- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.801
Hay Allah... Bitsin artık bu semineer, çekilmez bu izinsiz sevmeleer :)Yıkamaz mıyım canım. Sıpa bu seferde gece uykusuna geçtik saniyo uzun uzun uyuyo zor uyandırıyoruz :)
Ben deDenedim ondan da alıyorlar ne garip insanlar var. Hangi birinden kaçıracağımı şaşırdım. Özellikle erkeklerin dokunmasına ifrit oluyorum.
Soğuma bacım. Vericez inşallah, bayramdan sonra74 kilo olmusum bu kilolar gitmeyecek galiba , sezeryan gobegi de kaldi . Kendimden sogudum
Bayramdan sonraki ilk pazartesi vermeye basliyoruz inşallah ya da herhangi bir pazartesiSoğuma bacım. Vericez inşallah, bayramdan sonra
İnş ya yarın nasıl bir gün olacak benim için merak ediyorum Çocuk olunca insan bir yakınına çok ihtiyaç duyuyor hele ki böyle durumlarda. Benim de kardeşim gelmişti ama şimdi gitti bakalım ne yapacağız. Ayaralayanilirsem bayramdan sonrasını yanlarında alayım diyorum bakalımKeşke annem ya da bakıcım olsa da bıraksam. Bundan sonra çocuk uyuyordu diye geç gidip durmuyor diye erken döneceğim. İnşallah senin okulundakiler daha anlayışlıdır
Oyyyyy icim ciz etti yaBurada bir arkadas yazmıstı köpeği kötü diye o gün aynı hislerle üzülmüştüm.yarın can dostum köpeğimi maalesef uyutma kararı aldı veteriner.canım yanıyor ağlamaktan mahvoldu .bir yandan evladımı sütümü düşünüyorum ama elimde değil çok ağlıyorum
Bayramdan sonraki ilk pazartesi vermeye basliyoruz inşallah ya da herhangi bir pazartesi
Ağladıkça için açılır, ağla arkadaşım .. ama sonra bebeğine bak şükret ve ona sarıl, üzüntü elbette geçmez ama bebeğin seni ferahlatıcı inşallah. Çok üzüldüm...Burada bir arkadas yazmıstı köpeği kötü diye o gün aynı hislerle üzülmüştüm.yarın can dostum köpeğimi maalesef uyutma kararı aldı veteriner.canım yanıyor ağlamaktan mahvoldu .bir yandan evladımı sütümü düşünüyorum ama elimde değil çok ağlıyorum
Ferahlatır yazacaktım :/Burada bir arkadas yazmıstı köpeği kötü diye o gün aynı hislerle üzülmüştüm.yarın can dostum köpeğimi maalesef uyutma kararı aldı veteriner.canım yanıyor ağlamaktan mahvoldu .bir yandan evladımı sütümü düşünüyorum ama elimde değil çok ağlıyorum
Burada bir arkadas yazmıstı köpeği kötü diye o gün aynı hislerle üzülmüştüm.yarın can dostum köpeğimi maalesef uyutma kararı aldı veteriner.canım yanıyor ağlamaktan mahvoldu .bir yandan evladımı sütümü düşünüyorum ama elimde değil çok ağlıyorum
Canım sen çevredeki hastaneleri araştır emzirme destek bölümü (rekreasyon) vardır kesin gidip benimle ilgilenin demeyeceksin zatenBen de böyle yapıyorum bi yer acmayinca gece ona rağmen terlemiş..
Canim ben aydın sokedeyim.oyle çok ilgilenmezler bizim hastanede ne yazık ki..
Amin canım ama benimki biberondaki sutume de yapiyor canım ya ben onu da zorla veriyorum hatta bazen onu içmek istemiyor mama vermek zorunda kalıyorum günde 1den fazla...çok dua ediyorum yasin fln okurken babama,başka şeyler de okuyorum kızım emsin diye hayırlısı böyleymis
Kehribar kolye denedin mi canım gecmis olsun
Bence buyuduler artık kontrollü uyutabilirsin
Bi diyetisyene gidersen o bu liste verir porsiyon porsiyon tuketirsin meyve evet şeker var ama mesela benim diyetisyenim yarım elma demişti bir öğünde onların kaç tanesi kaç porsiyon hepsi yazıyor. Be 2 kere yaptırdım yükleme çünkü ilki sınırda çıkmıştı 2.si de sınırda çıktı diyet yaptım bu sayede hem bebeğin sağlığı kontrol altına alındı hem de ben fazla kilo almadım. Tabi tercih meselesi
Kasık maması hazir mi canım kavanozdakiler mi
Ben yaşadım hala yaşıyorum daha da arttıKızlar hamilelikte karpal tünel sendromu yaşayanlardandım bende.
İki gündür yeniden parmaklarım uyuşuyor sizlerdede oluyormu arada?
Benim kopegim kuzum kemik kanseri oldu tek bacak kesildi digeri kemoterapiden yandiBurada bir arkadas yazmıstı köpeği kötü diye o gün aynı hislerle üzülmüştüm.yarın can dostum köpeğimi maalesef uyutma kararı aldı veteriner.canım yanıyor ağlamaktan mahvoldu .bir yandan evladımı sütümü düşünüyorum ama elimde değil çok ağlıyorum
Anlıyorum olacakBen yaşadım hala yaşıyorum daha da arttı
Benim kopegim kuzum kemik kanseri oldu tek bacak kesildi digeri kemoterapiden yandi
Veterineriniz bu kararı aldı ama siz o kararı onayladınız mi eğer istemiyorsanız uyutmak zorunda değilsiniz
Yani Çok zor bu karar ben o kararı veremezdim sanırım veremedim de zaten
Neyi var kopeğinin cidden çok üzücü seni çok iyi anlamıyorum
Acilden almıştık zaten canım bit tanesiniHmm 2. raporunun 1. Yle aynı gün olması ya da 2. Sinin acilden giriş yapılarak alınması gerekirdi usulen. Bi şey olmaz ama merak etme tamamen müdürünün yanlış yönlendirmesi
Canım inst da ki sendin drğil mi köpeğinle fotoğraf koymustun görünce çok üzüldüm zaten içiz cız etti allah yardımcın olsun zor bir durum ama hayat işte hem onun için en iyisi bu sanırım acılarından kurtulacak allah sabır versin sana daBurada bir arkadas yazmıstı köpeği kötü diye o gün aynı hislerle üzülmüştüm.yarın can dostum köpeğimi maalesef uyutma kararı aldı veteriner.canım yanıyor ağlamaktan mahvoldu .bir yandan evladımı sütümü düşünüyorum ama elimde değil çok ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?