2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kayıp gebeliğim var canım, o yüzden kan testi yaptırdık. Ama ilk gebelikte bakılan bir test değil. Çünkü biraz pahalı.
Anladım canım benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Ama öğrenmemle düşmesi bir olmuştu. Doktorum kromozom bozukluğu nedeniyle olur çoğu düşük demişti. Zannediyorum birkaç düşükten sonra nedeni araştırılıyormuş. Gerçi şuan değerlerim iyi gidiyor ama endişelerim fazlaca. Acaba aspirin kullansam zararı olur mu?

BEnim ki nerede ortada gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG_5283.webp
    IMG_5283.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 58
Canım geçen haftalarda ben de Ağdayı sormuştum, ama vajinal bölgede riskleri varmış hamilelik boyunca. Özellikle enfeksiyon yönünden kıl kökleri daha açık hale geldiğinden riski arttırıyormuş. Bir de sıcak olduğu için tavsiye edilmiyor. Sonraki haftalarda ise rahim ağzında açılma olabilir dediler. Açıkçası ben korktum yaptırmadım.
Ben yaptık bişey olmadı inş olmaz

Ağda yapamayınca jilet mi yapıcaz o zaman kızlar siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz oğlumda jilet kullandım valla istemesem de sonra 37. Haftaya girince ağda yaptırdım Doğum ve sonrasında rahat oldu ama jilet hep tekrar istiyor üff :110::oops::eek:

Yarın ilk kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah Allah'ın izni ile çok korkuyorum ya bişey olurda duyamam diye iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum benim tüp bebekle oldu keseme güzel dedi geçen hafta doktorum güzel yere yerleşmiş dedi :nazar:
Duyarsın inşallah canım :)

Yarın ilk kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah Allah'ın izni ile çok korkuyorum ya bişey olurda duyamam diye iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum benim tüp bebekle oldu keseme güzel dedi geçen hafta doktorum güzel yere yerleşmiş dedi :nazar:
Sizinle gunumuz ayni.ben de cuma gunu duymak icin gidicem ins doktora.ins haberlerinizi bekliyoruz yarin
Bi de cuma gunu doktor sorun yok derse 750 kmlik yola cikcaz cok stresliyim endiseliyim.daha once bu aylarda uzun yolculuk yapan oldu mu acaba aranizda ?

Ağda yapamayınca jilet mi yapıcaz o zaman kızlar siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz oğlumda jilet kullandım valla istemesem de sonra 37. Haftaya girince ağda yaptırdım Doğum ve sonrasında rahat oldu ama jilet hep tekrar istiyor üff :110::oops::eek:
Ben evde lazer yapiyordum.biraktim bebek dusunmeye baslayinca.zarariyla ilgili farkli gorusler var.doktora gidince sorucam bakalim ne dicek.zararli derse maalesef baska secenek kalmiyor

Olur inşallah.

Benim de 3-4 gün kala çıktı normal ucuz bir testle.

Geçen hafta bizim de vardı. Önlem olarak pregestan başladık. Bu hafta gittiğimde kanama falan yoktu. Geçmişti.

Doktor bana ilaç vermedi. 10 gün sonra kontrole gel bakarız dedi. Acaba başka doktora da mı gitsem diye düşündüm şimdi. Belki progestan kullansam benim de geçecek :dua::dua::dua:

Hayırlısıyla bir sorun olmaz inşallah sağlıklıca hamileliğin ilerler tez zamanda kucağına alırsın bebişini

Ben evde lazer yapiyordum.biraktim bebek dusunmeye baslayinca.zarariyla ilgili farkli gorusler var.doktora gidince sorucam bakalim ne dicek.zararli derse maalesef baska secenek kalmiyor
Büyük ihtimalle zararlı der canım lazer ışını sonuçta :110: Ne yapalım mecburuz o zaman herşey zararlıysa :bicak:

Back
X