- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canimm sagolasin :))
Pilav yapmiyorum sadece canim bulgur pilavi yapiyorum gerekince. Simdilik beslenmemi begendi doktor hic bir seyi tamamen kısmaya gerek yok aslinda dengeli beslendikten sonra. Ama o dedigin pirincten de alabilirimCnm pirinc yonunden cekincen varsa basmati pirinci ye onun indeksi daha dusuk normal pirince gore
herşey düzelicek inşallah biraz daha sabır.birkaç haftaya sapasağlam olucaksınız inşallah.Öyle imreniyorum ki yazdıklarınızı okurken,darısı başıma diyorum inşallah kanamam biter ben de yaparım hayalimdekileri![]()
Sagolasin kuzummm Rabbim senin yavrularini da sıkı sıkı tutundursun sana insallah sen pek tadını cikaramadin hamileliginin insallah cektigin sıkıntılara degecek canım benimBirdilimkek tebrij ederim gözün aydın
Önemli değil canım iyi olunda bir paşa daha geliyor demek ki hadi gözünaydın :) Bnm de erkek herhalde herkesin erkek çıkıyor![]()
Amin canim benim sagolasinnnn sizin piremses kizlarinnız çok degerlendi valla azinlikta kaldilar :))Günaydın güzel anne adayları
Birdilimkek hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu
Midem kazınıyor ya sabahin 5 inde uyaniyorum midem isyan ediyor yemek için. Çok ilginç ben normalde kahvalti bile yapmazdimGünaydın kizlar bnde gene acliktan uyandim offf
Bende aynı durumdayım önceden zorla yiyen ben yemediğim zaman midem çok kazınıyor 2 saatte bir acıkıyorumMidem kazınıyor ya sabahin 5 inde uyaniyorum midem isyan ediyor yemek için. Çok ilginç ben normalde kahvalti bile yapmazdim
Doktor bana önceden demisti ki zaman hectikce kendini taniyamayacaksin. Butun aliskanliklarin hatta hislerin hatta vücut tepkilerin degisecek. Gercekten oyleöyle oluyor canim ya. Cok şükür Rabbim bizi evlat sahibi eyleyecek ama hamilelik de ilginc bir tecrübeBende aynı durumdayım önceden zorla yiyen ben yemediğim zaman midem çok kazınıyor 2 saatte bir acıkıyorum
İnşallah canım,bu günlerimi unutturacak Sevinç'ler versin Allahım,buradaki herkesin yüzünü güldürsünSagolasin kuzummm Rabbim senin yavrularini da sıkı sıkı tutundursun sana insallah sen pek tadını cikaramadin hamileliginin insallah cektigin sıkıntılara degecek canım benim

Öylr cnm heranın tadını çılaralımDoktor bana önceden demisti ki zaman hectikce kendini taniyamayacaksin. Butun aliskanliklarin hatta hislerin hatta vücut tepkilerin degisecek. Gercekten oyleöyle oluyor canim ya. Cok şükür Rabbim bizi evlat sahibi eyleyecek ama hamilelik de ilginc bir tecrübe
bende henüz öğrenemedim birkaç haftamız var bakalım.bende kız diyordum da herkes böyle deyince acaba erkekmi diyorum![]()
Bende bugün rüyamda doğum yapmışım eşime cinsiyeti ne diyorum bezini eşim bağlamış bilmem dikkat etmedim diyor sonra bezini açıp bakıyorum orda bir pipiBnm kızdan umudum kalmadı açıkçası :))
Rüyamda da usg de doktor pipisini gösterdiBizim Oğuzhan olcak herhalde
![]()
Benim doğum yaptığım seneye de erkek senesi demişlerdi, o grubumuzda da erkek ağırlıktaydı aslında : ) Sanırım gerçekten hep erkek senesi, aradı kızı olan oluyor :)
Bu arada 1000. Sayfaya gelmisiz:) birlikte nice bin sayfalarimiz olsun:))