- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.721
Ay çok hoşsun canım bir an çok pozitif oldum çozuk zaten 9 ay boyunca her gün matematik dinledi hep takılıyorum zaten kardeşime filan gel yusuf aras seni matematik çalıştırsın her soruyu çözer diyeBazı iyi matematik, mühendis kafası olan adamlar ince ve uzundur genelde. Belki bi sayısal kafası vardır bebişinbunu diyenlerde beben büyüyünce öyle hayran hayran bakarlar bacım. Ben kiloya takılmıyorum, sen de hiç takılma, moralini bozma. Doktor düşük kiloda dese bile sağlıklı olduğu sürece sorun yoktur, ki zaten düşük denmemiş. Yapı meselesi diyorum ve tatlı bebeğini öpüyorum :)
Iste o cok cok az gelenler ozellikle.koyu kahve ise eski kalanlarmis.Aa bende olmamışım bende oldum sandım dı çok tuhaftı zaten çok çok az geldi 3 4 gün sürdü ama hergün 1 2 kere az miktarda geldi çeyrek ped
Çilek ve domates 9.aydan önce verilmezkş çok tehlikeli..6.aya geçmeden benim doktorum hiç bir şey verme dedi.sadece anne sütü.kamu spotunda bile çıkıyor bu..siz erken başlamışsınız sanki?CAnım benim ya alerji mi yaptı geçer inşallah. Bende karpuzu üç gün deneyeyim , madem biseyler vereceksin karpuz ver diyeyim annemealerji de nasıl belirti oldu peki ?
Müdürüne çok gıcık oldum Suan , hatayı yapan o bi de senin yüzünden diyor sana ya . Neyse sağlık olsun canım çok ciddi bi şey degil allahtan sıkma canını bak uyarı bile almazmışsın alsan da bisey olmaz ondan bilinmeden yapılmış bi hata sanki bilmiyorlar mi herkes kapatıyor donemi raporlaEvet hatam olsa Sorun yok ama ne bileyim ben çok sinir oldum hayır müdür beni kullandı bir de yokbana da soruşturma açılacak sizin yüzünüzden müdürlüğüm elimden alınacak dedi eşim kaymakama gidip konuştu müdüre bir şey olmasın diye tamam demişler eşime sonra sadece bana açıldı uzun konu canım neyse eski okul müdürümü aradım sağolsun ben hallederim dedi açılmış sorulturma ama uyarı almazsın dedi sağolsun
Aaa Başladın mi tadimlara sen de , ben kararsızım hala pek öyle istekli gibi degil sanki. neyle basladin canım sen ?Bende tattiriyorum ama her gun degisik bir sey sakincali. Tadimlarda 3 gun kurali onemli. 3 gun ayni seyi tattiracaksin alerjik bir durum gorursen duracaksin.mesela ben efsuna bugun yarim kiraz emdirdim. Yarin 1 tane emdirecegim. Obur gun 2 tane. Sorun varsabvucut tepki veriyor zaten. Cilek mesela efsunda alerji yapti.
Kiraz yogurt ve karpuz verdim simdilik. Ama ben oyle uzun uzadiya tadim yaptirmadim. Ucundan agzina degdiriyorum sadece. Duzenli tadimlara 6.ay baslayacagim.Aaa Başladın mi tadimlara sen de , ben kararsızım hala pek öyle istekli gibi degil sanki. neyle basladin canım sen ?
Bende kiraz karpuz ve dut suyu verdim daha 3.5 aylığız ama eşim durmuyo tabiki bıraksam yemek yedircekKiraz yogurt ve karpuz verdim simdilik. Ama ben oyle uzun uzadiya tadim yaptirmadim. Ucundan agzina degdiriyorum sadece. Duzenli tadimlara 6.ay baslayacagim.
Dutta alerjen besin diye biliyorum. Sorunsuz atlattiysaniz ne guzel. Demek ki senin bebisinde bunye saglam :)Bende kiraz karpuz ve dut suyu verdim daha 3.5 aylığız ama eşim durmuyo tabiki bıraksam yemek yedircek
Vucutta dokuntu oldu. Ve tabi huzursuzluk.
Cilek alerjisi bizde de anne sutu ile oldu zaten. Ilk yedigimde o zaman degisik karides kalamar ve cilek yemiştim. Doktor onlardan biridir demisti. Sonrasinda cilek receli yedim yine dokuntu ve huzursuzluk.oldu. o yuzden cilek heralde yasina gelince filan denerim.Kiviye anne sütünden almasına rağmen çok fazla tepki verdiçilekte de döküntü oldu. Ben normal verme zamanında da korkup veremem onları sanırım
Kızlar kaşık maması , devam sütü bunlar ne oluyor , normal mamadan ne farkları var ? 20 şubat doğumlu oğlum . Şu an mama alıyor . Dün akrabamız kuru kayısı , bugünde annem karpuz ve domates emdirdi . Bu yiyeceklere bakıyor , istiyor emdir artık dediler bilmiyorum nasıl olacak bu konu . Annem her gün bisey verecek gidene kadar:-(
KıZ bu yusuflar ince uzun oluyor demek kiAy çok hoşsun canım bir an çok pozitif oldum çozuk zaten 9 ay boyunca her gün matematik dinledi hep takılıyorum zaten kardeşime filan gel yusuf aras seni matematik çalıştırsın her soruyu çözer diyeben matematik öğretmeniyim . Haklısın sağlıklı olsunlara yavrular gerisi boş. Teşekkür ederiz teyzesi öpüyorum yerine şimdi
Valla dün öğlen verdik biraz önce huzursuzlandı baya ondan değildir ama dimi bu kadar geç erki etmezDutta alerjen besin diye biliyorum. Sorunsuz atlattiysaniz ne guzel. Demek ki senin bebisinde bunye saglam :)
Bizim salya çeşme gibi aynı yarım saate önlük sırılsıklam oluyo kolye de fayda etmedi kehribar sepetinden almıştım acaba sahte mi kiKehribar kolye düşünen varsa alsın kızlar. Bizim gaz sorunumuzu o baya azalttı. Ve aynı ayda olan bebeklerin ağzı çeşme gibi salya akıtıyorken bizde nerdeyse yok. Sadece ellerini kemirdiğinde kenardan akıyor
Ama alırken çok dikkat edin. Sahte dolu ortalık. Glt sertifikası olmalı. O sertifika ile satan instagramda tek bi sayfa var. Ordan aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?