2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kuvet destegi ne yukseltmek icinse ben kullaniyorum.
Bacim yalniz hrm terleme hem kusma acaba senin bebenin atesi filan mi var
Baska bir sikintisi var sanki. Birde 10 gundur kaka yapamiyorsa ondanda ememez.gece ikinip terliyor olabilir.
Kuzum sende ki nasıl bsy bahsettigin foto koyabilir misin

P Prime18 hepsi buradada da var ve daha uygun
Ne diye aratınca çıkıyor kuzum
Kuzum gaz ve kaka muhabbetinden hiç onları düşünemedim bir gün ablamla çıkıp alacağım onun önerileri olunca yazarım
Suan hiçbir aktivite yapmıyoruz tek aktivite gaz çıkarmaya çalışmak uyutmaya çalışmak ağlamayı durdurmak emzik versem mk vermesem mk endişesi bende bazen emse bile memede uyuyor ilerde sıkıntı olur diye emzik vereyim diyorum almıyor iki bırakıyor dün gece babaya pasladim emzik vermiş uyuyormuş emzik düşünce uyanıyormuş. Malum hala mememi de emmiyor ne yapsam bilmiyorum arkadasim da ilk 3 ay cok iyiydi emziğe ne gerek var diyordum sonra anam agladi oyalanacak bsy gerekti bence alıştır diyor ama kararsızım
Kuzum bizim 10 gündür yapmıyordu doktor 10 güne kadar normal dedi düden bu güne emmeyip kusunca artık fitil verin dedi minnacık bsy yaptı onla da anlamıyorum şutum nereye gidiyor :) nemesis kuzum bu arada dün ben de ateşten endişelendim senin şüphelendiğin gibi 36.7 çıktı duşta almıştı sorunumuz ikinmak maalesef
Uyurken bile Gazi çıkınca ağlıyor bagirsaklari acıyor sanirim neden anlamadım hala oturması bagirsaklari bence acıtacak diye kaka yaomiyir bizimki bana öyle geliyor

Kizlar simdi geldik hastaneden. Normal aglasa tamam ama surati kipkirmizi katilmaya basladi, nefesi kesildi aglamaktan ondan korktuk. Kolik dedi doktor damla verdi. Ben sanki cisi gelince agliyor yapinca rahatliyor gibi hissettim bikac gundur idrar testi yapildi onun icin ama bisey cikmadi. Hastanede damlayi alinca rahatladi uyudu.

Kızlar geceleri iştah patlaması yaşıyoruz. Tek göğsümü emdi doymadı aranıyo ağlıyo 80 cc mama verdim hala da aranıyo hergün böyle korkuyorum zararı olcak diye yine kaç saatir emiyoruz

Çok geçmiş olsun canım

Canm ayni fitili gorumcemin bebegind kabizlik icin de yazmisti gaz sancisinda ates cok huzursuzlukta kullanabilirsin demisti devlet doktoruda banada doktorum cok huzursuz surekli aglamA gibi durumda kullanabilirsin demisti
Agri kesici ates dusurucu bir fitil iste. Neyse bakalim.takip et.duruma gore acile gidersiniz.

Bu canim.bende ki. Boyuma gore yükseltiyor kuveti.

Henüz bişi yapamıyorum :) mesela bugün bütün gün valiz hazırladım :)

Henüz bişi yapamıyorum :) mesela bugün bütün gün valiz hazırladım :)

Bence bir güzel sopala, ilgilendim dersin :) şaka bir yana çok duydum bu tr şeyler, işte kadınların cefakar haline karşılık erkeklerin bencil karşılığı. Bu tür konularda ben sert ve çok ılımlı davranamam o yüzden sana da bir şey diyemedim. Ama umarım kısa zamanda düzelirsiniz.

Bu sıcaktan olan ani bebek ölümleri oluyor ya kızla risk kaçıncı aya kadar
Bir de yan yatma kaçıncı ayağa kadar gerekli

Gece 2 de uyuduk 12 den ikiye kadar ancak uyuduk 4 de kalktık hala uyutma çabası emdi gazdan agladi gaz çıktı uyku icin agladi meme verdim az emdi almadı emzik verdim zorla aldı emdi emiyordu baya vakit geçti Yatağan’a koyduk emziği atmasıyla gözler açıldı ağlama mutemet suan emmiyor yine sonrası gaz ve ağlama olacak yoruldum bu kısır döngüden bir gece bir geceyi tutmuyor 45 gün oldu hiç mi bir duzdn olmz gece uykuya geçişlerimiz cok sıkıntılı neden anlamıyorum gazdan onu biliyorum ama çıkınca da sıkıntılı uykuya geçemiyor
Ninni acıyorum kolik müziği süpürge fon sesi YÖK gece 2 saten önce uykuya geçiş haram 1.5 saatlik uykuyla ayaktayım. Bayılacam bir de akan misafir vardı yemekli yorgunluktan geberiyorum

kahveci34 korkutmuş sizi minik neyseki bişeyi yokmuş canım. Biz de bi ara her gün acile gitmeye kalkıp şimdi anlamazlar yarın dr una götürelim diye vazgeçiyorduk:) ama sabaha hiç bişey kalmıyordu tabi:)

Aynen benimki de uyandı mı uykuya geçmekte zorlanıyor. O yüzden uyandırmamaya çalışıyorum gece. O düzen 3 aydan önce biraz zor gibi. Bizim tam düzene girdi demiştim iki gecedir uyanıp iki saat uyumamaya başladı. Çünkü gece uykusuna 7 8 gibi geçiyor iki gündür e tabi uykuyu almış oluyo 4 gibi

Aynen bende iki gündür ne güzel oturdu dedim 1 1.5 gibi uyuyup 5 de kalkıyordu aha dedim böyle güder güzel derken bu gece başka bi durum valla 3 ay dolsun diye dua ediyorum her gün geçecek bugünde bitti 3 aya az kaldı diyorum Şafak sayıyorum resmen

Cok bunaldım cok hala uyumadı yatacağız 3 saat sonra ayakta
Valla bebeği bırakıp dışarı çıkıp uzun bir yürüyüş yapmak icin resmen kaçacaktım evden kendimi zor tuttum nefes almak istiyorum artık az da olsa

Geçecek geçecek biz bugün iki aylık olduk bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…