2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
22 derecede nasıl giydirmek gerekliymiş ben ip askiki Zıbın üstüne uzun kol zıbın ayaklı pijama ayaklarına bi kat daha kısa çorap giydiriyorum gece yatarken üstüne kundağını giydiriyoeum

battaniye cok yukarı örtmüyorum elleriyle hüzüne cekiyor kol altina kadar ortuyirum
EV 21/22 derece
Oha dedim sadece. o cocuk uyumaz tabi o kadar sarilirsa. Ince zibin.ustune uzun kollu bisey altina corap ve pijama. ve uyurken sadece kundak yeter. Zaten kundagin ustune battaniye niye örtüyorsun ki. Kundak hava aliyor yapi itibari ile battaniye ortersen hava almaz bunalir cocuk.

Erkek çocuk kız çocuk farkı olabilir. Erkekler daha hızlı kilo alıyorlar bünyesel yapısal da oluyor. gurbet gurbet erkek mı senin sıpa. Bide maşallah ilk ay 2 kilo almıştı senin yavru değil mi
Evet olabilir. Benim doktor bana gunde en az 30 en fazla 50 gr almali dedi. Benimkide yaklasik 40 gr aliyor demek ki endiseye mahal yok :)

Erkek çocuk kız çocuk farkı olabilir. Erkekler daha hızlı kilo alıyorlar bünyesel yapısal da oluyor. gurbet gurbet erkek mı senin sıpa. Bide maşallah ilk ay 2 kilo almıştı senin yavru değil mi
Kiz cnm bwnimki. Evet ilk ay 2.100 gr almisti bu ayda 1.500 gibi.
Ilk kizimda ayda boyle aliyordu 8 yasinda 45 kilo ama boyuda uzun obez goruntu yok kemiklerimiz biraz agir sanirim...

Oha dedim sadece. o cocuk uyumaz tabi o kadar sarilirsa. Ince zibin.ustune uzun kollu bisey altina corap ve pijama. ve uyurken sadece kundak yeter. Zaten kundagin ustune battaniye niye örtüyorsun ki. Kundak hava aliyor yapi itibari ile battaniye ortersen hava almaz bunalir cocuk.
Bacım dediğin gibi giydiriyorum işten aynisini söyledim bende inçe ip askiki zıbın uzun kollu zıbın ayaklı pijama dediğim ayaklı alt bir de ayağına çorap
Kundağın üstünü örtmek istemiyorum eşim uyaydın üstüne kar yağar diye örtüşüyor :D

Kizlar benim oğlanın başı hep sıcacık ateşi var zannediyorum ama vücudu normal.. Böyle olan ya da fikri olan var mı

Bacım dediğin gibi giydiriyorum işten aynisini söyledim bende inçe ip askiki zıbın uzun kollu zıbın ayaklı pijama dediğim ayaklı alt bir de ayağına çorap
Kundağın üstünü örtmek istemiyorum eşim uyaydın üstüne kar yağar diye örtüşüyor :KK70:
Ee ustune kar yagmasin diye kundak giyiyor ya :D ben ayakli deyince tulum zibinlar var ya o aklima geldi 3 kat oldu sandim :D sen battaniyeyi al kenara bogulmasin cocuk. Ben bir ara sadece muslin ortuyordum kundaksiz ama atiyor ustunden. Ondan tulum iyi geldi.

Altina ayaklı alt bi patik çorap sırtı terlemesin diyen yarım ortuyorim kol altından karindsn artık :) yoksa kalkip kendi örtüyor

Eklentiler

• 501BDCDC-EA11-4722-8D66-6E7EDA06755A.webp
    501BDCDC-EA11-4722-8D66-6E7EDA06755A.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 87
Aslinda bol su iciyorum cnm gunde 2 ogun anca yiyebiliyorum kosturmacadan yemeyle alakasi yok bence
Bence en önemlisi kafanın rahat olması sanırım benim hiç rahat değil hep bitecek azalıcakmış diye düşünüyorum sen rahatmısın baya canım etkisi varmı merak ettim?

Kizlar sze bisey sorucam bilgisinolan bilgilendirirse sevinirim biz 13 haziran yurtdışına ailemin yanina gidicez bir ayligina simdi bnm bebe mamayla besleniyor ya giderken bir aylik mama alip goturucem ama havaalanında sorun olurmu bir aylik mama 20 falan olur bilgisi olan varmi yasak filan degl dimi

Bence en önemlisi kafanın rahat olması sanırım benim hiç rahat değil hep bitecek azalıcakmış diye düşünüyorum sen rahatmısın baya canım etkisi varmı merak ettim?
Aslinda yukum 2ye ciktigi icin pekte rahat oldugum soylenemz cnm goguslerimde 85di hala 85 takiyorum oyle sakir sakir sutum akmiyor ama bebis hizli cekiyor geliyor allah onun rizkini veriyor cok sukur

Kızlar bizim biogai bitmiş. Yeni farkettim ya bugün içiremedim. Korkuyorum gaz sancısı çekcez diye sizce 1 gün etkiler mi

Back
X