- Emoji Skoru
- 450
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.101
Çok üzüldüm canım. Cuma iyi sonuçlar alacaksın inşallah. Dikkat et kendine Rabbim büyüktür.Kızlar çok kötüyüm yazıp yazmamak arasında kaldım lütfen etkilenmemenizi rica ediyorum
Dün ikili test sonucum çıktı doktor hemen gel görüşelim dedi bi anda neye uğradığını şaşırdım riskler olduğunu söyledi ultrasonda suyundaki azlık devam ettiğini alttan da muayene ederek bebekte anormallikler olduğunu söyledi ve perinatolog Prof birinin de bakmasını söyledi bi saat uzaklıkta olan o doktora gittik yol bitmedi öyle garip duygular ki anlatamam size orada da 3 saate yakın bekleme süresi sonucunda o doktorda aynı sorunları gördü ve CVS işlemi yapılıp kesin tanı koyup gebeliği sonlandırmak gerek dedi ve bana yarım saat içinde bebeğin eşinden örnek alınarak işlem yapıldı yarın yada Cuma sonuç gelecek kromozal bi sorun olduğunu düşünüyorlar bittim kızlar çok kötüyüm ben bende değilim 36 yaşındayım 10 aylık evliyiz ve Allaha şükür normal yoldan gebe kalmıştım ama çok üzgünüm bazı şeylere şükrediyorum allahım sizin bebeklerinizi korusun kızlar canı gönülden dua ediyorum rabbim sağlıklı ise nasip etsin hepinize hakkınızı helal edin burada dertdaş olmuştuk ama kısmetten ötesi yokmuş Allah'ın dediği olur hepinizi allaha emanet ediyorum