2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
isim verebiliyormusun acaba tavsiye bn ilk gebeligimde kullanmistim onu bulursam onu alicam yoksa senin tavsiyen var mi onada bakarim

illadin benim kullandığım ancak hamilelerde doz aşımı olmamalı diyor. bir de bu tip spreyler 5 günden fazla kullanılmamalı. ben çok zorda kaldığımda sıkıyorum ama bugün sıkmayacağım muhtemelen, acı biber turşusu yiyince burun baya saldı kendini :halay:

Ben o kadar ısrarla istememe ragmen doktorum izin vermedi burun spreyine kizlar. Steroid icerdigi icin bebege cok zararliymis. Hrm kendi jinekologum hemde acilde gorustugum docent kesinlikle izin vermedi burun spreyine. Nazal burun yikama aparatlari var ondan deneyin baya aciyor burnu.

Canim tansiyonunu olctur hemen endiselendirmek istemem seni ama ben ciddi diye biliyorum gebelikte goz onunde biseyler ucusmasi baş ağrısı veya dönmesi de var mı

Ağrı yok canım dönme ve çarpıntı var genelde akşamları özellikle kendimden geçiyorum iyice

Ağrı yok canım dönme ve çarpıntı var genelde akşamları özellikle kendimden geçiyorum iyice
Sen bi doktora görün bence canım sundan soyledim gecenlerde eltim anlatti hamile arkadasinin dedigin gibi bi kac gun gozunden biseyler ucusmus bas donmesi de varmis saglik ocagina gitmis hemen universiteye sevk etmisler mudahele etmisler yüksek tansiyondan o yüzden dedim canım benim

Kizlar meraba. Hamilelikte cilt sorunu yasiyor musunuz. Bende asiri dercede akne olustu. Sabun falan yikiyorum temizliyorum hergun ama maalesef bi azalma yok. Sizin yaptiginiz uygulamalar var mi.

Kızlar benim bel sırt değilde böbreklere doğru ağrı var.idrar yollarında sıkıntı yok genişleme ağrısı diyorum artık

Kizlar meraba. Hamilelikte cilt sorunu yasiyor musunuz. Bende asiri dercede akne olustu. Sabun falan yikiyorum temizliyorum hergun ama maalesef bi azalma yok. Sizin yaptiginiz uygulamalar var mi.
Var canım var. Çenem çok çirkin oldu. Üstelik kocaman ağrılı derinden derinden çıkıyor. Neutregena nın sivilce önleyicisini sürüyorum.

Benim cildim aksine çok pürüzsüzleşti hoşuma gidiyor hormonlar yaradı bana

Kızlar sırt bel kasık ağrısı olan varmı 2 gündür özellikle belim ve sırtımda ağrı var

Ben tam 2 hafta sırt ağrısı çektim. Özellikle sol tarafta belli bir bölgede oluyordu. Ögleden sonra belli bir saatte başlayıp yatana kadar devam ediyordu. Akşam yatmadan ağrıyan yere zeytinyağı sürüp masaj yaptırıyorum eşime. Sonra streç film ile kendimi sarıyorum, sabaha kadar kaynıyor orası resmen :KK76: 4-5 gecedir yaptım ve ağrı gittikçe azalıyor. Günde 12 saat çekiyordum nerdeyse şimdi 1-2 saat anca ağrıyor. Sen de dene istersen. :anneadayı:

Sen bi doktora görün bence canım sundan soyledim gecenlerde eltim anlatti hamile arkadasinin dedigin gibi bi kac gun gozunden biseyler ucusmus bas donmesi de varmis saglik ocagina gitmis hemen universiteye sevk etmisler mudahele etmisler yüksek tansiyondan o yüzden dedim canım benim
Doğrudur canım hastaneden o kadar çok yoruldum bıktım ki hiç gidesim yok ara da oluyor genel olarak iyi hissediyorum ama 2 hafta sonraki kontrole kadar sabretmek istiyorum

Back
X