2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar çoklu alıntı yapamadım. Ben anlatayım siz söyleyin. 22 Mayıs sat. . Yalnız 32 34 günde 1 adet oluyorum. Son ilişki yumurtlamadan 1 gün öncesine denk geldi. Yumurtlama gunumun ilk günü çok bel ağrısı çektim ki bu hiç olmazdı. Sonra akintim başladı ve yumurtlama sonuna kadar devam etti. Yaklaşık 10 gündür göğüs hassaiyetim var ve bel ağrım çok fazla uzaninca biraz hafifliyor. 25 haziran da regl olmam lazım. Test yapsam çıkmaz şimdi. Kan da vermek istemiyorum bekleyim diyorum regl gününe kadar. Sizce nedir kızlar benim durumum. Alperenimin bi kardeşi olur mu :)

Birde ara da bi iğne batması gibi şeyler hissediyorum. Usuttum mu acaba :(

Kızlar çoklu alıntı yapamadım. Ben anlatayım siz söyleyin. 22 Mayıs sat. . Yalnız 32 34 günde 1 adet oluyorum. Son ilişki yumurtlamadan 1 gün öncesine denk geldi. Yumurtlama gunumun ilk günü çok bel ağrısı çektim ki bu hiç olmazdı. Sonra akintim başladı ve yumurtlama sonuna kadar devam etti. Yaklaşık 10 gündür göğüs hassaiyetim var ve bel ağrım çok fazla uzaninca biraz hafifliyor. 25 haziran da regl olmam lazım. Test yapsam çıkmaz şimdi. Kan da vermek istemiyorum bekleyim diyorum regl gününe kadar. Sizce nedir kızlar benim durumum. Alperenimin bi kardeşi olur mu :)
dijital gebelik testi al yarın sabah ilk idrarla yap. sonuç çıkar. benim 5 gün önceden çıkmıştı :)

Merhaba herkese ;
Az önce doktordan geldim. 6+0 da çok şükür bebişimizin kalp atışını duyduk :dua::KK76: 117 kere atıyormuş minnak şey :nazar: Bebişimizin gelişimi haftasıyla uyumluymuş. Çok sevindik.
Kesenin içinde kanama olduğunu gördü doktorum. 10 gün sonra tekrar kontrol için gideceğim. Genellikle kese tarafından emilip kayboluyormuş. Kendini üzme olabilir böyle şeyler dedi. Kalp atışını duyduk bak ne güzel dedi. İçimi rahatlatmaya çalıştı sağolsun.

Bu zamana kadar herhangi bir kanamam ya da lekelenmem olmadı çok şükür. İnşallah birdahaki kontrole kadar kese tarafından emilip kaybolur şu andaki kanama. :dua::dua::dua: Yarın da rutin istediği testleri yaptıracağım. dua etmekten başka yapabilecek bir şeyim yok. Rabbim hayırlısını versin:dua::dua:

Bu arada ultsaron görüntüsünde bebisleriniz sağda ise kız solda ise erkek
Bunu biz 2013 anneleriyle denemistik yüzde 90 ı tuttu. Sizinde tutarsa artık beni unutmazsiniz. Hamile isem gelirim. Gelmezsem de hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum. Allah kucaginiza almayi nasip etsin hepinize inşallah :)) sizve bebisleriniz Allaha emanet olun

Merhaba herkese ;
Az önce doktordan geldim. 6+0 da çok şükür bebişimizin kalp atışını duyduk :dua::KK76: 117 kere atıyormuş minnak şey :nazar: Bebişimizin gelişimi haftasıyla uyumluymuş. Çok sevindik.
Kesenin içinde kanama olduğunu gördü doktorum. 10 gün sonra tekrar kontrol için gideceğim. Genellikle kese tarafından emilip kayboluyormuş. Kendini üzme olabilir böyle şeyler dedi. Kalp atışını duyduk bak ne güzel dedi. İçimi rahatlatmaya çalıştı sağolsun.

Bu zamana kadar herhangi bir kanamam ya da lekelenmem olmadı çok şükür. İnşallah birdahaki kontrole kadar kese tarafından emilip kaybolur şu andaki kanama. :dua::dua: Yarın da rutin istediği testleri yaptıracağım. dua etmekten başka yapabilecek bir şeyim yok. Rabbim hayırlısını versin:dua::dua:
inşallah sorunsuz atlatırsın canım :dua:

Merhaba herkese ;

Bu zamana kadar herhangi bir kanamam ya da lekelenmem olmadı çok şükür. İnşallah birdahaki kontrole kadar kese tarafından emilip kaybolur şu andaki kanama. :dua::dua::dua: Yarın da rutin istediği testleri yaptıracağım. dua etmekten başka yapabilecek bir şeyim yok. Rabbim hayırlısını versin:dua::dua:
Ayy canım ne güzel allahım kucağına almayı nasip etsin.Benim doktorum da böyle içimi rahatlatıyor.O yüzden doktor seçimi çok önemli :KK9:

Olur inşallah.

Benim de 3-4 gün kala çıktı normal ucuz bir testle.

Merhaba herkese ;

Geçen hafta bizim de vardı. Önlem olarak pregestan başladık. Bu hafta gittiğimde kanama falan yoktu. Geçmişti.

Kızlaar keseyi ve ve kalp atışını kaçıncı haftada görüpnduyuyoruz ?

Back
X