- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #48.701
Dikkat et mastit olmadan önce bende de öyle olurKızlar sizinde göğüsünüze sut dolarken kol altınız agriyor mu özellikle sertlestiginde acayip kol altım agriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et mastit olmadan önce bende de öyle olurKızlar sizinde göğüsünüze sut dolarken kol altınız agriyor mu özellikle sertlestiginde acayip kol altım agriyor
Erkek çocuk kız çocuk farkı olabilir. Erkekler daha hızlı kilo alıyorlar bünyesel yapısal da oluyor.Masallah valla benim kizda 1 subatta 3.600 dogdu suan 5.300. Seninki baya baya tombis olmus
Cnm geçicidir diye düşünüyorum bizimkilerde de olmuştuSudokrem var acaba sürsem mi yüzüne. Üzülüyorum heryeri kırmızı kırmızı
Oha dedim sadece. o cocuk uyumaz tabi o kadar sarilirsa. Ince zibin.ustune uzun kollu bisey altina corap ve pijama. ve uyurken sadece kundak yeter. Zaten kundagin ustune battaniye niye örtüyorsun ki. Kundak hava aliyor yapi itibari ile battaniye ortersen hava almaz bunalir cocuk.22 derecede nasıl giydirmek gerekliymiş ben ip askiki Zıbın üstüne uzun kol zıbın ayaklı pijama ayaklarına bi kat daha kısa çorap giydiriyorum gece yatarken üstüne kundağını giydiriyoeum
battaniye cok yukarı örtmüyorum elleriyle hüzüne cekiyor kol altina kadar ortuyirum
EV 21/22 derece
Evet olabilir. Benim doktor bana gunde en az 30 en fazla 50 gr almali dedi. Benimkide yaklasik 40 gr aliyor demek ki endiseye mahal yok :)Erkek çocuk kız çocuk farkı olabilir. Erkekler daha hızlı kilo alıyorlar bünyesel yapısal da oluyor.gurbet erkek mı senin sıpa. Bide maşallah ilk ay 2 kilo almıştı senin yavru değil mi
İnşallah canım ya bakalım gözlemlicemCnm geçicidir diye düşünüyorum bizimkilerde de olmuştu
Kiz cnm bwnimki. Evet ilk ay 2.100 gr almisti bu ayda 1.500 gibi.Erkek çocuk kız çocuk farkı olabilir. Erkekler daha hızlı kilo alıyorlar bünyesel yapısal da oluyor.gurbet erkek mı senin sıpa. Bide maşallah ilk ay 2 kilo almıştı senin yavru değil mi
Bacım dediğin gibi giydiriyorum işten aynisini söyledim bende inçe ip askiki zıbın uzun kollu zıbın ayaklı pijama dediğim ayaklı alt bir de ayağına çorapOha dedim sadece. o cocuk uyumaz tabi o kadar sarilirsa. Ince zibin.ustune uzun kollu bisey altina corap ve pijama. ve uyurken sadece kundak yeter. Zaten kundagin ustune battaniye niye örtüyorsun ki. Kundak hava aliyor yapi itibari ile battaniye ortersen hava almaz bunalir cocuk.
Ee ustune kar yagmasin diye kundak giyiyor yaBacım dediğin gibi giydiriyorum işten aynisini söyledim bende inçe ip askiki zıbın uzun kollu zıbın ayaklı pijama dediğim ayaklı alt bir de ayağına çorap
Kundağın üstünü örtmek istemiyorum eşim uyaydın üstüne kar yağar diye örtüşüyor![]()
Canım doktora danışmadan sürme bence. Bir de sakallı biri falan öpüyorsa da olabilir. Ya da örme yelek giydiriyorsan alerji olabilirSudokrem var acaba sürsem mi yüzüne. Üzülüyorum heryeri kırmızı kırmızı
Bence en önemlisi kafanın rahat olması sanırım benim hiç rahat değil hep bitecek azalıcakmış diye düşünüyorum sen rahatmısın baya canım etkisi varmı merak ettim?Aslinda bol su iciyorum cnm gunde 2 ogun anca yiyebiliyorum kosturmacadan yemeyle alakasi yok bence
Aynen benimkinin de sıcak oluyo. Daha 5 dk önce ateşini ölçtüm hatta 36.7 çıktıKizlar benim oğlanın başı hep sıcacık ateşi var zannediyorum ama vücudu normal.. Böyle olan ya da fikri olan var mı
Sadece anne sütüyse obez olmaz cnm. Maşallah. Allah sağlık sıhhat versinKiz cnm bwnimki. Evet ilk ay 2.100 gr almisti bu ayda 1.500 gibi.
Ilk kizimda ayda boyle aliyordu 8 yasinda 45 kilo ama boyuda uzun obez goruntu yok kemiklerimiz biraz agir sanirim...
Aslinda yukum 2ye ciktigi icin pekte rahat oldugum soylenemz cnm goguslerimde 85di hala 85 takiyorum oyle sakir sakir sutum akmiyor ama bebis hizli cekiyor geliyor allah onun rizkini veriyor cok sukurBence en önemlisi kafanın rahat olması sanırım benim hiç rahat değil hep bitecek azalıcakmış diye düşünüyorum sen rahatmısın baya canım etkisi varmı merak ettim?
Evet cnm ebede oyle dedi.zaten yurumeye baslayinca gidecek bu tontik bacaklar dediSadece anne sütüyse obez olmaz cnm. Maşallah. Allah sağlık sıhhat versin