2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar bu bebekleri nasıl giydireceğiz ya ben çok cahilim
uzun kollu zıbın aldım alt aldım hep
arkadaşım o uzun kollu zıbını içine üstüne de üst ve ya tulum giydireceksin cocuk üşür dedi
ben uzun kollu zıbın altına alt gıydırırm yelek gıydırırm battaniyesi olur bi yere giderken ev sıcak olur zaten vs diye düşünmüştüm bu konularda pek bilgin yok çünkü :KK70:
oda olmaz sen onu atlet gibi giydir üstüne kıyafet tulum giydir dısarı cıkarken yıne battanıye sararsın dedi
ben bu bebeyi nasıl giydircem bana akıl verin :KK70:
ben üst almadım cunku 1 tane morhıpodan aldıgım ust var sadece
zıbın doldurmustum
eğer öyleyse ben biraz tulum ve üst alayım kızıma sizler cocuklarınızı kışın nasıl giydirdiniz

Benim de ilk bebek ama yeğenim doğmuştu yılbaşında aralık sonu, tek kat giydirmişler ilkten, eve gelince bi bakmışlar çocuğun ayaklar morarmış nerdeyse soğuktan:KK57: ablam aklında olsun çift giydir dedi bana da.

Benim de ilk bebek ama yeğenim doğmuştu yılbaşında aralık sonu, tek kat giydirmişler ilkten, eve gelince bi bakmışlar çocuğun ayaklar morarmış nerdeyse soğuktan:KK57: ablam aklında olsun çift giydir dedi bana da.
evet ben akıl edemedim arkadasım sen evde atlet üstüne kazakla otururken üşüyorsun o da üşür yazın bile öyle giyiyorlar bebekler çok üşür dedi hiç yeğenim vs olmadığı için yakınen bir bebeğe tanık olmadığımdan cahilim bu konuda :)
annem bol bol yelek hırka alalım üstüne giydirirsin dedıgın de
yelek hırka ne emeklı ast subay apartman yöneticisi gibi o ne öyle giydirmem ben cocuguma demiştim ama kadıncağız haklıymıs :KK70:

gunaydin kizlarrrrrr
Canım selam; naptın çıktınmı hastaneden sonuçlar nasıl ?:KK66: bende cumartesi 50 gr şeker yüklemesi yaptırmıştım açık 92 yükleme sonrası 175 çıkmış tekrar gideceğim bu sefer 4 saatlik kan ölçümü yapacaklarmış sonuca göre diyet yada insülün karar vericez dedi çok korktum :110:

Kızlar çıktım doktordan bu kez de suyu azalmış bebeğin ilaçlara devam ve dinlenme dedi dr. Oyy Allah im yardım et hayırlısıyla kucagimiza alalım cocuklarimizi
canım selam, benim arkadaşım 5 aylıkken suyu azalmıştı yatış yaptılar hastaneye dr armutun suyu çoğaltacağını söylemiş ve sürekli armut yiyordu onun sayesinde 2 ayını tamamladı hastanede 7.ayındansonra doğuma aldılar.Dr una bir sor yemende sakınca olacak birşey yoksa doğal yöntemlere bak derim.

Kızlar ben dünden beri bebek hareketlerini hiç hissedemedim. Şimdi de dayanamadım acil bi hastanede usg’de baktırdım. Bebekte bi sorun yol şükür, ama suyun fazla çok mu şekerli yiyorsun dedi:eek: En son 20ekimde gittiğimde normaldi, 15günde arttı demek. Şekerden hep korkardım şimdi bende de mi çıkacak acaba:işsiz:

Suyu fazla olup da şeker çıkmayan var mıo_O

evet ben akıl edemedim arkadasım sen evde atlet üstüne kazakla otururken üşüyorsun o da üşür yazın bile öyle giyiyorlar bebekler çok üşür dedi hiç yeğenim vs olmadığı için yakınen bir bebeğe tanık olmadığımdan cahilim bu konuda :)
annem bol bol yelek hırka alalım üstüne giydirirsin dedıgın de
yelek hırka ne emeklı ast subay apartman yöneticisi gibi o ne öyle giydirmem ben cocuguma demiştim ama kadıncağız haklıymıs :KK70:

Bende ilkten bu çocuk ne giyecek filan dedim durdum. Alt üst ayaklı/ayaksız takımlar aldım. Bide bütün tulumlar aldım bir kaç tane. Üstüne de onları giydiririm. Çift çorap şart:KK51:

Canım selam; naptın çıktınmı hastaneden sonuçlar nasıl ?:KK66: bende cumartesi 50 gr şeker yüklemesi yaptırmıştım açık 92 yükleme sonrası 175 çıkmış tekrar gideceğim bu sefer 4 saatlik kan ölçümü yapacaklarmış sonuca göre diyet yada insülün karar vericez dedi çok korktum :110:
Canm bn şeker yüklemesi yaptirali bir ay oldu diyete devam evdede ölçüyorum bu hafta tekrar gidicem evdekinolcumleri gosterecem eger gene yuksek derse insüline baslaticakmis insallah seninki guzel cikar

Evet malesef:ıslık: Aslında ben öyle evhamlı biri değilim. Ama iyi ki gitmişim. En azından kontrole kadar dikkat edeyim de belki düzelir o zamana kadar diyorum:KK51:
Herkesin ayri derdi var bacim :) benimde mesela bugunlerde sanki vajinamin hrmen ustunde kalp atiyo gibi hissediyorum. En son rahim kisalmasi oldugunda oyle hissediyordum. Acaba diyorum yine mi kisaldi. Uzatiyorum ayaklarimi cogunlunla yapacak bisey yok neticede :) su 28. Haftayi bi gecelimde artik riskli donem bi bitsin.

Herkesin ayri derdi var bacim :) benimde mesela bugunlerde sanki vajinamin hrmen ustunde kalp atiyo gibi hissediyorum. En son rahim kisalmasi oldugunda oyle hissediyordum. Acaba diyorum yine mi kisaldi. Uzatiyorum ayaklarimi cogunlunla yapacak bisey yok neticede :) su 28. Haftayi bi gecelimde artik riskli donem bi bitsin.
Canm o bnde de oluyo doktora sordum bebegin hıçkırık tutuyo ondan pit pir kalp atışı gibi hissediliyo dedi

Canm o bnde de oluyo doktora sordum bebegin hıçkırık tutuyo ondan pit pir kalp atışı gibi hissediliyo dedi
Evet bende sordugumda öyle demisti. O zaman uzunlugum normaldi. Endiselenme demidti.Sonra ki randevuda kisalma cikti. Sordum bu yuzden olabilir ki hissim diye olabilir dedi. Yani hickirikta olabilir kisalmada. Tabiki manyak.oldugum icin kisalmaya yoruyorum :)

Kızlar hepimiz sıyırmadan bir doğursaydık vaktinde saatinde
Banada ayrıntılıda suyun az dedi radyolog fakat kadın doğumcular yeterli diyor ama ben radyologun dediğine takıntılıyım psikopatızya olumsuzlukları çekiyoruz

Evet bende sordugumda öyle demisti. O zaman uzunlugum normaldi. Endiselenme demidti.Sonra ki randevuda kisalma cikti. Sordum bu yuzden olabilir ki hissim diye olabilir dedi. Yani hickirikta olabilir kisalmada. Tabiki manyak.oldugum icin kisalmaya yoruyorum :)
Anladim canm bn gecen hafta gitmistim hastaneye ozmn sordum bakti hersey iyi hıçkırık tutuyo annesi dediler o gunden hu yana arada bi oluyo tam vajinamin üstünde :emir_bebek:

ay cidden neden rahat değiliz herşeyi takar olduk.bende acaba ishalim bebek kilo alıyormudur bu durumda veriyormudur bbunada takıldım bugünkü takma konum budur:sinirli:

Bende ilkten bu çocuk ne giyecek filan dedim durdum. Alt üst ayaklı/ayaksız takımlar aldım. Bide bütün tulumlar aldım bir kaç tane. Üstüne de onları giydiririm. Çift çorap şart:KK51:
tulum alayım takım alayım ben en iyisi sımdılık 5 tane alsam yeter hediye gelir belki

ay cidden neden rahat değiliz herşeyi takar olduk.bende acaba ishalim bebek kilo alıyormudur bu durumda veriyormudur bbunada takıldım bugünkü takma konum budur:sinirli:
Annelik cnm onu hissettiğin anda korumaya geçiyorsun
Alıyordur bebiş kilo takma kafana bol su iç patates haşlaması falan ye ishalini kessin

ben bugün dalya diyorum şafak tablosuna göre :) ama sanırım 1 hafta eren gelecek gelişimi önden gittiği için :)

Back
X