2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim ki yerinde durmuyor önceden bu saatlerde hareket etmedi uyurdu sanırım ben kalkınca biraz sonra hareketini hissederdim şimdi hiç durmuyor acaba seker yüklemesinden mi ki

Merhaba hanımlar herkes iyidir umarim ben hafta ici çooook yoruluyorum 3te eve gelmeme rağmen kolumu kipirdaticak halim olmuyor hafta sonuna da işler birikıyor çok bunaldim...15 tatile kadar çalışıcam allah sağlık versin bebisim iyi olsun ama zormuş gebelikle beraber
Bu da benim kızımın fotografi yuzunu kapatmis elleriyle cadi yanlız minik mi acaba ya burda 21hafta bitmişti 340 grdi perşembe gunu de 650gr dedi dr
Masallah allah nazarlardan saklasın saklamıs kendini :)
Selam arkadaşlar, chicco anne yanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Prego nunda benzer bir beşiği var tavsiye eden var mı? Ya da yatak odasına normal bi beşik mi alayım ne düşünüyorsunuz?
Ben prego aldım canım hem fiyat acisindan hemde kullanan arkadaş önerdi bende inceledim magazada begendim chiccodan hic farkı yok.

Kizlar bileğim sakat demistim size gecen hafta ortapediye gidince rotgen çekilmiyor krem bile veremiyoruz gebesiniz diye göndermişlerdi o gün kan alırken kanım akmamıştı hatta 3 kere deldiler damarlarınız çekilmiş dediler romatizmadan supehelendiler kan vermiştim
Bugun de seker yüklemesi icin tam da o kolumdan aldılar hatta bugun de kanınız hiç akmıyor cok yavaş dediler alabildikleri kadar aldılar
suan koluma bi baktım acayip sis eşim karşı koltuktan fark etti
Zaten kalem bile tutamıyorum ne yapicam ben böyle rotgen de çekilmiyor çatlak var buyuk ihtimal bsy tutup gelemiyorum kaldıramıyorum kalem tutamıyorum bi kereliğine rotgen çekilsem bsy olur mu ki

Yoksa bende de kan pıhtılaşma sorunu mu basladi kafam karıştı

Kizlar bel ağrımı ve belimin battığını kalkınca kalçamın da battığını hemen yuruyemedigimi geceleri dönerken bile belimde batma yaşadığımı doktoruma soyledim
Osteo çare tablet alın günde 2 kez geçmezse fizik tedaviye gözükürsünüz dedi
İçeriğine baktım kalsiyum magnezyum var
Kullananınız var mı bu tableti
Ben kullanmıyorum ama hamile bir arkadaşım kullanıyor. Dr onerdiyse kullanabilirsiniz bence.

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar:KK76:

Bende gittim bugun su bardağına bsy dökmüş kaşıkla karıştırdı şekerli suydu resmen sordum 50 lik dedi rahat içtim 3 yudumda öyle bayılacak ayılacak gibi olmadım is yerinde bi anlattılar bayılacak gibi oldum içim geçti vs diye anlamadım bende mi gariplik var
3 3.5 saat açlığınız olsun şekerli hicbir şey yemeğin sebze ağırlıklı kahvaltınız olsun yeter dedk hemşire bende kahvaltıyı yaptım 11 de sonlandırdım yemeği 2:30 da sekeri yüklediler 1 saat sonra kan alındı 2 tüp bakalım ne çıkacak hatta sonda ki tortuyu karıştırıp içelim dedi bildiğimiz sonda ki tortu toz şeker gibiydi kıtır kıtır ağzıma geldi :)
Benim normalde sekerim düşük cok düşük degil tehlike arz etmiyor 73 78 81 di açlığım tokluğum da normaldi bu zamana kadar belki de bana o yüzden 50 lik yüklediler
Suyu içtikten sonra su içebilir miyim dedim tabi bugun bol bol icin şekerden yine uzak durun gerdi gebelik boyunca uzak durun diyip güldü :)ama bugun zaten alacaginizi aldınız dikkat edin dedi
Ne midem bulandı ne içim kıyıldı bsy olmadı bana :KK70: bende mi gariplik var ya da millet mi cok abarttı bilmiyorum

:) öksürüğü kaldı gerci omunda benim tarafıma bile donmuyor geçecek diye ama sanırım geberse ayrı yatmaz :d sabah içtiğim çorba iyi geldi gargara yaptım sunbcol içtim şimdi iyiyim gece azıyor sanırım

Canim erkekler kolay kolay özellikle ablası kardeşi olsun para istemez şimdi oda krediniz ödeniyor diye minnet düşünüp fazlasıyla ödemek istiyordur aslinda en güzeli herkesin kendi hesabını bilmesi ama maalesef böyle durumlar oluyor bizde de ayni seyler var aile şirketi olunca herkesin malı mülkü parası karışıyor
Esin’e sen ne dersen de istemeyecek bence sen birikim istiyorsan ondan alıp ya da ona kendi parasından birikim yapmasini sağlayabilirsin
Ama bazen ne yaparsan yap dinlemiuorlar ailevi seyler de bence ne dersen de istemeyecek ablasından bunuda kabul etmen lazım cubku kendine dert edersin

Ama bizim kredimiz bizim hakkımız olan parayla ödeniyor, görümceden değil yani. Aslında minnetlik bir durum yok. Ben bebeğe hesap açtırayım bana mantıklı geldi.

Hanimlar d vitamininize bakıldı mi acaba ve takviye d vitamini alıyor musunuz? Bana hiç bakılmadi sanırım ama önemliymiş diye duydum acaba gidip baktirsam mi bilemedim. Geç kalmamışımdır herhalde değil mi eğer önemliyse :/

Benim bakılmıştı, kullanıyordum da ama düşük çıktı:eek:

Selam arkadaşlar, chicco anne yanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Prego nunda benzer bir beşiği var tavsiye eden var mı? Ya da yatak odasına normal bi beşik mi alayım ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE
Benim arkadaslar yan tarafi acilip annenin yanina birlestirilenle cok rahat etmisler. Bir de chicco da yataga egim verebiliyormussun bebek reflusu icin prego da o ozellik var mi bilmiyorum. Ben normal tahta besik aldim bu arada.

Herkese günaydın:anne:

Bugün çalışmak bana resmen işkence gibi geliyor. Bütün yaz çalışmadım gerçi:işsiz:

Kizlar bel ağrımı ve belimin battığını kalkınca kalçamın da battığını hemen yuruyemedigimi geceleri dönerken bile belimde batma yaşadığımı doktoruma soyledim
Osteo çare tablet alın günde 2 kez geçmezse fizik tedaviye gözükürsünüz dedi
İçeriğine baktım kalsiyum magnezyum var
Kullananınız var mı bu tableti
Doktorum da bana bu ilacı verdi bir kez kullandım aşırı ishal yaptı beni kullanamadim bı daha

kizlar kac gunden beri bogaz agrisi cekiyorum kendimce bisiler yapiyorum ancak burnum cok tikali baya kotuyum hic nefes alamiyorum uykuda kalmadi tuzlu su filan hic bisi yapmadi sizzler nasilsiniz

kizlar kac gunden beri bogaz agrisi cekiyorum kendimce bisiler yapiyorum ancak burnum cok tikali baya kotuyum hic nefes alamiyorum uykuda kalmadi tuzlu su filan hic bisi yapmadi sizzler nasilsiniz

Ben boğazımda karıncalanma, yanma hissi yaşadığımda sirkeli suyla sürekli gargara yapıyorum ve hemen etki ediyor. Biraz zorlanabilirsin yaparken ama ilaç kullanmaktan her türlü iyidir. Burun tıkanıklığı için ben sprey kullanıyorum mecburen

Ben boğazımda karıncalanma, yanma hissi yaşadığımda sirkeli suyla sürekli gargara yapıyorum ve hemen etki ediyor. Biraz zorlanabilirsin yaparken ama ilaç kullanmaktan her türlü iyidir. Burun tıkanıklığı için ben sprey kullanıyorum mecburen
isim verebiliyormusun acaba tavsiye bn ilk gebeligimde kullanmistim onu bulursam onu alicam yoksa senin tavsiyen var mi onada bakarim

Back
X