• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kizlae meraklanmissiniz kusura bakmayin eşimle disaridan şimdi geldik minnoş çok iyi çok şükür iki kilo vermişim doktor tebrik etti.. Bu arada bir erkek daha ekleyelim listeye:emir_bebek:
Maşallah cnm :) ne güzel erkek senesi bu sene baya erkegimiz oldu topikte

Ayyyy canim benim yaaaa Allah razı olsun :)))) ben de hem üzüldüm beni merak ettiginiz icin hem de sevindim :)) diyet hamilelikte yapilmaz canim sakincali. Ama saglikli beslendim diyelim markette satilan ve ambalaji olan ne varsa cikardim hayatimdan. Tatli ihtiyacimi meyveler ile gideriyorum. Ekmek çok az tüketiyorum ve sadece çavdar. Çünkü sadece cavdarda hormon yokmuş aklinizda bulunsun. Evde sütlü tatli yapmak da serbest. Markette satilan dondurmalar zararli ama kendi dondurmasını üreten dondurmacilardan yemek serbest.. Yani saglikli beslenmek denilince neyi kapsiyorsa onları yapmaya calisiyorum canim. Hedefim bir ay daha bu kiloda kalmak insallah.. Insallah sen de hayirla saglikla yavrunu alirsin kucagina :))
masallah cnm bu sene oglan senesi heralde

Selamlar arkadaşlar, taşınma sürecimden dolayı çok fazla giremedim nete ama bugün bayag okumaya çalıştım.. artık cinsiyetlerimiz belli olmaya başlamış, sağlıkla herkesin gönlüne göre olur inşallah.. benim randevuma 1 hafta var daha umarım haftaya biz de öğreniriz..

Günaydın güzel anne adayları :anneadayı:
Birdilimkek Birdilimkek hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu

Pilav yeme ama o kadarcik pirincten bisey olmaz bence canim. Ben de doktoruma bugün evde sutlac dahi yapamiyorum iicnde pirinc var diye dedim. Ondan bisey olmaz yap ye dedi. Ayrica ben de pirincli yayla corbasini cok severim de yaparim da.. Hatta biber dolmasi da yapıyorum arada. Abartmadikca hic bir şeyin zarari yok canim
Aynen canm zaten pilav seviyorum ama corba dolma falan dolmada bi tane yiyorum yani abartmamaya çalışıyorum

Kızlar bisküvi çikolata dondurma gibi şeyler yiyormusunuz benim midem kötü olduğu için yiyemiyorum şu an ama bazen canım istiyor arada küçük bir parça çikolata yiyorum o kadar. Bebeğe zararı var mıdır acaba bu yiyeceklerin

baştan sona kadar herkesin durumunu okudum birtek seninle yediklerimiz aynı acı,tuzlu,dondurma,çikolata vs vs meraklada cinsiyet öğrenmeni bekliyorum ,

Peynircilerin cinsiyetler ne oldu simdi :)) benimkide belki oyledir. Birde hala caniniz peynir istiyormu benim kalmadi o istek iki haftadir falan

Pilav yeme ama o kadarcik pirincten bisey olmaz bence canim. Ben de doktoruma bugün evde sutlac dahi yapamiyorum iicnde pirinc var diye dedim. Ondan bisey olmaz yap ye dedi. Ayrica ben de pirincli yayla corbasini cok severim de yaparim da.. Hatta biber dolmasi da yapıyorum arada. Abartmadikca hic bir şeyin zarari yok canim
Cnm pirinc yonunden cekincen varsa basmati pirinci ye onun indeksi daha dusuk normal pirince gore

Peynircilerin cinsiyetler ne oldu simdi :)) benimkide belki oyledir. Birde hala caniniz peynir istiyormu benim kalmadi o istek iki haftadir falan
Benim de azaldi bu ara ilk zamanlar kadar cok yemiyorum. ve dr erkege benzetti. Kizimda canim hic eksi istememisti agzima bile surmemistim. Bunda eksi de istiyo tuzlu da tatli da. Butun teorileri yıktık:)

Back
X