- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #54.601
Yok takiplemiyoruz.İnstagrma da takipleşiyorsak etiketleyeyim seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok takiplemiyoruz.İnstagrma da takipleşiyorsak etiketleyeyim seni
Bizde öyle denemediğim emzik biberon kalmadi birde kusuyor verince nasıl alışacak bilmiyorum şuan ara ara nuk un kaucuk baslikli biberonu ve kauçuk emziğini alıyor çok ac olupta uyku sıktiginda ona guveniyorum bende alır insallah diye bakalim
Cnm ben gecen ay oldum bu ayda yeni oldum ikisinde de ilk gün az bir azalma oldu 2.gün normale döndü bebimkiKızlar regli olanlarınız sütünüz azaldımı bu süreçte?bende bugün oldum internette bir sürü şey yazıyor azaldı falan diye.Nedir durumlarınız?
lahana fayda ediyor canım deneyebilirsin geçmiş olsunKızlar merhaba mastit oldum göğsüm açılmıyor ateş var tomurcuk var lahanayı bir haslayip koyun diyen var bi buzlukta 30 dk tutup dondurun sarın diyen var hangisi doğru bana bi yardımdı olun
psikolojik midir nedir ben yaşadım bu olayı geçen hafta bebisi emziriyorum ağlıyor bagiriyo kafayi ceviriyo savaş veriyordu resmen ben de burdan okuyorum ha bire meme reddi meme reddi diye heralde bizim kız da öle oldu dedim hiç sutumu sikip bakmak aklima gelmiyor bı baktım damla damla akıyor her zaman akan süt sonra sutum azalmış diye de üzüldüm meğerse adet olcakmisim açtım baktım azalır yaziyo ama adet olduktan sonra normale döndü şimdi üç gündür adetim hiç aglamadan emiyo demek ki olmadan önceki hormonlar etkiledi beni ama diğer kızında kızında boyke bişey yaşamadım o yüzden saskinimKızlar regli olanlarınız sütünüz azaldımı bu süreçte?bende bugün oldum internette bir sürü şey yazıyor azaldı falan diye.Nedir durumlarınız?
ben de çok denedim en son aventin ultra soft serisi var onu denedim hemen almadı ama diğerlerine göre daha uzun emiyor denemedin isen onu da dene derim alınacak gibi bizimki ama pahalı geldi bana ya ikilisini e bebekten 40liraya aldım riskli biraz almama ihtimaline karşı bence tekli de satmalilaraynen cnm bende 4 adet emzik aldim sonuncusu chicconun kaucuk emziğini aldim onu da almadi. hatta dün test ettim eskiden biberonu aliyodu onu da almamaya başlamis. midesi bulaniyomuş gibi çikartiyor ağzindanbende nuk kauçuğu da alayim deneyim bari napicaz yoksa çalişinca. bu bebişler oynatiyorlar bizi valla ...
lahana fayda ediyor canım deneyebilirsin geçmiş olsun
psikolojik midir nedir ben yaşadım bu olayı geçen hafta bebisi emziriyorum ağlıyor bagiriyo kafayi ceviriyo savaş veriyordu resmen ben de burdan okuyorum ha bire meme reddi meme reddi diye heralde bizim kız da öle oldu dedim hiç sutumu sikip bakmak aklima gelmiyor bı baktım damla damla akıyor her zaman akan süt sonra sutum azalmış diye de üzüldüm meğerse adet olcakmisim açtım baktım azalır yaziyo ama adet olduktan sonra normale döndü şimdi üç gündür adetim hiç aglamadan emiyo demek ki olmadan önceki hormonlar etkiledi beni ama diğer kızında kızında boyke bişey yaşamadım o yüzden saskinim
R
ben de çok denedim en son aventin ultra soft serisi var onu denedim hemen almadı ama diğerlerine göre daha uzun emiyor denemedin isen onu da dene derim alınacak gibi bizimki ama pahalı geldi bana ya ikilisini e bebekten 40liraya aldım riskli biraz almama ihtimaline karşı bence tekli de satmalilar
Kızlar merhaba mastit oldum göğsüm açılmıyor ateş var tomurcuk var lahanayı bir haslayip koyun diyen var bi buzlukta 30 dk tutup dondurun sarın diyen var hangisi doğru bana bi yardımdı olun
Alnimizin akiyla gittik seyrettik evimize donduk cok sukur.dizime evde kullandigim minderini serdim ustune yatirdim.o gurultude 1bucuk saat uyudu.son saattede kucakta gezdik.Dün benim oğlumunda gösterisi vardı. Bırakıcak yerim olmayınca gittik beraber. Çok şükür ağlayıp rahatsızlık vermedi. Tabi emzik verdim çoğu zaman
Ben 45 günlükken taktırdım canım bana da lohusa sayılırsın daha diye hemen taktı doktorSareya siprali ne zaman taktirdin. Hasta oldugun zaman taktilarmi. Benim doktorum hasta olsanda 6 ayi bekle dedi rahim toparlansin diyeymis.
Tersten emzir canım kanallar açılıyorKızlar merhaba mastit oldum göğsüm açılmıyor ateş var tomurcuk var lahanayı bir haslayip koyun diyen var bi buzlukta 30 dk tutup dondurun sarın diyen var hangisi doğru bana bi yardımdı olun
Ah becerebilsemTersten emzir canım kanallar açılıyor
Ben henüz regl olmadım çok duydum regl olunca azalır diyeniKızlar regli olanlarınız sütünüz azaldımı bu süreçte?bende bugün oldum internette bir sürü şey yazıyor azaldı falan diye.Nedir durumlarınız?
Eşin var artık dert etme herşeyi..anladığım kadarı ile sende benim gibi kalp kırmaktan korkuyosun sen vermezsen esin senin yerine verir cevabı artık :)Ben kaldıramıyorum canım artık lafı sözü. Canıma tak diyo bağırmak istiyorum herkes söz sahibi. Ve ben çok pasifim cevap veremiyorum çıkmıyo ağzımdan kendime de sinir oluyorum
Anladim canım sagol öyle yapayim en son gittigim tarihe göre alayım randevu..Aylik kontrol oluyor 1 yasina kadar. Her ayin ayni gunu ve ya o gune yakin gotur iste.
Kan sulandirici ignenin hatiralari
Öyle yapıyoruz ama eşimin kafa o an basmıyo işte benim demem lazımEşin var artık dert etme herşeyi..anladığım kadarı ile sende benim gibi kalp kırmaktan korkuyosun sen vermezsen esin senin yerine verir cevabı artık :)
Tavsiyenle aldım memnun kaldım canım ben de güzel içiyor onla.Lansinloh biberon denedin mi kuzum
O çok yumuşak benim kızda almıyordu onu aldı mesela
Sen yandan fiştekle işte :)Öyle yapıyoruz ama eşimin kafa o an basmıyo işte benim demem lazım![]()
Bende tek yapamadım o dönem eşim ve annem yardım etmiştiAh becerebilsem