- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #48.681
Amin cnm hepimizin meleginiMasallah Allah nazarlardan korusun canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm hepimizin meleginiMasallah Allah nazarlardan korusun canm
Maşallah nazar değmesin..Aslinda fazla emmiyor bende sasiriyorum 2 saatte bir tek meme en fazla 5 dk emiyor.
Aslinda Turkiyedeki farkli mi bilmiyorum ben de Dubai den aldim cunku. 2 saatte bir degistirmek gerekiyor yoksa parca parca oluyorAnaaaaben şok.
Ben de çok almışım kanada dan veçokmemnunum. Acaba o damı farklı burada. Prima da inanılmaz fark varmesela
Aynen sızlıyorBenim direk gogusum agriyor anliyorum doldugunu hemen
Aynen üstlerde tomurcuklar oluşuyor aşırı dolunca elime beze gibi geliyorBen yeşillik yediğim gün gece memem kopacak sanıyorum acaip ağırlık oluyor kol altından gelen tüm memeye yayılan bir ağrı ve şişlik
Sızlıyor çekiliyor kuzum bazen akıyordaBirde emzirirken diğer gogsunuz sızlıyormu ben hangisini emzirsem diğeri sizim sizim sizliyor
Evet ben de özellikle Türkiye üretim aldım, bildiğin plastik kokuyorTokerde ki bayan prima icin Polonya olanlar kokuyordur dedi ama bizde Türkiye üretimdi inanılmaz kokuyordu
Yurt dışında ihracat yapan firmalar yurtici pazara defolu urunu kakaliyor cunku![]()
Bende atletin içine pes takiyorum ama yine sanki yıldır yıldır sallanıyorlar gibi yaz geldi napicaz sasırdım
Emzirme sürdürenleri de babaanne sütyeni gibi aldım
Ama öyle duruyor hiç sevmedim
Aslinda Turkiyedeki farkli mi bilmiyorum ben de Dubai den aldim cunku. 2 saatte bir degistirmek gerekiyor yoksa parca parca oluyor
Kızlar 29 günlüğüz yüzümüzde 1 haftadır sivilce çıkmaya başladı. Önce çok belirgin değildi ama şimdi yanaklarında gıdısında ve alnında belirgin belirgin canımı sıkmaya başladı üzülüyorum. Doktora götürsem mi ki
Hayır canım bildiğin 4 5 gün duruyoÇıkıp iki güne yok oluyor değil mi? Eğer öyleyse bizde de vardı ve doktora göstermiştim. Normal demiştiartık eskisi gibi çıkmıyor
Bizimki çıkıp ertesi güne kayboluyordu. Onlar 1 günlük cnm. Haftası ilerleyince çıkmıyor.Kızlar 29 günlüğüz yüzümüzde 1 haftadır sivilce çıkmaya başladı. Önce çok belirgin değildi ama şimdi yanaklarında gıdısında ve alnında belirgin belirgin canımı sıkmaya başladı üzülüyorum. Doktora götürsem mi ki
Sicaktandir bacim. Ben artik sadece uzun kollu zibinla altina pijama giydiriyorum. Pijama ayakliysa corapsiz ayaksizsa corap giydiriyorum. Gecti baya sivilceler. Cocugu yakiyormusuz meger.Kızlar 29 günlüğüz yüzümüzde 1 haftadır sivilce çıkmaya başladı. Önce çok belirgin değildi ama şimdi yanaklarında gıdısında ve alnında belirgin belirgin canımı sıkmaya başladı üzülüyorum. Doktora götürsem mi ki
Benim büyük o zaman bana hiç olmaz h&m sütyenleri
Pentinjn emzirme sütyeninin en büyük bedeni bile bende tasma yapıyor :/
Bu mesajı yeni okudumBenim büyük o zaman bana hiç olmaz h&m sütyenleri
Pentinjn emzirme sütyeninin en büyük bedeni bile bende tasma yapıyor :/
Sicaktandir bacim. Ben artik sadece uzun kollu zibinla altina pijama giydiriyorum. Pijama ayakliysa corapsiz ayaksizsa corap giydiriyorum. Gecti baya sivilceler. Cocugu yakiyormusuz meger.
Bizim ev merkezi sistem oyle bir sansim yok gunduz gunes alinca 30 dereceyi buluyor kaloriferde hala yangidi icin.o yuzden veleti soyuyorum.Ben evi 22 dereceye çektim artık hatta uyuduğu oda 20-21 ancak oluyordur
Ben okadar kalın giydirmiyorum aslında evde 22 decere gazlancak diye çok incede giydirmiyorum. Arada kaldımSicaktandir bacim. Ben artik sadece uzun kollu zibinla altina pijama giydiriyorum. Pijama ayakliysa corapsiz ayaksizsa corap giydiriyorum. Gecti baya sivilceler. Cocugu yakiyormusuz meger.
Sudokrem var acaba sürsem mi yüzüne. Üzülüyorum heryeri kırmızı kırmızıBizimki çıkıp ertesi güne kayboluyordu. Onlar 1 günlük cnm. Haftası ilerleyince çıkmıyor.
Cnm gazdan dolayı öyle rahat ederler.Bizimki öğlenleri yüz üstü yatmaya iyice alıştı yanındayken hep öyle yatıriyorum şimdi gündüz ne yan ne sırtüstü yatıyor hemen uyanıyor illa yüz üstü sanırım kucakta öyle uyuduğundan öyle uyumak istiyor
Yeni bi akışkanlığımız daha çıktı bundan nasıl vazgeçireceksem![]()