- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.441
Cehennem gibi kokuyor. Yaparkende ses cikiyorKızlar bebeğinizin kakası kokuyor mu ve sesli mi??
Benim dikisin 2 basi da sisti senin dedigin gibi suan bir tarafi sis.Dikisi kapatacak sekilde bi sislik var mi peki sende de hani kilo alirsin da kat kat olursun ya oyle bisey tabi ama hafif.sonucta kesildigi icin kat olusmustur diyorum ama bastirinca aci hissettigim icin korkuyorum.6 ay sonra olmuyor muydu kontrol? Doktor beni cagirmadi bir dahaBenim de var o şişlik ya dokununca ele geliyo karşıdan bakınca düz gibi dikiş yeri ama elleyince korkunç
Ben 21 gunluk oldum baş kısımları benim de agriyor ozellikle bebegimi çok kucakladığım zaman. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama 40 çıksın diye beklesem mı bilmiyorum.
Canım benim bebeğin bugün birinci ay kontrolü vardı. Doktor gazlı dedi. Ve kucakta uyuyor ve sakin bırakınca uyanıyor deyince kolik dedi. Ayrıca bu kadar gaz süt alerjisi de olabilir diyet yap sütlü ürünleri yeme dedi. Canım sıkıldı . Kakası kokuyor ve sesli olunca acaba alerjisi mi var diyorumCehennem gibi kokuyor. Yaparkende ses cikiyor
Kolik tanimima pek uymuyor soyledigin. kolikte bir kere saatler suren durnayan aglama krizleri olur. Var mi boyle birsey.Canım benim bebeğin bugün birinci ay kontrolü vardı. Doktor gazlı dedi. Ve kucakta uyuyor ve sakin bırakınca uyanıyor deyince kolik dedi. Ayrıca bu kadar gaz süt alerjisi de olabilir diyet yap sütlü ürünleri yeme dedi. Canım sıkıldı . Kakası kokuyor ve sesli olunca acaba alerjisi mi var diyorum
O şişlik bende de var dikiş üstünde dikiş arada gibi kaldıSezeryan dogum yapan arkadaslar dogum yapali 29 gun oluyo 2 gundur dikislerin bas kisimlarinda aci var.ve ben kilo almadigim halde sanki dikisin ustunde bir kat var şiş yani.acaba yuksege falan uzaninca mi zorladim dikislerimi.patlama vs.durumu olsa disaridaki dikis mi patlar yoksa icten acilma olur da distan farkedemez miyim
Pamukçuk değil gibi ucunda bir noktasında abse gibi beyaz bişi var aciyor orası da napacam bilmiyorum sıcak su ile boşalttımdaBebeğin ağzında olan pamukçuk göğüste de olurmus pamukçuk olabilir mi
Ben de senin gibi dedim ağlama krizi yok dedim. Gündüz uyumaması saatlerce uykusuz kalması kolik dedi. Kolike razıyım alerji olmasın daKolik tanimima pek uymuyor soyledigin. kolikte bir kere saatler suren durnayan aglama krizleri olur. Var mi boyle birsey.
alerjiyi bilemem ama bebek kakasi kotu kokar zaten
Canm yazmıştım gormedin galiba kusura bakma gene yaziyorum bnm bebegimde tam anlattigin gibi kucakta uyuyor birakinca agliyi ama bu kolik demk degilmis kolik cok kotu agliyormus her gun ayni saaette agliyormus sut alerjisi de demedi sut alerjisi olmasi icin bazi belirtiler olmasi lazımmışCanım benim bebeğin bugün birinci ay kontrolü vardı. Doktor gazlı dedi. Ve kucakta uyuyor ve sakin bırakınca uyanıyor deyince kolik dedi. Ayrıca bu kadar gaz süt alerjisi de olabilir diyet yap sütlü ürünleri yeme dedi. Canım sıkıldı . Kakası kokuyor ve sesli olunca acaba alerjisi mi var diyorum
Benimkide gunduz uyumuyor ama aglamiyorda. Doktordan iyi bilecek degilim ama kolik oldugunuda sanmiyorum. Benimki ginduz 1 saat en fazla 2 saat uyuyor. ama gayet huzurlu. Bana pek mantikli gelmedi.Ben de senin gibi dedim ağlama krizi yok dedim. Gündüz uyumaması saatlerce uykusuz kalması kolik dedi. Kolike razıyım alerji olmasın da
Mommy bliss biraz fayda ettimi canim?Canm yazmıştım gormedin galiba kusura bakma gene yaziyorum bnm bebegimde tam anlattigin gibi kucakta uyuyor birakinca agliyi ama bu kolik demk degilmis kolik cok kotu agliyormus her gun ayni saaette agliyormus sut alerjisi de demedi sut alerjisi olmasi icin bazi belirtiler olmasi lazımmış
Bugun kullanmayi basladim canm bugun gunduz uyudu faydasi oluyo galiba gündüzleri hic uyumuyorduMommy bliss biraz fayda ettimi canim?
cancazim sadece azcık huzursuz oluyolar biz iyiydi biraz uyumadi 2 gun sebebsiz ağladi ama geçti en hafifi o aşıKizlar bizim pazartesi hepatit asimiz var. Sonrasinda bizi neler bekliyor :) 1. Ayi gecio asiyi yaptiranlardan yorum bekliyorum lutfen :)
Haklsıın canım ben de doktora sordum ağlamıyor dedim gündüz saatlerce uyumaması koliktir dedi. Gaz için de laktöz intörelansı olabilir yeme süt ürünleri bakalım yine gaz olacak mı dediCanm yazmıştım gormedin galiba kusura bakma gene yaziyorum bnm bebegimde tam anlattigin gibi kucakta uyuyor birakinca agliyi ama bu kolik demk degilmis kolik cok kotu agliyormus her gun ayni saaette agliyormus sut alerjisi de demedi sut alerjisi olmasi icin bazi belirtiler olmasi lazımmış
Rota virus olabilir mi?cancazim sadece azcık huzursuz oluyolar biz iyiydi biraz uyumadi 2 gun sebebsiz ağladi ama geçti en hafifi o aşı
Biz kontrole gittik 50. gunumuz bugun doğum kilomuz 3 kg boyumuz 47 cm di 5. gün kontrol 2.850 kg 49 cm 25. gün konrol 3.410 gr 51 cm bu kontrol 4.420 gr 54.5 cm olmuşuz galiba iyi gidiyoruz ne dersiniz bu arada dr bey kalca ultrosyonu çektirmenize gerek yok dedi siz bilirsiniz yinede dedi bi asi varmiş adı aklima gelmiyo onuda yaptirin sağlik ocaginda dedi
evet canim o hatirlayamadim bi an saolRota virus olabilir mi?
İnşallah canim benim işime çok yarıyor valla :)Bende bundan aldım :) çok araştırdım inşallah tutar benim kızımda doğduğunda
Ben gibi cnm acir iliskide bile cnm bakalim.hayirlisi nasil dogurcam sen epedural aldinmiii oekii yaa Allah varr yaa geresii bossBEn doğurduysam herkes doğurur. Benim sancının s si yoktu ama gittiğimde 4-5 cm açıklık vardı buraya kadar gayet güzel ama bebek aşağıda olma oranı %40 bile değil dedi doktor. Ama devlet olduğu için normali denicez dedi özel hastane olsa eminim hiç riske atmazdı. 28 saat sancı ve bebek kanala indi bu seferde benim kemik dar omzu geniş geldi sonra kafasını eğri soktu kanala felan. Yani be kadar aksilik varsa o kadar yaşadım. Ama şükür doğdu. Tam bir mucize bende düşünüp düşünüp kendimce şok oluyorum nasıl çıktı ordan diye ki ben ilişkiye bile çok zor giren biriydim
Bilemedim kuzum bence bi göster aksatma önemli gibiPamukçuk değil gibi ucunda bir noktasında abse gibi beyaz bişi var aciyor orası da napacam bilmiyorum sıcak su ile boşalttımda
Uyuyorlar kuzum asi rahatsız edip ateş yapmazsaKızlar daha önceden yazmıştım bebeğim gündüz çok zor uyuyor yerine koyunca uyanıyor diye. Bugün birinci ay aşısını olduk. Sürekli uyuyor geldiğimizden berikorkuyorum nırmal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?