- Emoji Skoru
- 1.294
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.801
Biz 8300 üz ben 1 yaş aldım ama azcık uzun siz tombişe nasıl oluyo 9 ay bize tam geliyo suanda az uzasa giyemez gibi :)Atlet olanlar da 2 çıt çıt var. Diğerlerinde 3 çıtçıt var. Gökçe Ada 9 kg a yakın 9 aylık kullanıyoruz. Bedenler çok büyük değil.
Bende yastiksiz yatiriyorum hatta üzeri acik yatiyor simdi sicak ama havalar sogursa ne yaparim bilmiyorum. Uyku tulumlari tek yetermi kiKızlar benim kızçem kırk yılda bir yüzüstü dönüyordu. Son 3 gündür fırıldak gibi. Sorun şu ki geceleride dönüyor. Önceden ince bir yastıkla yatırıyordum. Şimdi döner ve Allah korusun boğulur diye yastıksız yatırıyorum. Bebeği geceleri dönen anneler siz napıyorsunuz?
6 aylik kontrolde doktora sorayim bi eger gotur derse gotureyim o zamana kadar bende takip edeyim.Gittigimiz ortopedist surekli boyle ise mutlaka uzmana gostermekte fayda var dedi. Efsun oyle yapmak istedogi icin yapiyormus ama kas zayifligi kisaligi vs ihtimalini elemek gerekiyormus. Cunku boyke bir sey varsa simdiden onlemini almak laizmmis.
Evet ondan sikayetci degilimde bazen disarida kendini yere atmak istiyor ondan tedirgin oluyorum kucakta cok siki tutuyorum o yuzdenKucak istememesi güzel bence cnm
Biz İpek ateslendoginde baktık şurupla düşmüyor gittik o zaman doktora dedik dis sandık baktık düşmüyor geldik dişin ateşi 40 a çıkmaz ve ates düşürücü alınca düşer düşmeyen vi ates varda enfeksiyondur iyi ki getirmişsiniz dedi cunku İpek’in ates 38.5 dan carpol vermemize rağmen 37.9 a ancak inmişti normalde 3 saat sonra 36.5 falan düşmesi lazım misKizlar gece atesimiz ve ishal vardi doktora gittik disleri kabarmis dedi ates dusurucu verdi yolladi dis sabah kadar ates ve ishal yapar mi tecrubeli anneler. Yoksa 6.ay asisinin yan etkileri 4 gun surer mi
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusunCok gecmis olsun kiyamam. Iki gun oncede oglum dustu ben yere koyuyorum ablasi kucaklamis kanepeye koymus tv izlesin diye de tv acmis geldi mutfaga yanima birden pat diye bir ses kostum cocuk yerde dudagi morardi agzini carpmis demek cok agladi. Ablada aglamya başladı korkudan bisey oldu diye. Bende kibar feyzo misali agladim
Cnm ya ipek nasil oldu??Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
ALMAdim dün yorumlarda sonda vazgeçtimCanım inşallah sipariş vermemişsindir inanılmaz küçük ben 1 yaş aldım 8300 69 cm miş ona göre hesapla 6 ayın üstünde 62 cm yazıyodu diğerlerine bakmadım ona göre sipariş ver bide aynen üstteki daha erkek modeli
İpek iy çok şükür makinayı bıraktık ama hala öksürük var az da olsa teşekkür ederiz teyzesiCnm ya ipek nasil oldu??
Bu arada ek gıdaya başlayanlar nasıl temizliyosunjz bebeği ben günde 3 kere felan yıkıyorum heralde 1 kere kaka yapıyo 1 kere kaşık maması yiyo 1 kerede kendi kemirsin diye eline bişi veriyorum boynuna akıyo hepsi. Bide ben hep beraber yıkadım ayrı yıkayamıyorum ıslanıyorum ikimizde su tosbasına döndük
Dar gelmeye başladı bezler yanlardan çıkıyo ama 1 yaş giydirince de askılar düşüyor yandan. Dışarı çıkarken yarım kollu olanı giydiriyorum. yatarken tulumun altına atleto gündüz de ip askılıyla dolaşıyoruz.Biz 8300 üz ben 1 yaş aldım ama azcık uzun siz tombişe nasıl oluyo 9 ay bize tam geliyo suanda az uzasa giyemez gibi :)
Kaç kg canım? 4 numaralar sanki biraz küçük gibi?Kizlar bezde kac numaraya gectiniz. Son paketb4 var elimde bitincr yind 4 mu alsam 5 emi gecsem. Kafamda deli sorular.
8 kilo tam efsun suan.Kaç kg canım? 4 numaralar sanki biraz küçük gibi?
Biz 4 e geçtik 3 gün önceKizlar bezde kac numaraya gectiniz. Son paketb4 var elimde bitincr yind 4 mu alsam 5 emi gecsem. Kafamda deli sorular.
Bende bi becerebilsem herseferinde bende ıslanıyorum biraz işkence gibi olmaya başladıFiskiyenin altina tutuyorum :)) aksam yatarken zaten yikiyirum bizde 4/5 kaka yapariz onlarda disari cikmadigi surece yikamiyorum Zaten su ile islattigim pamugu kullaniyorum ek gidada da kendiyle beraber herbitarafi yiyo ondan yere oturttum bugun fiskiyeye tuttum bisey demedi ustumde islanmadi
Gerci sizinkiler ince askılı felan oluyo doğru bizde çok farketmiyo :)Dar gelmeye başladı bezler yanlardan çıkıyo ama 1 yaş giydirince de askılar düşüyor yandan. Dışarı çıkarken yarım kollu olanı giydiriyorum. yatarken tulumun altına atleto gündüz de ip askılıyla dolaşıyoruz.
Aktif bebenin 4+ si var onu denersin8 kilo tam efsun suan.
Kuzum benim fındık 9.5 kilo 4 no bez küçük geliyo 5 e geçicem paketi bitiriyim de :)Kizlar bezde kac numaraya gectiniz. Son paketb4 var elimde bitincr yind 4 mu alsam 5 emi gecsem. Kafamda deli sorular.
Zaten aktif bebe kullaniyorum. 4 +mantikli bak knu alayim.Aktif bebenin 4+ si var onu denersin
Ki bence aktif bebe premiumdan daha iyİ
8 kilo simdi 8.5 olir paket bitene kadar. Bakayim bi pakette 4+alayim olmadi.Kuzum benim fındık 9.5 kilo 4 no bez küçük geliyo 5 e geçicem paketi bitiriyim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?