- Konu Sahibi Homely_angel
- #22.861
Ben alali 1aydan fazla oldu tokerbebeden indirimden 350tlye aldim.Bence takip et mutlaka indirime girer yineNerden ve ne kadara aldın acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alali 1aydan fazla oldu tokerbebeden indirimden 350tlye aldim.Bence takip et mutlaka indirime girer yineNerden ve ne kadara aldın acaba?
isim verebiliyormusun acaba tavsiye bn ilk gebeligimde kullanmistim onu bulursam onu alicam yoksa senin tavsiyen var mi onada bakarim
Canim tansiyonunu olctur hemen endiselendirmek istemem seni ama ben ciddi diye biliyorum gebelikte goz onunde biseyler ucusmasi baş ağrısı veya dönmesi de var mı
Benim de bel ağrım oluyor canım ayakta filan çok kalınca özellikleKızlar sırt bel kasık ağrısı olan varmı 2 gündür özellikle belim ve sırtımda ağrı var
Sen bi doktora görün bence canım sundan soyledim gecenlerde eltim anlatti hamile arkadasinin dedigin gibi bi kac gun gozunden biseyler ucusmus bas donmesi de varmis saglik ocagina gitmis hemen universiteye sevk etmisler mudahele etmisler yüksek tansiyondan o yüzden dedim canım benimAğrı yok canım dönme ve çarpıntı var genelde akşamları özellikle kendimden geçiyorum iyice
Canım senin kanın çok düşük ya ondan olmasın o zaman da çarpıntı baş dönmesi oluyor diyorlarAğrı yok canım dönme ve çarpıntı var genelde akşamları özellikle kendimden geçiyorum iyice
Var canım var. Çenem çok çirkin oldu. Üstelik kocaman ağrılı derinden derinden çıkıyor. Neutregena nın sivilce önleyicisini sürüyorum.Kizlar meraba. Hamilelikte cilt sorunu yasiyor musunuz. Bende asiri dercede akne olustu. Sabun falan yikiyorum temizliyorum hergun ama maalesef bi azalma yok. Sizin yaptiginiz uygulamalar var mi.
Netten baktım normal diyor cnm yarın doktora gideceğim onada sorarımBenim de bel ağrım oluyor canım ayakta filan çok kalınca özellikle
Benim cildim aksine çok pürüzsüzleşti hoşuma gidiyor hormonlar yaradı banaKizlar meraba. Hamilelikte cilt sorunu yasiyor musunuz. Bende asiri dercede akne olustu. Sabun falan yikiyorum temizliyorum hergun ama maalesef bi azalma yok. Sizin yaptiginiz uygulamalar var mi.
İnşallah..şuan 499lira gözüküyor heryerdeBen alali 1aydan fazla oldu tokerbebeden indirimden 350tlye aldim.Bence takip et mutlaka indirime girer yine
Kızlar sırt bel kasık ağrısı olan varmı 2 gündür özellikle belim ve sırtımda ağrı var
Doğrudur canım hastaneden o kadar çok yoruldum bıktım ki hiç gidesim yok ara da oluyor genel olarak iyi hissediyorum ama 2 hafta sonraki kontrole kadar sabretmek istiyorumSen bi doktora görün bence canım sundan soyledim gecenlerde eltim anlatti hamile arkadasinin dedigin gibi bi kac gun gozunden biseyler ucusmus bas donmesi de varmis saglik ocagina gitmis hemen universiteye sevk etmisler mudahele etmisler yüksek tansiyondan o yüzden dedim canım benim
Evet aslında onun sebep olması daha yüksek ihtimal canım inşallah düzelir de kurtulurum bu hallerden :)Canım senin kanın çok düşük ya ondan olmasın o zaman da çarpıntı baş dönmesi oluyor diyorlar
Valla şimdiden ağrıyor sa son aylarda kötü olmayız umarım sor bakalım canım ne diyecekNetten baktım normal diyor cnm yarın doktora gideceğim onada sorarım