- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.481
Mamadanmidir canm ama bir aydr hic boyle bsy yoktu bu 5 gundur hp agliyo bugun cok agladi kafasını arkaya cekip agliyo az az sık sık kustu acaba hastaneye gotursemmi yaBen mamaya bağlıyorum kuzum
sütünün tadı da ilaç kullanıyorsan ondandır
Emziğe alıştır bence en kısa zamanda kauçuk emzikler is götürüyor ve anne sütü alırsa rahatlar mama çok gaz yapiyor
Sıcak havlu masaj yapabilirsin ancak
Tuzlu yemekten degildir canim oyle olsa benim de olurdu. Hala cok tuzlu yiyorum. Sekerli seylere agirlik versen duzelir mi acaba?Denicem kuzum ama bni asıl tadi bozuldugu uzuyor neden eksi tuzlu oldu yedigim bsydenmi diyorum tuzlu sevmiyorum yedigim yemkte tad bozucak sey degl
Aslında sutum az oldugu sorun degl canm bebek emdikce cogalir ama tadi cok kotu kac gundur sagiyorum hala ayni doktor iki uc kez sag duzelir demisti ama 5 gundur sagiyotum yok duzelmiyo
Bnde esimden cikarttim butun sinirimi ya canm bebegim cok huzursuz cok agliyo kafasini arkaya cekip agliyo az az sık sık seffaf kusuyo ne yapsam gotursemmi hastaneyeBen de bugün çok ağladım valla bütün sinirimi de gelince eşimden çıkardım. Yazık adam neye uğradığını şaşırdı. Bi de kızım var artık ağlama anne diyo ona da üzüldüm. Çare bulamamak çok zor
Canim Türkiye’ye gelince kesinlikle yaptırBizimki de öyle canım, şimdi bu çocukların hepsinin alerjisi mi var
Bu aralar sekerli seyler cok yiyorum biraz oncede konturol ettim gene eksi tuzlu valla bn hic bsy anlamadim bn iyi bi anne olamicam galiba suan da agliyorum elimden bsy gelmiyo rahatlatamiyorum yavrumuTuzlu yemekten degildir canim oyle olsa benim de olurdu. Hala cok tuzlu yiyorum. Sekerli seylere agirlik versen duzelir mi acaba?
Kakasini yaptı mi kuzum kaka yapmadıysa da kusar bizim ki ondan kusuyor kaç gündürMamadanmidir canm ama bir aydr hic boyle bsy yoktu bu 5 gundur hp agliyo bugun cok agladi kafasını arkaya cekip agliyo az az sık sık kustu acaba hastaneye gotursemmi ya
Benim de var o şişlik ya dokununca ele geliyo karşıdan bakınca düz gibi dikiş yeri ama elleyince korkunç
Ben 21 gunluk oldum baş kısımları benim de agriyor ozellikle bebegimi çok kucakladığım zaman. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama 40 çıksın diye beklesem mı bilmiyorum.
Benimki de kısa emiyor hemde 3 bazen 4 saate 10 15 dk emiyor doktor kilo alımı gayet iyi bazı çocuklar çok çeker önemli değil dediBenim derdim kısa emmesi cnm burda en az 20 dk emzirin diyolarya benimki en fazla 8 dk emiyor
Sürekli gazlı olması mamadan sütun icin doktora sor bence kadın dogum doktoruna falan ya da İnstagram da ki Gülten ebeye sor gerçi dönemez sanırım babaannesi vefat etmiş bir ebeye danış istersen sut Işın’ı çözmen lasimMamadanmidir canm ama bir aydr hic boyle bsy yoktu bu 5 gundur hp agliyo bugun cok agladi kafasını arkaya cekip agliyo az az sık sık kustu acaba hastaneye gotursemmi ya
Canm iki kez yapti gazdan diycem ama ikinmiyo hic boyle kusmamisti cok mana verdigim zmn gunde bi kez kusardi anlamadimki niye boyle oluyoKakasini yaptı mi kuzum kaka yapmadıysa da kusar bizim ki ondan kusuyor kaç gündür
Canim allah yardimcin olsun. Insallah atlatin hemen cok zor bir durum.Kızlar kolik bebe görmek isterseniz benimkini göndereyim bi bebek 8 saat ağlar mı
Anladım cnm benim derdimde o. 20 dk emse zaten 2 3 saat emmese de içim rahat eder ama benimki bu ara maks 5 dk emiyo işte. Çok üzülüyorum bi de diyorum doymasa kaka çiş yapmaz diye teselli ediyorum kendimiBenim derdim kısa emmesi cnm burda en az 20 dk emzirin diyolarya benimki en fazla 8 dk emiyor
Benimki de kusuyo sık sık cnm bazen şeffaf bazen kesik gibi ama seninki önceden kusmuyorsa farklı durum mudur bilemedimBnde esimden cikarttim butun sinirimi ya canm bebegim cok huzursuz cok agliyo kafasini arkaya cekip agliyo az az sık sık seffaf kusuyo ne yapsam gotursemmi hastaneye
Yarin hastaneye gidicdm canm bakim eger gecede aglarsa gece goturucem cunku cok degisik agliyo sanki korkuyor gibi heryere bakinip agliyoSürekli gazlı olması mamadan sütun icin doktora sor bence kadın dogum doktoruna falan ya da İnstagram da ki Gülten ebeye sor gerçi dönemez sanırım babaannesi vefat etmiş bir ebeye danış istersen sut Işın’ı çözmen lasim
Orada aşı yapılmıyor muymuş canımBizimki bir ay aşısını kaçırıyor, doğunca hepatit birinci doz da yapılmadı. Acaba Türkiye ye dönünce yapsalar olur mu?
Tarif ettigin gibi kusuyo canm suan durdu ama sık sık kustu birde huzursuzlaninda acaba dedimBenimki de kusuyo sık sık cnm bazen şeffaf bazen kesik gibi ama seninki önceden kusmuyorsa farklı durum mudur bilemedim
Kiz uyuduysa ve firsatin varsa sende yatsanaŞu an ben de düşünemiyorum beynim yandı algılarım zayıfladıeğer beni kandırmıyorsa uyumuş olabilir şu an hala emin değilim
Gazi vardir canim. Sen mommy blissi duzenli kullan bir iiki gune bagirsak florasi kuvvetlenir duzene girer bence. Az daha sabir.Ya kizlarrrr bnm bebegimde cok agliyo suan oturdum birlikte agliyorum bi bebek neden bu kadar. Cok aglarki
21 cm civi topukla kugu gibi suzulen ama 2 cm karda yuvarlanan bir ana sahibi kizimOyyyy bu fenaymış... bugün yine sling kanguru ile çıktık, doktora gittik biz. Dün gece yine kar yağdığı için korktum ama gidip geldik :)
Bilmiyorum ki. Sormak lazim. Bizim pazartesi asimiz var sorarim olmazsa ben.Bizimki bir ay aşısını kaçırıyor, doğunca hepatit birinci doz da yapılmadı. Acaba Türkiye ye dönünce yapsalar olur mu?
Ah o 20 dk. Beynimi becerdiler afederisn her meme 20 dk toplamda 40 dk emecek diye. Yok emmiyor cocuk. Sonunda sinirim bozuldu gittim acibademe dedim emmiyor cocuk. emzirme kocu emzir bakayim dedi. Emziriyorum ee emiyor iste dedi. Dedim 20 dk emince diger memeye geçemiyorum.bazen 20 dk bile gecmeden uyuyor. Dediki her bebek her meme farklidir.sutun hizli geliyordur ve yaglidir bebek 10 dkda doyar emmez. Sutun az akıyordu 40 dk da ancak doyar. O yuzden dakikalara takilma. Gunde en az 6 kere cis yapıyorsa kafidir besleniyordur.Benim derdim kısa emmesi cnm burda en az 20 dk emzirin diyolarya benimki en fazla 8 dk emiyor
Seffaf kusuyorsa reflu ve gazdandir muhtemelen. Bize fiskirarak kusmadikca sorun olmaz demislerdir. Ama aklında kalmasin bence danis doktoruna.Bnde esimden cikarttim butun sinirimi ya canm bebegim cok huzursuz cok agliyo kafasini arkaya cekip agliyo az az sık sık seffaf kusuyo ne yapsam gotursemmi hastaneye
Sağol cnm inşallah. Uyudu sandım bşraz önce tekrar uyandı eşim uyutmaya çalışıyo şu an ama yine ağlıyo çok fena sabrım tükendiCanim allah yardimcin olsun. Insallah atlatin hemen cok zor bir durum.
Cok saol kuzum insallah dedigin gibi gazdandr huysuzlugu aglayinca dayanamıyorumKiz uyuduysa ve firsatin varsa sende yatsana
Gazi vardir canim. Sen mommy blissi duzenli kullan bir iiki gune bagirsak florasi kuvvetlenir duzene girer bence. Az daha sabir.
21 cm civi topukla kugu gibi suzulen ama 2 cm karda yuvarlanan bir ana sahibi kizimgerci kanada da kar yağıyor ortalik yine duzgun. Eskisehirde kar yağıyor temizlenmedigi icin buza donuyor sonra iste marc reklaminda vileda yapar gibi kayiyorsun suzule süzüle
Bilmiyorum ki. Sormak lazim. Bizim pazartesi asimiz var sorarim olmazsa ben.
Ah o 20 dk. Beynimi becerdiler afederisn her meme 20 dk toplamda 40 dk emecek diye. Yok emmiyor cocuk. Sonunda sinirim bozuldu gittim acibademe dedim emmiyor cocuk. emzirme kocu emzir bakayim dedi. Emziriyorum ee emiyor iste dedi. Dedim 20 dk emince diger memeye geçemiyorum.bazen 20 dk bile gecmeden uyuyor. Dediki her bebek her meme farklidir.sutun hizli geliyordur ve yaglidir bebek 10 dkda doyar emmez. Sutun az akıyordu 40 dk da ancak doyar. O yuzden dakikalara takilma. Gunde en az 6 kere cis yapıyorsa kafidir besleniyordur.
Seffaf kusuyorsa reflu ve gazdandir muhtemelen. Bize fiskirarak kusmadikca sorun olmaz demislerdir. Ama aklında kalmasin bence danis doktoruna.
Birde bu aralar baharatli aci seyler yiyormusun. O da sutu acilastirir demislerdi bize. Dere otu nane tere taze sogan cig kuru sogan bunlari gozden gecir.
O sutu duzeltcez korkma :)
Yok hic moralini bozma , üzülürsen bebegin de hisseder. Benimki de cok huzursuz, dun gece bittik tukendik aglamasindan. Sabredicez artik biraz buyusun gececek, normale donecekler.Bu aralar sekerli seyler cok yiyorum biraz oncede konturol ettim gene eksi tuzlu valla bn hic bsy anlamadim bn iyi bi anne olamicam galiba suan da agliyorum elimden bsy gelmiyo rahatlatamiyorum yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?