Ben hic sevmiyorum ya cocugun pipisi kesildi diye organizasyon yapilmasini, benim esimin de yegeni var bi tane. Dugun yapacaklar sanirim. Biraz daha akli basina gelsin de dugunu hatirlasin diye bekliyorlar. Allahtan farkli sehirlerdeyiz, yaparlarsa gitmeyi hic istemiyorum cunku.
Bilmiyorum ki benim doktor oyle dedi.

Ust sinir 200dur, 200 ve uzeri oldugu zaman erken dogum riski devreye girer. Senin degerin 198 cikti. Suyu fazla oldugu zaman annede seker hastaligindan suphelenilir dedi. Ben seker yuklemesi yaptirmamistim. Aclik tokluk seker degeri istemisti. Onlarin sonuclari da normal gorunuyo, karbonhidrat alimini sınırlandır iki hafta sonra tekrar bakalim dedi. Ben de oyle diken ustunde oturmaya basladim. Ben de normalde rahat biriyimdir hamilelikte bi pimpirik bi sey oldum ciktim

her konuda olmasa da dogum korkusu olunca bu konuda endiselendim

magnezyum aliyor musun? O kalcadaki bacaktaki agrilari kesiyor. Veya zorladin mi ters bi hareket filan mi yaptin acaba? Cok gecmis olsun.
Biz de bi dolap aldik da onu hadi kuralim artik diyesiye kadar baya vakit gecti. Ben de esyalari yerlestirmemistim ayni sebepten

yikayip yerlestirmeye basladim yavas yavas artik.
Allah kolaylik versin canim. Tasinmak kolay is degil bence, cok yorma kendini