2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah canım kuvöze girmesini hiç istemem :110:
Zamanın da doğsun inşallah hepimizinkiler :dua:
Amin cnm inş erken bile doğsalar teknoloji glişti daha çok bebek yaşıyor allaha emanetler artık
Akrabamın bebeği 29 haftalık dogdu üstüne kalp ameliyatı oldu şimdi 1 buçuk yaşında

:skandal:

Haftada 7 deger yuksekse baslaniyormus insuline cnm. Acliklar 80 nin altinda olmasini da istemeyiz dedi. Benim sabahlari 70 lerde çıkıyordu. Dusuk geldi dr a. 107 yuksek oluyor sanırım
Haftada 7 defer yüksekse insülin yaziyo demkki anladim canm cok şükür üç kez yukseldi yarin bakim ne diycek insallah guzel haberle gelirim bnde

Benim kizim da 37 de dogdu simdi esim 40 i bi görsek diyo. Dr um da suyum fazla olunca erken dogum olur diyip duruyo. Ocagi gorsem sukretcem diyorum ben de:) hepsi de vaktinde saglikla dogsun inşallah

Amin cnm inş erken bile doğsalar teknoloji glişti daha çok bebek yaşıyor allaha emanetler artık
Akrabamın bebeği 29 haftalık dogdu üstüne kalp ameliyatı oldu şimdi 1 buçuk yaşında
Oyy daha dünyaya gelir gelmez neler çekmiş 25 haftalık bebekler bile yaşıyor artık doğru canım

Bacaklarınada sürüyormüsün cnm jileti
ben lazer epilasyon yaptırıyordum ara vermek zorunda kaldım haliyle. ağdayı kesinlikle önermediler gilette venüs aldım youtube dan birkaç video izledim çünkü daha önce jilet yapmamıştım hiç :) bebe yağı ve traş köpüğü aldım (satin care) çok memnunum jiletten ön yargımı baya bi yıktı. bacaklarıma , özel bölgeme kullanıyorum

Valla jilet içime sinmiyor ben en iyisi geçeyim ağdanın başına yavaş yavaş 2 saatte anca biter heralde

Erken doğum durumu var ya bnm ağdaya gitmiyorum o yüzden ama eğer sezaryen gününden önce aniden gelmeye kalkmazsa sezaryenden 1 gün önce ağdaya gitmeyi düşünüyorum

Herkesin ayri derdi var bacim :) benimde mesela bugunlerde sanki vajinamin hrmen ustunde kalp atiyo gibi hissediyorum. En son rahim kisalmasi oldugunda oyle hissediyordum. Acaba diyorum yine mi kisaldi. Uzatiyorum ayaklarimi cogunlunla yapacak bisey yok neticede :) su 28. Haftayi bi gecelimde artik riskli donem bi bitsin.

Benim rahim uzunluğu hiç ölçülmedi. Detaylıda doktora söyledim, gerek görülürse bakılıyor sizin herhangi bir erken doğum şüpheniz olmamış gerek yok dedi:işsiz:

Bebek büyüdükçe kaybetme korkusu daha da artıyor:dua:

Kızlar en arkadaki üst disimden mercimek kadar bir yer kırılmış. Iki gecedir sabaha kadar dolaniyorum evde uyuyamiyorum. Bu sabah erkenden doktora gittik son 3 aya girmissiniz malesef müdahale edemeyiz dediler. Dayanilacak gibi degil ya ben naparim 3 ay... Iğne ile mudahale gerekiyor ama içerisinde adrenalin bulundugu icin dogum sancilarinizi baslatir dediler.. Oy yaaaa napacam bennn:(

Günaydın, iyi haftalar kızlar.

Ben de bel ağrısı ile uyandım bu sabah ve kabızlık yaşamaya başladım yine. Bazen de minik ağrılar ve kasılma gibi bişi yaşıyorum herhalde normal artık diyorum.
Minik sızılar ve bel ağrısı hatta kabızlık bende de var. Gece yatmadan önce ve sabah kalkınca iki kaşık zeytinyağı içiyorum. Biraz mide bulandırıcı ama az da olsa rahatlatıyor.

Benim rahim uzunluğu hiç ölçülmedi. Detaylıda doktora söyledim, gerek görülürse bakılıyor sizin herhangi bir erken doğum şüpheniz olmamış gerek yok dedi:işsiz:

Bebek büyüdükçe kaybetme korkusu daha da artıyor:dua:
allah allah benimki her kontrolde rutin bakıyorum zaten dedi ben sorduğumda.

kızlar bu bebekleri nasıl giydireceğiz ya ben çok cahilim
uzun kollu zıbın aldım alt aldım hep
arkadaşım o uzun kollu zıbını içine üstüne de üst ve ya tulum giydireceksin cocuk üşür dedi
ben uzun kollu zıbın altına alt gıydırırm yelek gıydırırm battaniyesi olur bi yere giderken ev sıcak olur zaten vs diye düşünmüştüm bu konularda pek bilgin yok çünkü :KK70:
oda olmaz sen onu atlet gibi giydir üstüne kıyafet tulum giydir dısarı cıkarken yıne battanıye sararsın dedi
ben bu bebeyi nasıl giydircem bana akıl verin :KK70:
ben üst almadım cunku 1 tane morhıpodan aldıgım ust var sadece
zıbın doldurmustum
eğer öyleyse ben biraz tulum ve üst alayım kızıma sizler cocuklarınızı kışın nasıl giydirdiniz

Ben de senin gibiydim, baya bi süre anlamadım nasıl giydireceğimizi. Dün uzun uzun okudum bu konuyu az da olsa kafamda netleşenleri paylaşayım.
İlk 30 günlük sürede dolaşım sistemleri çok gelişmediğinden kendimiz ne giyiyorsak bir kat fazlasını giydiriyoruz. İçine zıbın,üstüne tulum ya da alt üst takım, üstüne de yelek gibi düşünebilirsin.

Oda sıcaklığının doğru bilinen aksine çok da sıcak olmasına gerek yok. Dünya sağlık örgütünün söylediği ideal oda sıcaklığı 21 derece. Yatarken 18-20 derece.

bir de bebeğin üşüyüp üşümediği asla el ve ayaklarına bakıp anlaşılmaz, bu sizi yanıltır diyorlar. En iyisi bebeğin sırt ve göğsünden kontrol etmek.

Kizlar bu aralar bel agrisi ceken varmi ya bn azicik ayakta kalsam is yapsam hmn belim agriyo kopuyo sanki

Canim ancak yazabildim. Insuline gerek yok dedi cok sukur. Ilk gunlerde yuksekmis degerler ama son gunler iyi dedi sekerle yasamayi ogrenmissin dedi:) diyete aynen devam. Senin nasil olcumlerin diyete uyunca düşüyor mu
canıms selam senin şeker ölçümlerin kaç çıkmıştı ?

Kizlar bu aralar bel agrisi ceken varmi ya bn azicik ayakta kalsam is yapsam hmn belim agriyo kopuyo sanki
bende 16 haftalıkken başlamıştı çok fena ağrı oluyordu otursam kalkamayacak kadar,sağ bacağımı çekemiyordum ağrıdan 24.haftaya kadar çektim en son magnezyum başladı dr'um çok şükür ondan sonra ağrım çok az olmaya başladı nadir oluyor artık.Öncekine nazaran hiç yok hatta.

Back
X