Ay hadi kolay gelsin

bende mobilya kokusu çıkmasını bekliyorum. Bebeğin kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleşmeyi bekliyor. Onları bi halledebilsem evde ortada bişey kalmayacak. Ondan sonra da tül yıkama cam silme işleri var. Ben yapmam yardımcı alırım, yapmaya kalksam zaten eşim hayatta bırakmaz. En son şu bebek çikolatası süs işlerim kalıyor onları da halledersem inşallah. Tabi bir de nevresimler dikiliyor annemde. Yaz yaz yine bitmedi yapılacaklar
Ben daha yeni başladım magnezyuma. O da ben istedim doktordan o vermedi. Suya katılandan ilk defa dün içtim. Zaten son 10gündür kaslarımda ağrı var, dün dosya imzalarken sayfa çevirmekten bir ara elim kolum boşaldı. İnşallah öagnezyum iyi gelir.
Benim şeker üst sınıra yakın çıkmıştı ondan dolayı suyu fazla zaten. 2aydır böyle. Bende pek dikkat ettim diyemem. Zaten sende şeker var demedi sadece biraz dikkat et demişti. İnşallah yanlış bişey yapmıyorumdur.
Hayırlısı olsun canım. Ben beklemeye devam kendi adıma. Sezeryan olmak istemiyorum, normal olmaması için bi sebep yok. En son makat gelişti tabi dönmesi lazım ama dr döner dedi belki de dönmüştür bile. Allah hepimizin gönlüne göre versin