- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #22.621
Maalesef hiç yükselmemiş kanım serum takıldı :/ hafta da 2 kere serum
cok gecmis olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef hiç yükselmemiş kanım serum takıldı :/ hafta da 2 kere serum
bol şans canım.ne çıkarsa çıksın çaresi var öyle düşün.Kizlar bende hastahaneye gidiyorum. Genetik test sonuclari cikmis. Sans dileyin bana![]()
Kizlar bende hastahaneye gidiyorum. Genetik test sonuclari cikmis. Sans dileyin bana![]()
Hemoglobin 9kaç çıktı canım değerin benimde düşük dedi doktor.
Teşekkür ederim canım :)Oyyy geçmiş olsun, neyse ki çözümü var.
Tutuyorum canım o kadar iğneye morarmaya düzelmemiş mi ya canım sıkılmıştı ona biraz ama inşallah serumla geçer :)Allah şifa versin canım kendini strese sokma serumla ilacla olmadi kan nakli ile düzene girer sen yeter ki moralini yüksek tut
Hayırlı haberlerle gel canımKizlar bende hastahaneye gidiyorum. Genetik test sonuclari cikmis. Sans dileyin bana![]()
İnşallah canım :)Gecmis olsun tatlim. Umarim biran once toparlanir degerlerin :)
Teşekkür ederim canımcok gecmis olsun cnm
Kizlar bende hastahaneye gidiyorum. Genetik test sonuclari cikmis. Sans dileyin bana![]()
Arkadaşlar çok moralim bozuk işten geldim ve pembe akintim ve çok küçük bir pıhtı geldi tuvalette bir iki haftadır enfeksiyon ile uğraşıyordum zaten. Doktoru aradım hemen ya yoğun bir iltihap var ya da erken doğum tehlikenin var dedi ağrı sancı bişey hissetmiyorum yarın sabah erkenden muayeneye gideceğim umarım gece ayrıca bı sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok tedirginim.
Allahım yardımcın olsun yoktur umarım birşey dikkat etArkadaşlar çok moralim bozuk işten geldim ve pembe akintim ve çok küçük bir pıhtı geldi tuvalette bir iki haftadır enfeksiyon ile uğraşıyordum zaten. Doktoru aradım hemen ya yoğun bir iltihap var ya da erken doğum tehlikenin var dedi ağrı sancı bişey hissetmiyorum yarın sabah erkenden muayeneye gideceğim umarım gece ayrıca bı sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok tedirginim.
Canım galiba burada bir arkadaşta da kahve lekelenme olmuştu. Sakin olmaya çalış. Sol tarafına yat dinlen bence. Çok mu ayakta kaldın yorulmuş muydun?Arkadaşlar çok moralim bozuk işten geldim ve pembe akintim ve çok küçük bir pıhtı geldi tuvalette bir iki haftadır enfeksiyon ile uğraşıyordum zaten. Doktoru aradım hemen ya yoğun bir iltihap var ya da erken doğum tehlikenin var dedi ağrı sancı bişey hissetmiyorum yarın sabah erkenden muayeneye gideceğim umarım gece ayrıca bı sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok tedirginim.
Arkadaşlar çok moralim bozuk işten geldim ve pembe akintim ve çok küçük bir pıhtı geldi tuvalette bir iki haftadır enfeksiyon ile uğraşıyordum zaten. Doktoru aradım hemen ya yoğun bir iltihap var ya da erken doğum tehlikenin var dedi ağrı sancı bişey hissetmiyorum yarın sabah erkenden muayeneye gideceğim umarım gece ayrıca bı sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok tedirginim.
Genetik test sonucum temiz cikti ama protein s degerim cok dusukmus. Kan sulandirici igneye basliyorum. Dogumdan 6 hafta sonrasina kadar.kullanacaksin dedi doktorum. Normal dogumada bir riski yokmus sadece epidural alamiyormusuz :)
Yok her zamanki kadar bugün ekstra bı yorgunlugum yoktuCanım galiba burada bir arkadaşta da kahve lekelenme olmuştu. Sakin olmaya çalış. Sol tarafına yat dinlen bence. Çok mu ayakta kaldın yorulmuş muydun?