- Emoji Skoru
- 4.334
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.141
Bizim sayfada 3 kız var heraldeWaooow ne kadar cok erkek varmış yaw acaba benim ne cok merak ediyorum bu kadar prense prenses te lazım biraz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim sayfada 3 kız var heraldeWaooow ne kadar cok erkek varmış yaw acaba benim ne cok merak ediyorum bu kadar prense prenses te lazım biraz![]()
onu bende okudum. ama denk getirmesi zor bence.onun bilimsel açıklaması şöyle; y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı ama enerjileri çabuk tükeniyor ve ölüyorlar. dolayısıyla tam yumurtlama anındaki ilişkilerde erkek olma olasılığı artıyor.
x kromozomu taşıyanlar ise yavaş ama uzun ömürlüler, o yüzden yumurtlamadan önce olan ilişkilerde içerde kalan spermle yumurta döllenirse kız olasılığı artıyor.
ama bunları denk getirmekle uğraşmak yerine Allah' tan sağlıklı evlat dilemek daha doğru diye düşünüyorum.
Biz bebe yapcaz diye hergün yaptık tabi içerde hep sperm vardı ondanmı kız oldukionun bilimsel açıklaması şöyle; y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı ama enerjileri çabuk tükeniyor ve ölüyorlar. dolayısıyla tam yumurtlama anındaki ilişkilerde erkek olma olasılığı artıyor.
x kromozomu taşıyanlar ise yavaş ama uzun ömürlüler, o yüzden yumurtlamadan önce olan ilişkilerde içerde kalan spermle yumurta döllenirse kız olasılığı artıyor.
ama bunları denk getirmekle uğraşmak yerine Allah' tan sağlıklı evlat dilemek daha doğru diye düşünüyorum.
bizde 2 günde bir sevişenlerdendik. doktor önerisi ile. doktor bir gün savaşın bir gün sevişin dedi banaBiz bebe yapcaz diye hergün yaptık tabi içerde hep sperm vardı ondanmı kız olduki
ovulasyon gunundemi tek iliskiylr canim? bu arada saglikla grlsin bebisin..[/QUOT
amin canim inanki ovulasyon falan hic takip etmedim.Plansiz oldu çünkü.Sen de istiyorsun belli ki Allah gönlüne göre versin
Biz o yöntemle 1.5 sene denedik olmadı hergün yapınca oldubizde 2 günde bir sevişenlerdendik. doktor önerisi ile. doktor bir gün savaşın bir gün sevişin dedi banaevet tam olarak böyle dedi
bakalım kız çıkarsa yeni bir teori yaratırız. erkek çıkarsa bir teoriyi daha tarihe gömeriz
![]()

Valla bizde çalış çalış ama bi sonuc yok 4 sene calistikbizde 2 günde bir sevişenlerdendik. doktor önerisi ile. doktor bir gün savaşın bir gün sevişin dedi banaevet tam olarak böyle dedi
bakalım kız çıkarsa yeni bir teori yaratırız. erkek çıkarsa bir teoriyi daha tarihe gömeriz
![]()
Biz o yöntemle 1.5 sene denedik olmadı hergün yapınca oldu![]()
bizde 8 ay uğraştık. meğer benim tüpler tıkalıymış. bastılar emme basma tulumba basar gibi ilaçlı suyu içeri açıldı tüpler heemen ilk ay hamile kaldım hsg den sonraValla bizde çalış çalış ama bi sonuc yok 4 sene calistiken sonunda tup bebiş oldu
Tek ilişki ve ben ailemin yanına gittim ziyarete. Ve kız bunun zamanla ilgisi yok Rabbim ol diyor oluyor. Sağlıklı hayırlı bebek olsun inşallahkizlar birsey sora bilirmiyim lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.ozellikle erkek bebis annaleri.adet bitimindemi gebe kaldiniz yoksa yumurtlama gunlerindemi? hani derler ya sık iliski kiz getirir tek ilişki erkek
Şanslılardan oldugumuz için çok şükür dafa fazla beklemedikbizde 8 ay uğraştık. meğer benim tüpler tıkalıymış. bastılar emme basma tulumba basar gibi ilaçlı suyu içeri açıldı tüpler heemen ilk ay hamile kaldım hsg den sonra![]()
Aaa bir kız anası dahaTek ilişki ve ben ailemin yanına gittim ziyarete. Ve kız bunun zamanla ilgisi yok Rabbim ol diyor oluyor. Sağlıklı hayırlı bebek olsun inşallah
8 ay sonrami hamile kaldin canm o kadar kiz erkek spremler bosa gitti demekkibizde 8 ay uğraştık. meğer benim tüpler tıkalıymış. bastılar emme basma tulumba basar gibi ilaçlı suyu içeri açıldı tüpler heemen ilk ay hamile kaldım hsg den sonra![]()
Sabahta konuştukya iki kızı olan şanslı annelerizAaa bir kız anası daha![]()
ben ovulasyon ile takip ediyordum yumurtlamayı sorun yoktu. hormonlarda normaldi. eşimin spermlerde aynen iyidi. ben küçükken çok fazla ateşli hastalık geçirdim onun etkisi ile tıkanma olmuş. açtılar hemen. 8. ay denemesinde hamile kaldım hemen :)8 ay sonrami hamile kaldin canm o kadar kiz erkek spremler bosa gitti demekkibizede her drya gittigimde gun ara calisin gun ara diye diye 4 sene calistirdilar ama bnm yumurtalarim buyumuyormus yumurtlama garceklesmiyormus bosuna 4 sene sabah ise git aksama kadar çalış gece evde çalış ehhh en sonunda tuple kaldim canm
![]()
Benim kafa gitti cnm kız deyince atlıyorumSabahta konuştukya iki kızı olan şanslı anneleriz![]()
onu bende okudum. ama denk getirmesi zor bence.
Demkki kucukken dikkatli olmak lazimmis en azindan bi tane sorun varmis o da halledilmis canm bnm ki polikistik over sendromu var duzelirmi duzelmezmi Allah bilirben ovulasyon ile takip ediyordum yumurtlamayı sorun yoktu. hormonlarda normaldi. eşimin spermlerde aynen iyidi. ben küçükken çok fazla ateşli hastalık geçirdim onun etkisi ile tıkanma olmuş. açtılar hemen. 8. ay denemesinde hamile kaldım hemen :)
Biz bebe yapcaz diye hergün yaptık tabi içerde hep sperm vardı ondanmı kız olduki
orası öyle ister kız olsun ister erkek olsun yeterki bizim olsun sağlıklı olsun. neler okuyoruz burada.dediğin gibi denk gelmesi de zor, ayrıca bana bunları hesaplamak doğru gelmiyor canım. sağlıklı ve hayırlı olsun, cinsiyet için ikisi de ayrı güzel. ikinci çocuk için de düşüncem değişmez yani.
Demkki kucukken dikkatli olmak lazimmis en azindan bi tane sorun varmis o da halledilmis canm bnm ki polikistik over sendromu var duzelirmi duzelmezmi Allah bilir
Aynen canım kısmetten öteye köy yok demişlerbence kısmet canım.