- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.801
çok teşekkür ederim canım. amin. evet. nöbetler :) ama oturamıyorum ben popomun üstüne ya, acıyoHadi gozun aydin.saglikla buyusun kuzu. Gece nobetlerinede hosgeldin :)
amin canım. çok teşekkür ederim. güzeldi ama zordu, bence normal-sezeryan hepsi zor ve annelik çok kutsal, çok saygı duyulası o çekilen acılar. o yüzden yaşasın anneler, büyüsün bebelerCanım ne güzel anlatmışsın okurken baya duygulandım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın...ne güzel dogurmussun ya maşallah:)
Teyzem sağlık ocagında hemsire.minumum haftada 125 gr alması gerekir demişti yani en az ayda 500 gr yeterli..500 gr almış gorunuyor seninki de canim üzülme. Bizimki de 1 haftadır almamis ben de ona üzüldüm boyu uzamis sadeceBir aylık olduk aşımızı da olduk. 3475 gr doğmuştuk şimdi 3900 olmuş kilosu sınırda dedi. Çok mu az kilo alımı üzüldüm biraz ...
Ömürlü olsun bebeğin canimamin canım. çok teşekkür ederim. güzeldi ama zordu, bence normal-sezeryan hepsi zor ve annelik çok kutsal, çok saygı duyulası o çekilen acılar. o yüzden yaşasın anneler, büyüsün bebeler
Yanlis yazmisim bugun 30 günlük oldukKızlar selam sinir olmuş durumdayim. Ya bu bebekler ilk ay irtalama kac kilo alacak. Cocuk doktorum ortalama 700 gr olmasi gerekir dedi bugün 40 günlük olduk ignemizi vurulmaya saglik ocagina gittik hemşire pek kilo almamis bir kilo almis sadece dedim gorumce de yanimdaydi sinir oldum simdi o da kaynanama der. Kaynanam da bebegi besleyemedi kilo aldiramadi diye gördüğüne söyler..
Valla saçlarım dökülüyor artık neyden protein alacağımı sasırdımEvet canım kahve gaz yapan şeylerde yazıyor. Hatta sanırım yoğurt da yani süt ürünleri de gaz yapıyor. Ne yiyeceğimizi de şaşırdık
O zaman uyuyunca 12 1 de kalkıyor masallah gece 3 4 5 uyumuyor hanımefendiValla kucakta hoplatiyorum. Ana kucagina koyup konusuyorum. Gerekirse yuzunu yikiyorum. Kartlarla oynatiyorum vs vs.
Ama 9 zaten uyumasi icin normal bir saat. Sabah kalktiklari saatten 12 saat sonra mutlaka yatmalari lazim bebeklerin. Cunku buyume hormonu ona gore salgilaniyor. Birde erken yatan bebekler daha uzun uyuyor diye okuyorum heryerde.
Sütte laktozsuzdu ama acaba sütten mk diye düşündüm bir de dün bir dilim yas pasta yedim kakaosu da yapmış olabilir diye düşündüm ama akşam yedim sabahtan gazımız vardı ta
bir ebe ve doktor dedi bana haftalık 125 üzeri alması normalKızlar selam sinir olmuş durumdayim. Ya bu bebekler ilk ay irtalama kac kilo alacak. Cocuk doktorum ortalama 700 gr olmasi gerekir dedi bugün 40 günlük olduk ignemizi vurulmaya saglik ocagina gittik hemşire pek kilo almamis bir kilo almis sadece dedim gorumce de yanimdaydi sinir oldum simdi o da kaynanama der. Kaynanam da bebegi besleyemedi kilo aldiramadi diye gördüğüne söyler..
Yedigin bir besinin sut olmasi 12 saat canim. Yani gaz yapan birsey yersen o 12 saat sonra etki ediyor. sabah 7de kalkiyorsa sen 8 gibi yatirmayi dene daha uzun uyuyacaktır muhtemelen bende saat 10da yatirirken 12 de hortluyor geri uyumuyordu. Simdi 8de yatiriyorum 12de kalkip emip geri uyuyor.Valla saçlarım dökülüyor artık neyden protein alacağımı sasırdım
O zaman uyuyunca 12 1 de kalkıyor masallah gece 3 4 5 uyumuyor hanımefendi
Uyursa 4 de uyaniyor bazen 4 de sonra 9 ya da 10 ama tabi uyuması bir saati bazen 4 de uyandıysa 7 i buluyor
Uykusu kaçınca daha da ağlıyor uyanık tutmaya çalışsam iyice ağlayıp hiç uyumaz sanirim bizim 11 ile gece 5 arası hep sıkıntı ne yapacağım biomiyorum eşim o gün 11 den 1.5 kadar uyutmaya çalıştı ben yattım iki kere yatağa koydu hemen gözler açılıyor ağlamaya başlıyor
Sütte laktozsuzdu ama acaba sütten mk diye düşündüm bir de dün bir dilim yas pasta yedim kakaosu da yapmış olabilir diye düşündüm ama akşam yedim sabahtan gazımız vardı ta
Ne yiyeceğimi sasırdım
Tatlıdan da uzak mi durmak lazım bilemiyorum sütten çocuğa Şeker geciyorsa
bir ebe ve doktor dedi bana haftalık 125 üzeri alması normal
1 kilo gayet iyi bir ayda biz 900 aldık hoca süper dedi benim kız 1 ayda çoğu çocuğun Doğum kilosuna ancak erişti bu ay insallah almıştır tek duam o kaka yapmiyor çünkü bazen o sebeple az emiyor az emince endişe ediyorum
Dr lara göre sınır 500gr eğer 500 almışsa normal görünüyor ama sen yine de daha sık emzir mama ise CC sini yükselt sonraki aylarda kilo alimalari yavaşlayacak şimdilerde ne kadar aldılar o kadar kar ..Bir aylık olduk aşımızı da olduk. 3475 gr doğmuştuk şimdi 3900 olmuş kilosu sınırda dedi. Çok mu az kilo alımı üzüldüm biraz ...
Ben de yanlış yazmisim canim 30 günlük olduk bugün 1 kilo almis ama hemşire hiç yoktan iyidir demeye getirdi lafı resmen. Benim bebek de bugün 3. Gün kakasını yapmiyor. Hemsire sütun yetiyor mu dedi. Evet dedim emin misin dedi sanki ben aptalim yalan söylüyorum. O sinirle wbe geldim 100 cc sagdim dayadim bebeğe. O da toktu zaten zor icti hepsini icmesini bekledim. Sonra birazini kustu. Sinirimi bebegimden cikardim istemeden cok üzüldümValla saçlarım dökülüyor artık neyden protein alacağımı sasırdım
O zaman uyuyunca 12 1 de kalkıyor masallah gece 3 4 5 uyumuyor hanımefendi
Uyursa 4 de uyaniyor bazen 4 de sonra 9 ya da 10 ama tabi uyuması bir saati bazen 4 de uyandıysa 7 i buluyor
Uykusu kaçınca daha da ağlıyor uyanık tutmaya çalışsam iyice ağlayıp hiç uyumaz sanirim bizim 11 ile gece 5 arası hep sıkıntı ne yapacağım biomiyorum eşim o gün 11 den 1.5 kadar uyutmaya çalıştı ben yattım iki kere yatağa koydu hemen gözler açılıyor ağlamaya başlıyor
Ne yiyeceğimi sasırdım
Tatlıdan da uzak mi durmak lazım bilemiyorum sütten çocuğa Şeker geciyorsa
bir ebe ve doktor dedi bana haftalık 125 üzeri alması normal
1 kilo gayet iyi bir ayda biz 900 aldık hoca süper dedi benim kız 1 ayda çoğu çocuğun Doğum kilosuna ancak erişti bu ay insallah almıştır tek duam o kaka yapmiyor çünkü bazen o sebeple az emiyor az emince endişe ediyorum
Benim bebis 6 gunlukken 200 gr vermisti canim ama normal demisti doktor. Seninki almis masallahKızlar benim bebek 8 günde 200 gr almış az değil mi
Benim oglumdada oluyor ama kendiliginden geciyor nedenini bilmiyorumKızlar oğlumun yüzünde isilik gibi minik sivilceler çıktı ortaları sarı gibi herkes normal diyo ama tedirginim sizlerin bebeklerde oldu mu
Canım çok iyi bir kilo alması. hemşireye sinir oldumhele görümcenin yanında hiç iyi olmamış. götürme sen onu yanındaBen de yanlış yazmisim canim 30 günlük olduk bugün 1 kilo almis ama hemşire hiç yoktan iyidir demeye getirdi lafı resmen. Benim bebek de bugün 3. Gün kakasını yapmiyor. Hemsire sütun yetiyor mu dedi. Evet dedim emin misin dedi sanki ben aptalim yalan söylüyorum. O sinirle wbe geldim 100 cc sagdim dayadim bebeğe. O da toktu zaten zor icti hepsini icmesini bekledim. Sonra birazini kustu. Sinirimi bebegimden cikardim istemeden cok üzüldüm
Canim 1 kilo gayet iyi sen niye takiyorsun ki baska insanlari oglusuna yazikBen de yanlış yazmisim canim 30 günlük olduk bugün 1 kilo almis ama hemşire hiç yoktan iyidir demeye getirdi lafı resmen. Benim bebek de bugün 3. Gün kakasını yapmiyor. Hemsire sütun yetiyor mu dedi. Evet dedim emin misin dedi sanki ben aptalim yalan söylüyorum. O sinirle wbe geldim 100 cc sagdim dayadim bebeğe. O da toktu zaten zor icti hepsini icmesini bekledim. Sonra birazini kustu. Sinirimi bebegimden cikardim istemeden cok üzüldüm
4 de kalkınca 6 sa uyuyor 5 de kalkarsa 7 de uyuyor sonra ya 9 da ya 10 da uyaniyor sabahYedigin bir besinin sut olmasi 12 saat canim. Yani gaz yapan birsey yersen o 12 saat sonra etki ediyor. sabah 7de kalkiyorsa sen 8 gibi yatirmayi dene daha uzun uyuyacaktır muhtemelen bende saat 10da yatirirken 12 de hortluyor geri uyumuyordu. Simdi 8de yatiriyorum 12de kalkip emip geri uyuyor.
Kilosu cok iyi mükemmel benceBen de yanlış yazmisim canim 30 günlük olduk bugün 1 kilo almis ama hemşire hiç yoktan iyidir demeye getirdi lafı resmen. Benim bebek de bugün 3. Gün kakasını yapmiyor. Hemsire sütun yetiyor mu dedi. Evet dedim emin misin dedi sanki ben aptalim yalan söylüyorum. O sinirle wbe geldim 100 cc sagdim dayadim bebeğe. O da toktu zaten zor icti hepsini icmesini bekledim. Sonra birazini kustu. Sinirimi bebegimden cikardim istemeden cok üzüldüm
biz hala 1 kullanıyoruz :) en son 3690 dük çünküKızlar bebesi 5 buçuk kg civarında olan var mı. 3 numara beze geçtiniz mi? Ben dün başladım ama çok büyük geldş gözüme. 2 numarada da kakası olduğu gibi sırtına taşıyor kıyafet değiştirmekten fenalık geldi
Kardeşim yeğenime hep sürüyor mis gibi oluyor. Zararını da görmedik şükür. Ama marketten alma hakikisi olsun bulabilirsen@mabada yanıtladığın için çok sağol. Bebeğin saçına ve vücuduna zeytinyağı sürmenin bir zararı olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?