2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar iyi geceler sarı sümüksü akıntı nişanmı oluyor başına gelen varmı sırt ve bel ağrılarım var dünden beri
CAnim tok şekilde oluyor Nisan bildiğim kadarıyla akıntı olarak oluyor mu biomiyorum kan var mi

Canim olctunmu kac derece?

Alnından ölçtüm 37.5 koltuk altı 36.5 anlam veremedim bende verdim yarim çay kaşığı ilk.kez verdim ve yeni açtım.agzini ama cam balkonumda duruyordu az bugün falan güneş gördü kapalı cam balkonum evin içine sığmadığı için balkonumu kapatıp buzdolabını oraya koymuştum buzdolabının yanındaydı içti ama geri kustu acaba bende orda bozuldu mu diye düşündüm yada tadını sevmedi ben baktım hafif boğazı yakan acı bir tat vardi

Kızlar benim bebek bugün 12 de az emdi sonra 3 gibi bidaha emdi. En sonda zorla 6 da emdi saat 22:30 oldu uyandıramadık bebeği. Altını değiştiriyorum ıslak mendil değdiriyorum üstünü çıkardım burnunu sıkıyoruz topuğunu sıkıyoruz uyanmadı asla. En son lavabonun altında belden aşağısını suya soktuk az uyandı hemen mama verdim 50 cc şimdi yine uyudu. Korkuyorum ağlayasım geldi. Hastaneye götürsem mi kararsız kaldım ilk defa bu kadar çok uykulu kaldı ve kesinlikle uyanmadı
50 cc almış kuzum 3 saat tutar onu endişe etme sarılık uyku yapar uyanamiyorlar maalesef uyurken şırıngayla biberon veriyorsan onla vermeyi dene uyurken yutsa da olur derdi doktor bize ilk zamanlar bende uyandırmıyordum hiç hep uyurken tepiyirduk Eşimle ya da parmakla yandan şırınga yapıyorduk

Alnından ölçtüm 37.5 koltuk altı 36.5 anlam veremedim bende verdim yarim çay kaşığı ilk.kez verdim ve yeni açtım.agzini ama cam balkonumda duruyordu az bugün falan güneş gördü kapalı cam balkonum evin içine sığmadığı için balkonumu kapatıp buzdolabını oraya koymuştum buzdolabının yanındaydı içti ama geri kustu acaba bende orda bozuldu mu diye düşündüm yada tadını sevmedi ben baktım hafif boğazı yakan acı bir tat vardi
Sevmemis olabilir bende 1 kere metsil damla vermistim tukurdu komple. Ama 37.5 ilac vermek icin cok dusuk bir derece. Boyle durumlarda ilik dus aldirmak atesi takip etmek lazim. Basina islak mendil koymakta iyi oluyor.

Sorun şu ki uyandıramıyorum ailecek annem babam kuzenim ben eşim seferber oluyoruz ama uyanmıyo. Artık hüngür hüngür ağlamak istedim bugün. Altını yıkadık az gözünü açtı hemen mama tıktım ağzına çünkü emmesi mümkün değildi. Şimdi geri uyudu çok bunaldım ne yapıcam bilmiyorum
Uyandıramadiğin zaman ağzına neyle tıkıyorsan tık ve Çenesinin altından uyar canim uyarinca yutuyor
Emzirme yemek saati bitikten sonra 3 saat sonra verin derdi Benin doktorum senin ki 2 dediyse bitikten 2 saat sonra uyusa bile tıka ağzına

Biran önce geçsin şu günler onda geri dönme stresi bende lohusalık kırcaz birbirimizi yoksa :KK11:
Bebeğinin en zorlu zamanlarını sen görecek yaşayacaksın canim o döndüğünde bebeğin normale de dönmüş olacak biraz yani eşine keyfini sürmek kalmış olacak biraz:) ama olsun herşey bütün düzenlerimiz degisse de güzel olcak insallah hepimiz için...

Bende çok pimpirik değilimdir. Ama o bile zor geliyor inan. Günde 1 kaynatıp her kullanımda normal yıkıyorum ama dışarda gece zor geliyor.
Haklısın canım dışarda zor olur evet ben aslında normlade çok tembel bi insanımdır ama göğüs acısı biseye benzemiyo ondan uğraşıyorum ben de valla:)

Kızlar bu rezene çocuğun içinde ki Gazi mi harekete geçiriyor ben bugün 3 bardak ictim çocuk gaz çıkarmaya çalışıyor ama ağlıyor çıkardıkça da ağlıyor baya çıkardı ama çıkarırken ve onun icin uğraşırken ağlaya ağlaya bi hal oldu ikiniyor çıkarmak icin acaba dedim gazları harekete geçirdi ama bizim ki rahat çıkaramadığı icin de sıkıntı mi yarattı diye düşündüm

Kızlar bu rezene çocuğun içinde ki Gazi mi harekete geçiriyor ben bugün 3 bardak ictim çocuk gaz çıkarmaya çalışıyor ama ağlıyor çıkardıkça da ağlıyor baya çıkardı ama çıkarırken ve onun icin uğraşırken ağlaya ağlaya bi hal oldu ikiniyor çıkarmak icin acaba dedim gazları harekete geçirdi ama bizim ki rahat çıkaramadığı icin de sıkıntı mi yarattı diye düşündüm
Kendisine de icirebilirsin canım ben bugün kimyonlu rezeneden bahsettim humananin doktor ondan bebeğe de verebilirsin dedi ben veriyorum iyi oluyo hem sakinleşiyo hem gaz cikarabiliyo olmazsa bi dene hem kendin iç hem kızına ver 2 çay kaşığı..

Annemin beli sakatlandı canım elinden geldiğince yardım ediyo ama zor yürüyo onada kıyamıyorum. Emzirme yastığını bende denicem yoksa sırtım ve belim kopuyo ağrıdan
Benim annem de hastalandı yapmaya çalıştı hep o da dedim git ben bakarım diye ama inat etti iyice...kesin dene annem bana gereksiz diye aldırmadı başta keşke alsaymışım ama alana kadar yumuşak bi yastık bul onu kullan yoksa belin gerçekten kopuyo biliyorum...

Bana ebe su ver dedi. Pediyatristte ver dedi. Ilk kez duyuyorum.ama zaten gunde ictigi 1 cay kasigi ancak oluyordur.yarisini icse yarısını tukuruyor. Ben sanmıyorum zarar versin. Sakıncalı olsa mama alan cocuklar fazlasiyla su alıyor onlara dokunurdu.
Aynen bende veriyorum senin kadar..

Back
X