• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim normalde de baş ağrım vardı bu haftalarda son noktaya ulaştı. Ben başımı sıkıca sarıyorm ve soğuk suyla yıkıyorum biraz iyi geliyor.
Bende sarıyorum ama artık oda fayda etmiyor cnm aksine bu yaşıma kadar hiç başım ağrımamıştı akşam o kadar şiddetleniyorki beyin kanaması geçirecem sanıyorum

Günaydın kızlar güzel haberler alacagimiz guzel bi hafta olsun inşallah.

@Visneli_Turtam gözün aydin canim cinsiyet de belli olmus saglikla gelsin inşallah

gurbet gurbet çok gecmis olsun canim. Dr lar zarari olmadigini söylüyor ama insan mecbur kalmafikca icemiyor agri kesici de. İnşallah atlatirsin bir an önce

Kizlar bu arada merhaba dun kontrolumuz vardi ikili tarama icin kan verdik bi hafta ondeyim usgde ense kalınlığı için sipa yan dönmedi 1.6 gibi bişey dedi iki haftaya yine bakicam ayrıntılı organ taramasi için dedi troidler caliamiyomus ilaç başladık kan ilacı vitamin başladık birde b12 çok dusukmus ona da dodex iğne basladik yine türlü türlü herseyi buldum yani migde için bi tane ilaç verdi rahatlatici dedi cidden çok iyi geldi ilk kullanimda inşallah böyle devam eder birde cinsiyetle ilgili küçük bi tahminde bulunun dedik iki haftaya tam netleyelim ama erkek muhtemelen dedi bende küçük bi çıkıntı gördüm hayirlisi bakalim bizde haberler bu sekilde benim adıma verimli bi kontroldu

Gözün aydın, sonuçlarda iyi çıkacaktır inş. Demek erkek geliyor :) hayırlı olsun. İlaçları da takma, sonuç olarak çözümleri var. Ben de bugün Demir içtim sabah, şimdi kahvaltı yapmayı bekliyorum.

18 haftayı doldurdugum gün artık bu bebek nerde ben niye duymuyorum diye evhamla esimin basinin etini yerken tam burdayım der gibi kıpır kıpır hissetmistim sok olmustum gözlerim doldu çok farkli oluyor mutlaka anliyosun bebek olsugunu

Ayyy benim şimdi bile doluyor gözlerim, 6 hafta daha mı bekleyeceğim o zaman. Belki 16 da filan hissettirir. Bir kere hissettikten sonra da başlarız bugün hareket etmedi diye :)

Günaydınlar cok giremiyorum kusmalar ve migren oldugu icin dahada cok arttı bas agrıları ama herkes çok guzel haberler almıs tebrik ederim hayırlı evlatlar olur insallah dilerim buda bizim minik tahminen (erkekk ) ve onda işediğini gördük ve inanılmaz mutluluk vericiydi bu duyguyu herkeze yasatsın rabbim .Eki Görüntüle 2027791

Gözün aydın, sağlıkla gelsin minik adam. Benim kardeşimde her ultrasonda çiş yapardı. Doğar doğmaz da doktorun üzerine yapmıştı :)

Günaydın kızlar güzel haberler alacagimiz guzel bi hafta olsun inşallah.

@Visneli_Turtam gözün aydin canim cinsiyet de belli olmus saglikla gelsin inşallah

gurbet gurbet çok gecmis olsun canim. Dr lar zarari olmadigini söylüyor ama insan mecbur kalmafikca icemiyor agri kesici de. İnşallah atlatirsin bir an önce
Sağol cnm geçer inş

farklı bir doktora mı gitsen arada? çok merak ediyorsan hani.

Çok merak ediyorum canım ya :)) Ama zaten bu değil de diğer Cuma gidicem kontrole şehir dışına çıkmadan öğrenmek istiyorum :) Gitsem de şimdi belki kesin bişey demezler iyice kafam karışır :))

Çok merak ediyorum canım ya :)) Ama zaten bu değil de diğer Cuma gidicem kontrole şehir dışına çıkmadan öğrenmek istiyorum :) Gitsem de şimdi belki kesin bişey demezler iyice kafam karışır :))

kesin diye öğrenenler olunca umudum artıyor benim. ben cuma günü gidicem doktora, 13+3 oluyorum inş. erkekse kesin söyler diye de düşünüyorum hatta. ama bakalım.

kesin diye öğrenenler olunca umudum artıyor benim. ben cuma günü gidicem doktora, 13+3 oluyorum inş. erkekse kesin söyler diye de düşünüyorum hatta. ama bakalım.

Erkekse belli oluyor canım ben 14+4 ya 14+5 gibi gidicem bakalım :)

Ben de umutlanıyorum hele ki erkenden kız bebek haberleri okuyunca daha heyecanlanıyorum :)

İki gündür tartıda 57,5 çıkıyorum 1 kilo aldım diyordum yok şimdilik o da piyasa da inşallah durup durup birden acaip kilolar almam :D

merhaba hanımlar.. cuma günü kontrolüm vardı. 10+5 3,76 cm kalp atışı 175 civarında. :nazar::anneadayı:

2 hafta sonra kontrole gideceğim tekrar o zaman cinsiyet tahmini yapacağım, 4 hafta sonra da cinsiyet kesinleşir dedi dr. :nazar::anneadayı:

kalp atışına göre kız tahmin ediyorum ben :anneadayı::KK49::KK24:

Cnm bi acile git çektiğine degmiyor bende oyleydim bulantı kusma baş ağrısı bi serum yedim çok şükür rahatladim dr hatta dediki çok bulantı kusma varken niye cekiyosunuz gelin serum alın rahatlayin bende zararı olur diye dayanmaya calisiyorum dedi asıl susuz kalip tansiyonun düşerse zararı olur serum hıc zararlı olurmu dedi Çok çok kötü olunca gel dedi valla üç gündür ne bulantı ne kusma ne ağrı günlerden sonra kendime gelsin yedim ictim boşa cekmisim haftalardir
cnm wvet hakklisun gecen haftalarda bende 2 sise birden yedim az bi yemeye basladim iyi olmustu ancak yine ayni kusuyorum yani hadi azalcak diye bekliyoz bide bas agrisi eklendi tam oldu yani

Kızlar 3.aydan sonra doktorlariniz multivitamin (decavit,elevit vs) yazdı mı? Benimki gerek yok herseyden vitamin aliyoruz zaten bir ay sonra kalsiyum ve kan ilaci baslicam dedi. Oglumda kullanmistim halbuki. Doktoruma da guveniyorum aslinda ingilterede yillarca calismis master yapmis biri.bilemedim
benimkide degerlerim iyi oldugu icin 18 haftada demir baslatacakmis erkenden gerek gormedi demekki

Kizlar bu arada merhaba dun kontrolumuz vardi ikili tarama icin kan verdik bi hafta ondeyim usgde ense kalınlığı için sipa yan dönmedi 1.6 gibi bişey dedi iki haftaya yine bakicam ayrıntılı organ taramasi için dedi troidler caliamiyomus ilaç başladık kan ilacı vitamin başladık birde b12 çok dusukmus ona da dodex iğne basladik yine türlü türlü herseyi buldum yani migde için bi tane ilaç verdi rahatlatici dedi cidden çok iyi geldi ilk kullanimda inşallah böyle devam eder birde cinsiyetle ilgili küçük bi tahminde bulunun dedik iki haftaya tam netleyelim ama erkek muhtemelen dedi bende küçük bi çıkıntı gördüm hayirlisi bakalim bizde haberler bu sekilde benim adıma verimli bi kontroldu
hayd hayirlisi olsun kucuk adam geliyorr

Back
X