• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yaa canım önümüzde böyle güzellikler varken kötü düşünceleri geri de bırakalım endişe zamanımız geçti inşallah şimdi keyfini çıkarma zamanı 2. Trimesteri balayıdır :KK66: :anneadayı::KK200:
Aynen canm ya niye once bu kadar guzel seyler oldugunu dusunmemisim ki herkesi lafina alinip aglamayi yerine bunlari düşünsem ne kadar mutlu olurmusum ya inşallah o gunleri gormeyi nasip etsin Allah:emir_bebek::spor:

Aynen canm ya niye once bu kadar guzel seyler oldugunu dusunmemisim ki herkesi lafina alinip aglamayi yerine bunlari düşünsem ne kadar mutlu olurmusum ya inşallah o gunleri gormeyi nasip etsin Allah:emir_bebek::spor:

Aynen canım amin inşallah hepimize :)

Kızlar bu yüzden şok olduk inanılmaz şok olduk hem de ben de eşim de.. 12 hfta olmuş daha yeni öğreniyoruz ikiz olduğunu :rolleyes:
Suprize baaakk:emir_bebek::emir_bebek:

bugün çok sinirlendim. çok ciddi kasık ağrım başladı. çantamda progestan vardı acaaba içsem mi bir tane. doktorum bıraktırmıştı 1 2 hafta önce

bugün çok sinirlendim. çok ciddi kasık ağrım başladı. çantamda progestan vardı acaaba içsem mi bir tane. doktorum bıraktırmıştı 1 2 hafta önce
Bende kızıma sinirlendim sinirlerime hakim olamadım bir tane poposuna vurdum sonra otuedum agladım sinirden titredim bişi olmaz inş dinlen sakinleş cnm

Kızlar selam bugün 11+4 olarak dr à gittik . Benim geç döllenme demişti zaten dr. Şmi de hala geri GÖRÜNÜYORLAR KIZLAR ŞOKTAYIMÇÜNKÜ BENİM BEBEKLERİM OLACAK YANİİKİZMİŞ VE TEK YUMURTA İKİZİİİİ:KK57::KK57:
Ayy ne güzel canım kızcelerime ikiz arkadaş geldi :) benimde tek yumurta 8 haftada farkedildi benim ama

Canım benim daha önce 3 düşük olduğu için dr 36. Haftaya kadar progestan a devam dedi o yüzden bebegin e bir sıkıntı yapmaz ama stresten kaçın bebegin ve senden önemli hicbirsey yok bunu unutma :anne::anne:

Back
X