2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar benim bu memelerde başım dertte sol memenin ağrısı bitti derken sağ başladı. Meme ucunda sivilce gibi bi beyazlık vardı. Sıktım süt mü iltihap mı bilmiyorum aktı bişey yalnız çok acıyo felaket yani. Göğüs pedini çıkarıp lansiloh un kalanını taktım bişey temas etmesin diye hala acıyo. Başına böyle bişey gelen var mı ? Bebeyi o memeden emzirebilir miyim?

• Var mı nöbetçii ben gibi akşam sekiz de yattı sadece emmeye kalktı üç buçuğa kadar uykusunu almis heralde gözler fildir fildir napicam bilemedim daha da iki saat üç saat anca uyudum yaa çok uykum varrrr
Saat gece 2den 6ya kadar uyumadik..şimdi yine uyanik

Bugun aksam benimkide emmedi. Ciglik kiyamet emmeden uyudu. Bakalim 12 emme saati emmek istemezse sikinti emerse ne ala.

Emmiyor ertuğrul. Ciddi meme reddi var 3 gün oldu şuan. 3 gün daha bekleyip tarttıracağim bakalım. Bunun normal emen modeli yok mu acaba büyük oglumda günde 10 saat emerdi nefes alamazdım.

Kiizlaar sizdemiii benimki 1 haftadir boyle artik kandira kandira vermekten bir hal oldum. Uyaninca o sersemlikle aliyor sonra surekli emen bebe simdi basiyor yaygarayi sanirim emme arasini da aciyor artik bende sık emzirmeye calismiyorum kendi zaten biraz yonlendiriyor beni. Gunduz emziriyimmi diye sorunca bir heyecanlaniyor bir hareketler aliyorum kucagima basiyor cigligi bende buyuk adam soruyorim iste:)) yatarak veriuorum sonra bir iki girt cekince cikartip kaldirip normal pozisyona aliyorum. Yada kucagimdayken agzina veriyorum alirsa oturup emmeye devam oyle kandirmacalar yada uykusu yok ve acken cok iyi aliyor canavar :))

Dun kalca ultrasonu cekindik tip 2 cikti bizimkinin. 1 ay sonra kontrol dedi doktor degerler dusukmus birinde daha gormustum. Cogunlukla duzeliyormus ama bu degerdekiler oyle yaziyor internette.
Dun bide kaka problemi icin doktora gittik biseyiyok tahlillerdr iyi cikti alerjiye git sen dedi bana bakalim haftaya sanirim alerjiye gidicem. Bana diyet yollari gorunuyor

Gunaydin herkese cok guzel olmus bulusmaniz kizlar...Dün akşam arastirdigim kadarıyla saç kurutma makinesi Aspiratör fln radyasyön yayiyormus.ben kahvaltimi yaparken ana kucağına koyup mutfakta Aspiratör aciyordum çok pişmanım..şimdi artık kullanmiycam hiçbirini ama düşünüyorum bu çocuk nasil emcek nasıl sakinlicek nasıl uyucak. Napicam ben.

Aspiratör sesini laptop a indirdik lazım oldukça ordan açıyorum

Çok sağol canım sabaha kadar yarım saate bir uyandı emmiyor sut var geldi ufakta olsa emzik emer gibi emiyor hiç uyumadım stresten uçla da emmiyor ağzında geveliyor biberonla tikinca yutuyor
Sanırım tekrar silikona döneceğim kilo alımı az
Bala artık şutum gelsin de nasıl emerse emsin diyorum

P Prime18 bizim bebekler peşpeşeydi senin kizda bebimki gibi buyume atagi geciriyor olmasin.bebeklerin huyu degisiyor bu donem ama cabucak geciyor.
Canım kilo alımı dusuk sütüm gitti şimdi bir de sürekli aç ama emzik alır gibi alıyor anlamadım atak olabilir mi ki meme ucu hep yara

Ben geldim kızlar çok fenayım. Makat sancım dayanılmaz oldu demin doktordan geldim. Makatta çatlak varmış. Böyle bir acı doğum sancısı çekerken bile yok. Oturamaz haldeyim. Oğlumun aşısı vardı bugün haftaya yaptırıcam. Verdiği kremin baş dönmesi yada ağrısı yan etkisi varmış. Yetmez gibi dişim çok felaket ağrıyor. Bide o olursa üstüne ateş yada huysuzluk olursa diye haftaya bıraktım. Kabus gibi geçiyor bir kaç gündür. Rabbim beterinden korusun yinede.

Kuzum asu verem asisi ise erteleme verem asisi bazi ana sagliklarda 15 gunde bazi anasagliklarda 30 gunde bir aciliyor. Ve suresinin kacmamasi onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…