- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.521
Inşallah. Olmazsada uzulmem galiba. Çünkü bi Şubat bebisim daha var :)
Hayırlısı olsun canım. Burada da çok kova burcu anne var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah. Olmazsada uzulmem galiba. Çünkü bi Şubat bebisim daha var :)
Pıhtılaşma olup, olmadığını nasıl anladınız?
Ben 5+1 haftalığım sen ?Kaçıncı haftadasın canım sen bugün kan verip değerime baktırcaktım kimliksiz kayıt yapmadılar annemde unutmuşum kimliğimi
Son adetten hesaplarsak 4+5 perşembe kan vericem haftayada doktoruma gidicem bakalımBen 5+1 haftalığım sen ?
Bu tespiti bende yaptım şekerim kzıımın kesesi sagdaydı
Bunda solda inş dogrıdır erkek olur birde
İnş katılırsın aramıza haber et olumlu olumsuz bizide
Anladım canım benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Ama öğrenmemle düşmesi bir olmuştu. Doktorum kromozom bozukluğu nedeniyle olur çoğu düşük demişti. Zannediyorum birkaç düşükten sonra nedeni araştırılıyormuş. Gerçi şuan değerlerim iyi gidiyor ama endişelerim fazlaca. Acaba aspirin kullansam zararı olur mu?Benim kayıp gebeliğim var canım, o yüzden kan testi yaptırdık. Ama ilk gebelikte bakılan bir test değil. Çünkü biraz pahalı.
Cnm doktor dio bazen kese sola yerleşmiş yada saga yerleşmiş diye normal ultrason resimde sag tarafta mı sol tarafta mı bakıosunNasıl tuttuğumuzda sağda solda olacak?
Genelde bişey olmaz diyorlar canım sakıncası yok benceHahahah olur valla artik yapcak bisi yok. Buarada bisi sorucam kuaforde agda yaptirdim bebisimde kucuk oldugu icin bi sorub olurmu acaba ya aldirdim ama tereddutte ettim
Ben yaptık bişey olmadı inş olmazCanım geçen haftalarda ben de Ağdayı sormuştum, ama vajinal bölgede riskleri varmış hamilelik boyunca. Özellikle enfeksiyon yönünden kıl kökleri daha açık hale geldiğinden riski arttırıyormuş. Bir de sıcak olduğu için tavsiye edilmiyor. Sonraki haftalarda ise rahim ağzında açılma olabilir dediler. Açıkçası ben korktum yaptırmadım.
OrtadaCnm doktor dio bazen kese sola yerleşmiş yada saga yerleşmiş diye normal ultrason resimde sag tarafta mı sol tarafta mı bakıosun
Duyarsın inşallah canım :)Yarın ilk kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah Allah'ın izni ile çok korkuyorum ya bişey olurda duyamam diye iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum benim tüp bebekle oldu keseme güzel dedi geçen hafta doktorum güzel yere yerleşmiş dedi![]()
Sizinle gunumuz ayni.ben de cuma gunu duymak icin gidicem ins doktora.ins haberlerinizi bekliyoruz yarinYarın ilk kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah Allah'ın izni ile çok korkuyorum ya bişey olurda duyamam diye iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum benim tüp bebekle oldu keseme güzel dedi geçen hafta doktorum güzel yere yerleşmiş dedi![]()
Ben evde lazer yapiyordum.biraktim bebek dusunmeye baslayinca.zarariyla ilgili farkli gorusler var.doktora gidince sorucam bakalim ne dicek.zararli derse maalesef baska secenek kalmiyorAğda yapamayınca jilet mi yapıcaz o zaman kızlar siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz oğlumda jilet kullandım valla istemesem de sonra 37. Haftaya girince ağda yaptırdım Doğum ve sonrasında rahat oldu ama jilet hep tekrar istiyor üff![]()
Gözün aydın, hayattaki en mucizevi seslerden birini duymuşsun. Darısı bizlere. Sağlıkla büyüsün inşallah minik kalp :)
Olur inşallah.
Benim de 3-4 gün kala çıktı normal ucuz bir testle.
Geçen hafta bizim de vardı. Önlem olarak pregestan başladık. Bu hafta gittiğimde kanama falan yoktu. Geçmişti.
Hayırlısıyla bir sorun olmaz inşallah sağlıklıca hamileliğin ilerler tez zamanda kucağına alırsın bebişiniYarın ilk kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah Allah'ın izni ile çok korkuyorum ya bişey olurda duyamam diye iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum benim tüp bebekle oldu keseme güzel dedi geçen hafta doktorum güzel yere yerleşmiş dedi![]()
Büyük ihtimalle zararlı der canım lazer ışını sonuçtaBen evde lazer yapiyordum.biraktim bebek dusunmeye baslayinca.zarariyla ilgili farkli gorusler var.doktora gidince sorucam bakalim ne dicek.zararli derse maalesef baska secenek kalmiyor