2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Vay be ilk defa böyle birşey duydum
Erken Doğum ne kadar erken acaba çok mu erken her gidişte bir haber alıyoruz zaten plesentam Rahim üstünde değil ama hala yakın

Bir de kızlar doktor a gittiğimde yoktu karnımın baya altı hatta rahmim yani anladınız siz çok acıyor yırtılıyor içerden de öyle acıyor zaten Bebeğin lafa yıkarsa bacaklar asagıda ,zorluyor mu acaba bacaklarıyla orayı
İnşallah birşeylere sebep olmaz sizin de böyle acılarınız var mı
Bi hastasini ornek verdi yeni 28 haftalik doğum yapmis suyu fazla oldugundan:/

Tuh canim ya üzüldüm. Oysa senin cok da yuksek degil gibiydi. Ama bozma moralini bebislerimiz iyi olsun da onu da kullaniriz napalım
Bebegim iyi olsunda dayanırım canm bnm sende cok dikkat et hic kacamak yapma bn pisman oldum kacamak yaptigim icin artk daha dikkatli olucam

Bebegim iyi olsunda dayanırım canm bnm sende cok dikkat et hic kacamak yapma bn pisman oldum kacamak yaptigim icin artk daha dikkatli olucam
Oyle canim daha dikkatliydim bugun 124 u gecmedi. gercekten dikkat edince biraz yoluna giriyor. Ama bazen stres yapiyoruz heralde dikkat etsen de yuksek cikiyo:/ gecen haftaki olcumlerim boyleydi bana da insülin baslayalim der mi acaba merak ediyorun 20171102_202501.webp

Oyle canim daha dikkatliydim bugun 124 u gecmedi. gercekten dikkat edince biraz yoluna giriyor. Ama bazen stres yapiyoruz heralde dikkat etsen de yuksek cikiyo:/ gecen haftaki olcumlerim boyleydi bana da insülin baslayalim der mi acaba merak ediyorunEki Görüntüle 2062763
Senin ki iyi gibi canm bnmki 167 177 cikiyo insallah insülin kullanmamiza gerek kalmaz

Evet aynı canım :) Benim beklemezler pek çünkü plasenta aşağıda ya riskleri artıyor haftam ilerledikçe doktor 32 dem sonra başlıyor genel de şikayetler dedi o yüzden ben tetikte olcam 32 den sonra ama inşallah 37 yi görürüm :dua: 5 şubat bnm takvimde
Canım senin plasentanın rahim ağzına uzaklığı kaç cm? Yani yoksa tam rahim ağzında mı?

Anladım cnm. Benimki 2.5 cm di en son. Benimki az da olsa yukarı çıkmış demişti doktor. Rahim büyüdükçe yukarı çıkabiliyor merak etme
Bnm ki de ilk başta ağızdaydı sonra biraz çekilmiş dedi doktor ama yine de sezaryen yerimde olduğu için doğumda kan kaybı riski var doktor biraz daha kaysa kurtaracak dedi inşallah kaymıştır

Aynen canm Allah dermansz dert vermesin cok şükür caresi olan bsy aslinda bnde şeker yüklemesi yaptrmicaktim cok emindim kendimden ama iyiki yaptrmisim bi iğnelik bsymis zaten az zmn kaldi insallah bu gunleride saglikli şekilde atlatiriz

Cnm her iste bir hayir vardir. Hem şöyle düşün , bu diyet sayesinde hem şekerin düşecek, hem de hamilelik bitene kadar fazla kilo almayı da önlemiş olacaksın . Zaten bu saatten sonra daha da dikkat etmek gerekiyor , yoksa çok hızlı kilo alınabilir.

:KK43::KK43:
eskişehirli arkadaşlarım :) siz veya cevrenizden biri kedi sahiplenmek istermi :KK43: dün yine yolda bir miniş bulduk. gözleri hasta ama düzelecek tedavisi devam ediyor. bir gecede toparlandı ısınıp yemek yiyip vitamini dayayınca. gözleride 2 3 güne düzelecek tamamen :KK43: evdeki 2 kedi durumdan pek hoşlanmadığından onu sahiplenemiyorum acil yuva bulmam lazım :KK43:

Eki Görüntüle 2062683

Yazık kedicik cok üzüldüm . Benim de evde kedim var. Meğer benim gibi hem hamile hem de kedili hamilelerde varmış :halay: Doğumdan sonra bebekli ve kedili hayat için ne düşnüyorsunuz ? Çevredeki herkesin sorduğu soru kediyi ne yapıcan sanki kedi bir eşya da atıcaz, satıcaz, çocuğumuz gibi olmuş kimse anlamıyor.:KK43:

Kızlar kaç gündür yoğunlukta n pek yazamıyorum geçen gün sağlık ocağına gittim aşı için gitmişken ebeye söyledim şekeri mi ölçtü parmaktan 139 çıktı yemek yiyeli en fazla 1 saat olmuştu ve sağlık ocağına gitmeden 3 parça kare çikolata yemistim küçük yüksek mi acaba anlayalar yardimci olabilir mi

Back
X