- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.761
Götür kuzum fitille rağmen düşmemiş çünkü artmış üstüne bir de bence götürYa kizlar bebegim atesi var 38/2 oldu inleye inleye uyuyor cok huzursuz ates dusurucu verdim acaba hastaneyemi gotursem
Kuzum sende ki nasıl bsy bahsettigin foto koyabilir misinKuvet destegi ne yukseltmek icinse ben kullaniyorum.
Bacim yalniz hrm terleme hem kusma acaba senin bebenin atesi filan mi var
Baska bir sikintisi var sanki. Birde 10 gundur kaka yapamiyorsa ondanda ememez.gece ikinip terliyor olabilir.
Ne diye aratınca çıkıyor kuzum
Kuzum gaz ve kaka muhabbetinden hiç onları düşünemedim bir gün ablamla çıkıp alacağım onun önerileri olunca yazarım
Suan hiçbir aktivite yapmıyoruz tek aktivite gaz çıkarmaya çalışmak uyutmaya çalışmak ağlamayı durdurmak emzik versem mk vermesem mk endişesi bende bazen emse bile memede uyuyor ilerde sıkıntı olur diye emzik vereyim diyorum almıyor iki bırakıyor dün gece babaya pasladim emzik vermiş uyuyormuş emzik düşünce uyanıyormuş. Malum hala mememi de emmiyor ne yapsam bilmiyorum arkadasim da ilk 3 ay cok iyiydi emziğe ne gerek var diyordum sonra anam agladi oyalanacak bsy gerekti bence alıştır diyor ama kararsızımBir sorum daha olucak ben kanguru almadım bana hediye geldi mothercare kendi kangurusuymuş hic kullanan alan oldumu memnunmisunuz yada yakınınız felan kullandımı?
Ayrıca biraz kafamızı kendimizden uzaklastıralim sütümüzdu yettiydi yetmediydi mama takviyesiydi kakasıydi gaziydı derken biz bu bebitolarla oynamıycazmı hic nasil aktiveler yapiyosunuz
Kuzum bizim 10 gündür yapmıyordu doktor 10 güne kadar normal dedi düden bu güne emmeyip kusunca artık fitil verin dedi minnacık bsy yaptı onla da anlamıyorum şutum nereye gidiyor :)Selam kızlar ya canım çok sıkkın bebeğim iki gündür kakasını yapmadı var mı bu durumu yaşayan bugün 30 günlük olduk. Önceden günde 6 kez yapardı diye endişe duyuyordum. Şimdi neden böyle oldu ki mama da vermiyorum kac gündür
Fitil verdim suan 37/1 oldu canm sabaha kadar takipte kalicam yarin ilk isim hastane olucak bn grip olmustm bu kadar maskeyle dolastim gece bile cikartmadim ya bnden gripmi bulasti acaba cok uzuluyorum yaGötür kuzum fitille rağmen düşmemiş çünkü artmış üstüne bir de bence götür
Çok geçmiş olsun canımKizlar simdi geldik hastaneden. Normal aglasa tamam ama surati kipkirmizi katilmaya basladi, nefesi kesildi aglamaktan ondan korktuk. Kolik dedi doktor damla verdi. Ben sanki cisi gelince agliyor yapinca rahatliyor gibi hissettim bikac gundur idrar testi yapildi onun icin ama bisey cikmadi. Hastanede damlayi alinca rahatladi uyudu.
Agri kesici ates dusurucu bir fitil iste. Neyse bakalim.takip et.duruma gore acile gidersiniz.Canm ayni fitili gorumcemin bebegind kabizlik icin de yazmisti gaz sancisinda ates cok huzursuzlukta kullanabilirsin demisti devlet doktoruda banada doktorum cok huzursuz surekli aglamA gibi durumda kullanabilirsin demisti
Kuzum sende ki nasıl bsy bahsettigin foto koyabilir misin
Ne diye aratınca çıkıyor kuzum
Kuzum gaz ve kaka muhabbetinden hiç onları düşünemedim bir gün ablamla çıkıp alacağım onun önerileri olunca yazarım
Suan hiçbir aktivite yapmıyoruz tek aktivite gaz çıkarmaya çalışmak uyutmaya çalışmak ağlamayı durdurmak emzik versem mk vermesem mk endişesi bende bazen emse bile memede uyuyor ilerde sıkıntı olur diye emzik vereyim diyorum almıyor iki bırakıyor dün gece babaya pasladim emzik vermiş uyuyormuş emzik düşünce uyanıyormuş. Malum hala mememi de emmiyor ne yapsam bilmiyorum arkadasim da ilk 3 ay cok iyiydi emziğe ne gerek var diyordum sonra anam agladi oyalanacak bsy gerekti bence alıştır diyor ama kararsızım
Kuzum bizim 10 gündür yapmıyordu doktor 10 güne kadar normal dedi düden bu güne emmeyip kusunca artık fitil verin dedi minnacık bsy yaptı onla da anlamıyorum şutum nereye gidiyor :)nemesis kuzum bu arada dün ben de ateşten endişelendim senin şüphelendiğin gibi 36.7 çıktı duşta almıştı sorunumuz ikinmak maalesef
Uyurken bile Gazi çıkınca ağlıyor bagirsaklari acıyor sanirim neden anlamadım hala oturması bagirsaklari bence acıtacak diye kaka yaomiyir bizimki bana öyle geliyor
Bir sorum daha olucak ben kanguru almadım bana hediye geldi mothercare kendi kangurusuymuş hic kullanan alan oldumu memnunmisunuz yada yakınınız felan kullandımı?
Ayrıca biraz kafamızı kendimizden uzaklastıralim sütümüzdu yettiydi yetmediydi mama takviyesiydi kakasıydi gaziydı derken biz bu bebitolarla oynamıycazmı hic nasil aktiveler yapiyosunuz
Bir sorum daha olucak ben kanguru almadım bana hediye geldi mothercare kendi kangurusuymuş hic kullanan alan oldumu memnunmisunuz yada yakınınız felan kullandımı?
Kızlar çok kötüyüm. Eşimle tartıştık konu ne tahmin edin. Benimle ilgilenmiyosun diyo. Geceleri bebekten uyuyamıyorum gündüz gelen giden ve eşim bana benimle ilgilenmiyosun 1 hafta sonra askere gidicem hiç mi özlemedin diye küstü çarptı kapıyı çıktı gitti. 1 saat ağladım napıcağımı sasırdım artık kaça bölüncem bilmiyorum
Agri kesici ates dusurucu bir fitil iste. Neyse bakalim.takip et.duruma gore acile gidersiniz.
Eki Görüntüle 2122491
Bu canim.bende ki. Boyuma gore yükseltiyor kuveti.
Aynen benimki de uyandı mı uykuya geçmekte zorlanıyor. O yüzden uyandırmamaya çalışıyorum gece. O düzen 3 aydan önce biraz zor gibi. Bizim tam düzene girdi demiştim iki gecedir uyanıp iki saat uyumamaya başladı. Çünkü gece uykusuna 7 8 gibi geçiyor iki gündür e tabi uykuyu almış oluyo 4 gibiGece 2 de uyuduk 12 den ikiye kadar ancak uyuduk 4 de kalktık hala uyutma çabası emdi gazdan agladi gaz çıktı uyku icin agladi meme verdim az emdi almadı emzik verdim zorla aldı emdi emiyordu baya vakit geçti Yatağan’a koyduk emziği atmasıyla gözler açıldı ağlama mutemet suan emmiyor yine sonrası gaz ve ağlama olacak yoruldum bu kısır döngüden bir gece bir geceyi tutmuyor 45 gün oldu hiç mi bir duzdn olmz gece uykuya geçişlerimiz cok sıkıntılı neden anlamıyorum gazdan onu biliyorum ama çıkınca da sıkıntılı uykuya geçemiyor
Ninni acıyorum kolik müziği süpürge fon sesi YÖK gece 2 saten önce uykuya geçiş haram 1.5 saatlik uykuyla ayaktayım. Bayılacam bir de akan misafir vardı yemekli yorgunluktan geberiyorum
Aynen bende iki gündür ne güzel oturdu dedim 1 1.5 gibi uyuyup 5 de kalkıyordu aha dedim böyle güder güzel derken bu gece başka bi durum valla 3 ay dolsun diye dua ediyorum her gün geçecek bugünde bitti 3 aya az kaldı diyorum Şafak sayıyorum resmenAynen benimki de uyandı mı uykuya geçmekte zorlanıyor. O yüzden uyandırmamaya çalışıyorum gece. O düzen 3 aydan önce biraz zor gibi. Bizim tam düzene girdi demiştim iki gecedir uyanıp iki saat uyumamaya başladı. Çünkü gece uykusuna 7 8 gibi geçiyor iki gündür e tabi uykuyu almış oluyo 4 gibi
Geçecek geçecek biz bugün iki aylık olduk bile:)Aynen bende iki gündür ne güzel oturdu dedim 1 1.5 gibi uyuyup 5 de kalkıyordu aha dedim böyle güder güzel derken bu gece başka bi durum valla 3 ay dolsun diye dua ediyorum her gün geçecek bugünde bitti 3 aya az kaldı diyorum Şafak sayıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?