- 5 Nisan 2016
- 184
- 167
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.621
Şeker çıkarsa yol böyle canım çıkmazsa sağlık ocağı yeterli zaten. Birde dokt paylaşırsın sonuca sadeceOwww o ne uzun iş öyle en iyisi şimdiden dahiliye randevusu aliim ben nolur bıkmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker çıkarsa yol böyle canım çıkmazsa sağlık ocağı yeterli zaten. Birde dokt paylaşırsın sonuca sadeceOwww o ne uzun iş öyle en iyisi şimdiden dahiliye randevusu aliim ben nolur bıkmaz
İnsallah iyi cikar canm bn doktoruma gosterdim oda dahiliye ye git dedi dahiliyede diyetisyene gonderdiÇok merak içindeyim Çarşamba ölçtürtecem inşallah
Sonra sonuçları kime gösteriyoruz kadın Doğum a mı dahikiyeye mi yoksa sağlık ocağı doktor u yetiyor mu
Kendin mi olctun bir haftadir cnm. Aclik tokluk ikisi de dusuk muydu. Benim de son 3 aylik deger düşük çıktı ama simdi olcumlerim diyete uymazsam yuksek cikiyorKızlar benim şeker yüklemem 50 gr yapıldı ilk değer 177 ikinci 127 çıktı ayrıca sağlık ocağındaki dokt bi değere dd baktı son üç aylık değermiş ona göre diyete gerek yok ama dahiliye ye git dedi dahiliye diyetisyene yolladı dikkat et diyetine şekeri takip et dediler. Bir hafta kadar diyet yaptım ama ölçümler açlık gibi çok düşük çıktı her defasında. hafta sonu kadın doğum uma gittim o da diyete devam etme sadece paketli gıda ve hamur işine yüklenmezsin dedi. Kafam karıştı açıkçası diyete devam edip etmeme konusunda
Ben kadin dogumda yaptirmistim zaten. Sonucu da oraya gosterdim. Endokrine gitmemi soyledi oradan da diyetisyrn. Su an endokrin ve diyetisyen ortak takip ediyorlarÇok merak içindeyim Çarşamba ölçtürtecem inşallah
Sonra sonuçları kime gösteriyoruz kadın Doğum a mı dahikiyeye mi yoksa sağlık ocağı doktor u yetiyor mu
Kendim ölçtüm canım açlık hep düşük zaten toklukta 140 hiç geçmedi. Dahiliye dokt 140 sınıe dedi. Yemekten 1 saat sonra acıkmaya başlıyorum zaten diyete uyunca allak bullak oldumKendin mi olctun bir haftadir cnm. Aclik tokluk ikisi de dusuk muydu. Benim de son 3 aylik deger düşük çıktı ama simdi olcumlerim diyete uymazsam yuksek cikiyor
Evet canım ilk başlarda gece ayrı gündüz ayrı krem kullandık şampuanı bile reçeteliydi bakımlı ve hassas oğlumun :))Aynen hele ki alerjik bi bebek olursa eve Peluş oyuncak bile sokmamak lazım
Gule gule kullanın canim :)Bugün bebek odamızı aldıkartık masraflı olmaya başladı bu bebe
canı sağolsun diyoruz tabi, sağlıkla gelsinler hepsi analarının koynuna
![]()
Diyetin nasıldı canım. Sıkı bir diyetmiydi ? Benimde son 3 aylık şeker durumum normal olunca diyet yapmıyorum ama tatlıyı canım çok isterse azcık yiyorum.Kızlar benim şeker yüklemem 50 gr yapıldı ilk değer 177 ikinci 127 çıktı ayrıca sağlık ocağındaki dokt bi değere dd baktı son üç aylık değermiş ona göre diyete gerek yok ama dahiliye ye git dedi dahiliye diyetisyene yolladı dikkat et diyetine şekeri takip et dediler. Bir hafta kadar diyet yaptım ama ölçümler açlık gibi çok düşük çıktı her defasında. hafta sonu kadın doğum uma gittim o da diyete devam etme sadece paketli gıda ve hamur işine yüklenmezsin dedi. Kafam karıştı açıkçası diyete devam edip etmeme konusunda
Diyetin nasıldı canım. Sıkı bir diyetmiydi ? Benimde son 3 aylık şeker durumum normal olunca diyet yapmıyorum ama tatlıyı canım çok isterse azcık yiyorum.Kızlar benim şeker yüklemem 50 gr yapıldı ilk değer 177 ikinci 127 çıktı ayrıca sağlık ocağındaki dokt bi değere dd baktı son üç aylık değermiş ona göre diyete gerek yok ama dahiliye ye git dedi dahiliye diyetisyene yolladı dikkat et diyetine şekeri takip et dediler. Bir hafta kadar diyet yaptım ama ölçümler açlık gibi çok düşük çıktı her defasında. hafta sonu kadın doğum uma gittim o da diyete devam etme sadece paketli gıda ve hamur işine yüklenmezsin dedi. Kafam karıştı açıkçası diyete devam edip etmeme konusunda
allah allah ben 15 haftADA basladım bunda erken hissetmstm sasırdım simdi :) imş uykucu olurE hadı inşallah uykucu olur da sende biraz rahat edersin :) ama ikinci çocukta hareketler daha az hissediliyormus diyor bazı kişiler ondan da olabilir
Bende bakiyorum çanta ama anne bebek cantasi olmasin dedim bugun bayagi bir dukkan gezdim begendiklerim cok pahalliydi almadim.en son boynerin sayfasinda buldum bir sirt cantasi onu alcam sanirim.11li siteden bakmadim hicİyi pazarlar anne adayları.
Bebek bakım çantası araştırıyorum 11.11 indirimi olan siteden alan var mı.
Veya farklı fikirlere açığım![]()
Senin yüklemen de mi benim ki gibi canım. Çok sıkı değil aslında kızım da da benzer yapmıştım. Ama dikkat ediyorum zaten şekeri çıkartan şeyler belli sofradan da yeşillik eksik olmadı mı tamam bu işDiyetin nasıldı canım. Sıkı bir diyetmiydi ? Benimde son 3 aylık şeker durumum normal olunca diyet yapmıyorum ama tatlıyı canım çok isterse azcık yiyorum.
Yok erken hissediliyormus ama ilki kadar çok sık hissedilmiyormus güya bilmiyorum komşum ikinciyr hamile o dedi iç karın genişledigi için filan dediallah allah ben 15 haftADA basladım bunda erken hissetmstm sasırdım simdi :) imş uykucu olur
Benim iç karnım hala dar ve göbegim baya oynuyor :) bence bünye ile alakalj tatlım 97yi kiloyum kilolular geç hisseder göbek geç cıkar derler ama hiç mi hiç ögle degik görsen önümde basket bol topu var gibi ')Yok erken hissediliyormus ama ilki kadar çok sık hissedilmiyormus güya bilmiyorum komşum ikinciyr hamile o dedi iç karın genişledigi için filan dedi
Doğru haklısın herkes bir şey söylüyor ama herkesin ki kendine has aslında :) benim de baya büyüdü göbek bakalım 9. Ayda çok feci olacak sanırımBenim iç karnım hala dar ve göbegim baya oynuyor :) bence bünye ile alakalj tatlım 97yi kiloyum kilolular geç hisseder göbek geç cıkar derler ama hiç mi hiç ögle degik görsen önümde basket bol topu var gibi ')
Benım karnım kızımda yayıktı bu haftalardaki resimlere bakıyorum da birde simdiki halime bakıyorum top gibi onda baya yayıkmış :) şeklimiz bile farklı kızımda yan simitlerden ve kalcafan kilo aldım bunda kalca simit aynı göbek bir dünya :)Doğru haklısın herkes bir şey söylüyor ama herkesin ki kendine has aslında :) benim de baya büyüdü göbek bakalım 9. Ayda çok feci olacak sanırım
Kizim da hareketliydi ama bu sefer surekli hareket hissediyorum hatta bazen hic uyumuyo mu bu diye dusundugum oluyo:) bu da kisiden kisiye degisen bisey heraldeYok erken hissediliyormus ama ilki kadar çok sık hissedilmiyormus güya bilmiyorum komşum ikinciyr hamile o dedi iç karın genişledigi için filan dedi