- Emoji Skoru
- 2.420
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.541
Bnde de ayni durum hamile kalamadigim zmn yalandan aglamalar sizinde cocugunuz oldugunu goreyim sonra oleyim ne zmn olucak diye hamile kadm hakaretler dovmeye kalkmalar birde diyormuski bn hamile kadigim icin bnm annem ona bilezik alicakmis olucak seymi bnm ailem heycandan hpsi bkliyo yok araba alcaz yok besik yok kiyafet esimin ailesin soyleni ek hic sey yok canm ya Allah islah etsin bunlari yavrularimiz saglikli olsunlarda faydalari dokunmuyorlarsa bari zararlari dokunmasinbiz mujdeyı verdık daha bır corap bıle alınmadı eltinin bebe 2 yasında bısıklet almıslar o gün doğüm gününü kayınbaba karşıladı 1.5 liraya organizasyon şirketi tutuldu
ama ne hikmetse bize gelince yok
ınsan bı sey alır ıkıncı torununuz olacak sevınmedıler bıle zaten yanı cınsıyet bellı degıl tmm da barı battanıye al bsy al ılla cinsıyet mı sart yagdırsınlar ılk toruna bende alındım soyledım esıme cinsiyeti belli olsun alırlar diyo cinsiyet mi şart dedim
bizde müjde verilince geline altın takılır para verilir hiç 5 kuruş görmedik sonrada aman eksik kalsın kimseden bir şey istemiyorum cocuguma ben kendım alırım her seyi dedim bizimki bozuldu ama valla içimde tutamadım yastık al ya kılıf al ayıcık al cinsiyet mi şart yanı 3 ay olmus cocuk ayıptır
annem doldurmus kız erke kıyafeti inan kadın o kadar heycan yapmıs kı cınsıyet bellı degıl ikisinden de almıs erkek olursa kızları hedıye goturursun kız olursa erkegı hedıye gotururuz bırıne diye almıs ınan koltuk doldu aldıklarıyla bende fotosunu cektım attım bızımkıne cok duygulandım yazmıs bızımkı ulan dedı şeyan yıne laf sok bak hala sizinkilerden tık yok diye ama sustum yani ogullarını bile duygulandırıp onurlandırmadılar benim annem duygulandırmıs oldu yine ogullarını inşallah bizimki de bunların farkındadır