- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.048
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.341
Iyilik saglik diyelim :) sen nasilsin.Merhaba Kızlar Nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyilik saglik diyelim :) sen nasilsin.Merhaba Kızlar Nasılsınız
Canım sen hep yedin, diyette olmana rağmen. Dayanamadığın için, bence kontrollü olman senin adına daha iyi olacaktır.10 gun takip etmemi soylemisti evde ölçtüm cok yüksekmiş insuline baslaticam dedi cnm skldi ya
masallahkontrolden geldik teyzoşlar İkizlerden biri 32 cm 800 gr biri 30 cm 700 gr olmuş iyilerdi![]()
Tuh canim ya üzüldüm. Oysa senin cok da yuksek degil gibiydi. Ama bozma moralini bebislerimiz iyi olsun da onu da kullaniriz napalımkatreinur canm bugun dahiliye ye konturola gelmistim sekerin cok yüksek insuline baslaticam dedi morelim bozuldu ya
Bi hastasini ornek verdi yeni 28 haftalik doğum yapmis suyu fazla oldugundan:/Vay be ilk defa böyle birşey duydum
Erken Doğum ne kadar erken acaba çok mu erken her gidişte bir haber alıyoruz zaten plesentam Rahim üstünde değil ama hala yakın
Bir de kızlar doktor a gittiğimde yoktu karnımın baya altı hatta rahmim yani anladınız siz çok acıyor yırtılıyor içerden de öyle acıyor zaten Bebeğin lafa yıkarsa bacaklar asagıda ,zorluyor mu acaba bacaklarıyla orayı
İnşallah birşeylere sebep olmaz sizin de böyle acılarınız var mı
Bncede takipte olmam daha iyisi canm bundan sonra dikkatli olucam bu bana ders olduCanım sen hep yedin, diyette olmana rağmen. Dayanamadığın için, bence kontrollü olman senin adına daha iyi olacaktır.
Bebegim iyi olsunda dayanırım canm bnm sende cok dikkat et hic kacamak yapma bn pisman oldum kacamak yaptigim icin artk daha dikkatli olucamTuh canim ya üzüldüm. Oysa senin cok da yuksek degil gibiydi. Ama bozma moralini bebislerimiz iyi olsun da onu da kullaniriz napalım
Oyle canim daha dikkatliydim bugun 124 u gecmedi. gercekten dikkat edince biraz yoluna giriyor. Ama bazen stres yapiyoruz heralde dikkat etsen de yuksek cikiyo:/ gecen haftaki olcumlerim boyleydi bana da insülin baslayalim der mi acaba merak ediyorunBebegim iyi olsunda dayanırım canm bnm sende cok dikkat et hic kacamak yapma bn pisman oldum kacamak yaptigim icin artk daha dikkatli olucam
Senin ki iyi gibi canm bnmki 167 177 cikiyo insallah insülin kullanmamiza gerek kalmazOyle canim daha dikkatliydim bugun 124 u gecmedi. gercekten dikkat edince biraz yoluna giriyor. Ama bazen stres yapiyoruz heralde dikkat etsen de yuksek cikiyo:/ gecen haftaki olcumlerim boyleydi bana da insülin baslayalim der mi acaba merak ediyorunEki Görüntüle 2062763
Canım senin plasentanın rahim ağzına uzaklığı kaç cm? Yani yoksa tam rahim ağzında mı?Evet aynı canım :) Benim beklemezler pek çünkü plasenta aşağıda ya riskleri artıyor haftam ilerledikçe doktor 32 dem sonra başlıyor genel de şikayetler dedi o yüzden ben tetikte olcam 32 den sonra ama inşallah 37 yi görürüm5 şubat bnm takvimde
Ayrıntılı raporunda 0.7 mm yazıyor canım yakınlığıCanım senin plasentanın rahim ağzına uzaklığı kaç cm? Yani yoksa tam rahim ağzında mı?
Anladım cnm. Benimki 2.5 cm di en son. Benimki az da olsa yukarı çıkmış demişti doktor. Rahim büyüdükçe yukarı çıkabiliyor merak etmeAyrıntılı raporunda 0.7 mm yazıyor canım yakınlığı
Bnm ki de ilk başta ağızdaydı sonra biraz çekilmiş dedi doktor ama yine de sezaryen yerimde olduğu için doğumda kan kaybı riski var doktor biraz daha kaysa kurtaracak dedi inşallah kaymıştırAnladım cnm. Benimki 2.5 cm di en son. Benimki az da olsa yukarı çıkmış demişti doktor. Rahim büyüdükçe yukarı çıkabiliyor merak etme
Aynen canm Allah dermansz dert vermesin cok şükür caresi olan bsy aslinda bnde şeker yüklemesi yaptrmicaktim cok emindim kendimden ama iyiki yaptrmisim bi iğnelik bsymis zaten az zmn kaldi insallah bu gunleride saglikli şekilde atlatiriz
eskişehirli arkadaşlarım :) siz veya cevrenizden biri kedi sahiplenmek istermidün yine yolda bir miniş bulduk. gözleri hasta ama düzelecek tedavisi devam ediyor. bir gecede toparlandı ısınıp yemek yiyip vitamini dayayınca. gözleride 2 3 güne düzelecek tamamen
evdeki 2 kedi durumdan pek hoşlanmadığından onu sahiplenemiyorum acil yuva bulmam lazım
Eki Görüntüle 2062683