediyorum ama elden gelen bisey yok isteÇok şekerli çıkmışsın canım :) şaka bir yana diyetle hallolur inşallah. Biraz da vücutla alakalı galiba, tatlıyla beslenen arkadaşımda hiç bişi çıkmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?