- Emoji Skoru
- 68.185
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #62.161
Tarihi eser miLise 1 kimsede bilgisayar yok en yakın arkadaşımın bilgisayarı vardı o zamanlar chat muhabbeti meşhurdu onlarda kaldığımızda chate girerdik o zaman o koymuştu nickimi gsm_lee gizemlio zamanlar çok ergendik direk ergen nicki zaten öylede kaldı aslında benim kendim bilinçli olarak oluşturduğum severek kullandığım İnstagram nickim öylede blogum vardı tarihi eser oldu :)
Vaauvv... Helena nın annesi yine kitabi bir anlatımla bizi imrendirmiştir. Sağol bacım. Ya da bu bilgilerden sonra sana "kutsal nemesis " daha çok mu gider :)Ahahha :) bugun bu soruyu 2.ci cevaplayisim olacak. :)
Nemesis benim ortaokuldan beri nickimdir. Asimovun nemesis romanindan kalmadir. Hala daha arada cikar okurum. O donem nemesis kavramina ilgim olustu. Baya inceledim mitolojiyi. Nemesis mitolojide iyimi kotumu bilinmryen bir tanricadir. Kimi kaynak acimasiz intikam tanricasi der kimi kaynak kadinlarin ce çocuklarin koruyucusu adalet tanricasi der. Bu belirsizligi seviyorum. Birde zamaninda cok intikamlar almisligim var. O yuzden gecrnin kizi olmak bana yakisiyor.
Eger izin verilseydi yasal olarak, efsunun ismini helena koyacaktim. Mitolojide nemesisin kizidir.olmadi ama ben kendim helena olarak seviyorum hep.
Belkide katil nemesistir kim bilir :)Vaauvv... Helena nın annesi yine kitabi bir anlatımla bizi imrendirmiştir. Sağol bacım. Ya da bu bilgilerden sonra sana "kutsal nemesis " daha çok mu gider :)
Hmm... İyiymiş. Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim canım :)Lise 1 kimsede bilgisayar yok en yakın arkadaşımın bilgisayarı vardı o zamanlar chat muhabbeti meşhurdu onlarda kaldığımızda chate girerdik o zaman o koymuştu nickimi gsm_lee gizemlio zamanlar çok ergendik direk ergen nicki zaten öylede kaldı aslında benim kendim bilinçli olarak oluşturduğum severek kullandığım İnstagram nickim öylede blogum vardı tarihi eser oldu :)
AaaaBenim liseden beri lakabım luli :)
Ufkumda doğan güneş, yeniden batacak mı, kimbiliiiir, kim bilirBelkide katil nemesistir kim bilir :)
Duygu kulak burun boğaz mı? Etiketlemedim ama herkesi kastettim aslında :)Kesinlikle ben de saygı duyuyorum hem araştırmalarına hem zekana hem de paylaşımciligina. Bi masallah da benden :)
Ben bir sürü okuyirum filan sonra hiiic bisey hatırlamıyorum .
Yapma bunuTarihi eser mideme oyle kendine populer davran
Sen en son efsunlu emzirmiyoemudunTarihi eser mideme oyle kendine populer davran
Cok amacliyim bacim benSen en son efsunlu emzirmiyoemudun
Hem emziriyor hem nereleri kovalıyor
Ayyy hic farkında degildim kbb nin kulak burun bogaz i çağrıştırdığını yaaa sen söyleyince aydımDuygu kulak burun boğaz mı? Etiketlemedim ama herkesi kastettim aslında :)
Kulaktan ölçen biraz yüksek gösteriyor cnm. Benimde braun kulaktan ölçer var. Acilde ölçtükleri daha düşüktü. Benimki 38 iken onların ki 37. 7 falandı. Ama her zaman kulak en doğru sonucu verir diyorlarCanım ikiside braun biri alından ölçer biri kulaktan ölçer.
Duygu kara baba olabilir miDuygu kulak burun boğaz mı? Etiketlemedim ama herkesi kastettim aslında :)
Ne güzel bir geyik ortamı oluşmuş ama neden hep bu saatteBiraz saçma olabilir ama bişey sorucam, bu nickleri merak ediyorum ben ya, nasıl koydunuz :) mesela ben oğlum olacak gibi hissediyordum, adını da rüzgar koymak istiyordum. Ama rüzgar nicki var diye kabul etmedi, çiçek de hoşuma giden bi isimdi rüzgarçiçek yazıverdim. Sizin isim hikayeleriniz nasıl kızlar?
Bebeler anca uyuyo anam babamNe güzel bir geyik ortamı oluşmuş ama neden hep bu saatte
Ben de koptum ben deeDuygu kara baba olabilir mi
Bende ürettim bak
Ama kulak burun Boğaz’a koptum
Bende yeni üye olunca çook düşündüm nick olarak ne kullansam diye sonunda Lady ve soyadımin basharfini koydum:) sürekli merak ediyodum bende bu nickler nerden geliyo acaba diye sormak geçiyordu içimden ama fırsat olmadı bi türlü :)Biraz saçma olabilir ama bişey sorucam, bu nickleri merak ediyorum ben ya, nasıl koydunuz :) mesela ben oğlum olacak gibi hissediyordum, adını da rüzgar koymak istiyordum. Ama rüzgar nicki var diye kabul etmedi, çiçek de hoşuma giden bi isimdi rüzgarçiçek yazıverdim. Sizin isim hikayeleriniz nasıl kızlar?
Evet ya sayfa yüklenmemişti görmemiştim şimdi gördüm çok yaklaşmışım :)Ben de koptum ben dee
Yalnız sen de cok acayip yaklasmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?