- Emoji Skoru
- 560
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #22.601
gunaydin herkese hayirli cumalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye 2. Ultrason yapiliyor ki.Gunaydin kizlar ben de sabahtan beri kabizlikla ugrasiyorum.2. Detayli ultasonum yarin cok heyecanliyim yine bir suru ruyalar ruyalar:) kalp ve akciger odakli bakilacak insallah bisey cikmaz. Sanki icim rahat gibi bu sefer.

Geçmiş olsun cnmMaalesef hiç yükselmemiş kanım serum takıldı :/ hafta da 2 kere serum
Çok geçmis olsun canım allahım şifasız dert vermesin inşallah hemencecik toparlanırsınMaalesef hiç yükselmemiş kanım serum takıldı :/ hafta da 2 kere serum
canım geçmiş olsun çok düzelicek birşey dert etme.Maalesef hiç yükselmemiş kanım serum takıldı :/ hafta da 2 kere serum
Geçmiş olsun cnm
Çok geçmis olsun canım allahım şifasız dert vermesin inşallah hemencecik toparlanırsın
canım geçmiş olsun çok düzelicek birşey dert etme.

kaç çıktı canım değerin benimde düşük dedi doktor.Teşekkür ederim canlar inşallah düzelir bebişin gelişimi içinde önemli çünkü![]()
Cok gecmis olsun cnm ya ilacla yukselmiyorsa yapacak bisey yok bu sekilde yukselir inşallahMaalesef hiç yükselmemiş kanım serum takıldı :/ hafta da 2 kere serum
Homely_angel canım selam sen clexanı yaparken koldanmı yapıyorsun artık?benim bazen koldan yapınca hafif kan geliyor ama oda böyle vıcık bir kan değil pıhtılaşmış gibi sanki akmıyor yani duruyor öyle normalmidir acaba?ilaç yapıldığı içinmidir.
Maalesef hiç yükselmemiş kanım serum takıldı :/ hafta da 2 kere serum
Allah şifa versin canım kendini strese sokma serumla ilacla olmadi kan nakli ile düzene girer sen yeter ki moralini yüksek tutMaalesef hiç yükselmemiş kanım serum takıldı :/ hafta da 2 kere serum
Gecmis olsun tatlim. Umarim biran once toparlanir degerlerin :)Maalesef hiç yükselmemiş kanım serum takıldı :/ hafta da 2 kere serum
Benim oncekinde kalp damarlari ve akciger baglantisinda problem oldugu icin kaybettik. Normalde 20. Hafta yapildi detayli genel olarak hersey iyi cikti ama damar sistemini net gorebilmeleri icin 22. Hafta beklemek gerekiyormus. Bi daha boyle bisey yasamazsin ama gecmisinden dolayi bakmak zorundayiz dediler.Niye 2. Ultrason yapiliyor ki.
Anladim canim. 20 hafta iyiyse zaten 22 de de iyi cikar insallah :)Benim oncekinde kalp damarlari ve akciger baglantisinda problem oldugu icin kaybettik. Normalde 20. Hafta yapildi detayli genel olarak hersey iyi cikti ama damar sistemini net gorebilmeleri icin 22. Hafta beklemek gerekiyormus. Bi daha boyle bisey yasamazsin ama gecmisinden dolayi bakmak zorundayiz dediler.