2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Bizimkilerin son lafı bebek gelişmiyor sütün yaramıyor mama mı versen oldu ki bebeğim 1 aylıkken 4 kg 2 aylık kontrolde 5100 çıktı ebe geglişimi kilo alımı iyi gayet dedi ama hiç tombiş bir bebek değil kaynanam bebeğe bakıp teh tı tı tı yapıyor sanki yavrum hasta gibi
 
Yok canım benim bebek baya emme meraklısı aöa gervekten benşm de bugünlerde sütüm azaldı lv gil bize geldi stresten gliba
 
Kız benimki 45 günlükken 5400 gr idi 2 aylik oldu 4800 küsüre düştü bugün 68 günlük 5050 çıktı. Onlar zayiflar kilo alır sağlıkları olsun yetee ki napalim yani sanki diyet yaptiriyoruz cocuklara sinir oluyorum şöyle konuşanlara. Ayrica benim bebegin boyu ayina göre üst sınırın üzerinde çıkıyor ondan da zayıf görünüyormus bebek. Bosver biz sağlıklı beslenelim bebekler iyo vitamin alsin hepsi tosun olacak diye bisey yok
 
@gsm_lee o kadar stressli ve gergin ki bu sut ve emme konusunda artik hrm bebeğine yansiyor hem sutune..
Muhtemelen. Ben biraz bu konuda şöyle bakıyorum süt emzirmek şahane mükemmel ne emzirme kampı ne makaleler elimden geleni yaparım. Ama kısmet mama içeceksede içer. Mama içen bebekler milyonlarca var. Amerikadayken ben doğuma gitmiştim arkadaşıma dofum sonrası hemsire gelip emzirecek misin yoksa mamaylamı beslenecek dedi. Çok ama cok şaşırdım. Ama düşündüm ki normal birşey ne kadar normal bakılırsa o kadar normallesiyor.
 
Yok canım benim bebek baya emme meraklısı aöa gervekten benşm de bugünlerde sütüm azaldı lv gil bize geldi stresten gliba
Aman maşallah emsin yeter ki emdikce süt bitmez. Ayrica mama vermekten herkes cok korkuyor sanki. Ben bazen sutum varken mama veriyorum. Çünkü emip doymadan kalkmak istiyor terliyor ekmek istemiyor ben de hemen 40-50 cc mama yapip veriyorum. Son zamanlarda böyle yapmaya basladim en azindan karni tok oldugundan emin oluyorum
 

Bugun aksam benimkide emmedi. Ciglik kiyamet emmeden uyudu. Bakalim 12 emme saati emmek istemezse sikinti emerse ne ala.
 
Bugun aksam benimkide emmedi. Ciglik kiyamet emmeden uyudu. Bakalim 12 emme saati emmek istemezse sikinti emerse ne ala.
Emmiyor ertuğrul. Ciddi meme reddi var 3 gün oldu şuan. 3 gün daha bekleyip tarttıracağim bakalım. Bunun normal emen modeli yok mu acaba büyük oglumda günde 10 saat emerdi nefes alamazdım.
 
Emmiyor ertuğrul. Ciddi meme reddi var 3 gün oldu şuan. 3 gün daha bekleyip tarttıracağim bakalım. Bunun normal emen modeli yok mu acaba büyük oglumda günde 10 saat emerdi nefes alamazdım.
Bugun gayet guzel emiyordu aslinda neden boyle yapti anlamadim. Normalde 8de filan emzirmeye baslayip yatiriyordum. Bugun cok neseli oynuyordu oyun halisinda hadi oynasin az daha dedim 8.20de emzirmsye basladim yikti ortaligi emmedi uyuyakaldi kucagimda. Hafi uyku saati sasti diyecegim o kadarda fark etmez sanki.
 

Valla yeğenim böyleydi benim, hala ağlak 15 aylık oldu. Bende hiç sevmezdim böyşe çocukları. Her çocuk aynı olacak diye bişey yok bakarsın düzelirler. Ben durmuyor diye arabasına koymamazlık yapmıyorum. Alışır diyip koyuyorum. Yoksa hepten tıkılıp kalıcam.

Benim de çok hoşuma gitti. Hava ortam arkadaşlar ve tabiki kızlarımız

Ya çok tatlısınız, keşke bizde olabilseydik



Acaba hala oynamak mı istiyordu

Canım geçen gün @gsm_lee nin gösterdiği çantayı almışsın sanırım. Memnun musun kahve koyuluyor mu?
 
Onu bende yapıyorum içim rahat ediyo gerçekten
 
Bizimde aynı bende sağdım birinden 140 cc çıktı diğerinden 70 cc sağdıktan sonra göğüs ucu kocaman oluyo ya onu verdim ağzına önce elimle arattırdım memeyi sonra mememi soktum ağzına 5 dakika felan emdi. Süt gelmeyince bıraktı ama emdi sonuçta bu arada o süt miktarı akşama kadar emilmemiş göğüsün miktarı akşama kadar mama verdim sağmak sonra geldi aklıma bu süreçte meme reddi normalmiş sen takma kafana bizimki de nefes alamadığı için emmiyo yastığa yatırdığım an basıyo çığlığı ama bi şekilde atlatıcaz bu süreci sıkıntı yapma canım sonuçta açlıktan ölecek değiller
 
Evet memnunum kahve koyuluyor. Bir tarafa kahve bir tarafa su koyuyorum. Tek sikintisi bizim pusette takma yerleri kayıyordu tam sıkmıyordu yanina askilari taktim ben kaymaz oldu. Ufak bir islem gerekiyor pusetten kaymasin askilari diye.
Bizim evde mamada yok emmezse ne yaparim bilmiyorum.bakalim deneyecegim simdi emzirmeyi ne olacak..
 
@gsm_lee memeyi sasirtmandiye bisey mi var? Benimkinin bir emdigi saat bir emdigi saati tutmuyir. Bazen yarim saatte bir bazen 3 saati buluyor. O sutu azaltir mi? Ama ayni araliklarla vermem imkansiz.
Canım bebek nezaman emmek isterse ozaman vericez memeyi çünkü herzaman aç oldukları için emmiyolar bazen duygusal rahatlama bazen de gaz sancısını bastırmak için emiyolar. Benimki bazen 2 saat aralıksız emiyor, gece 4 saat emmeyip uyanınca 10dk emip geri uyyor, sen o işi bebişine bırak o nezaman isterse :)
 
@gsm_lee memeyi sasirtmandiye bisey mi var? Benimkinin bir emdigi saat bir emdigi saati tutmuyir. Bazen yarim saatte bir bazen 3 saati buluyor. O sutu azaltir mi? Ama ayni araliklarla vermem imkansiz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…