• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Herşey bitti @-nemesis- @Visneli_Turtam @cennet35 sonlandı CVS sonucunda da triploidi teşhisi konuldu tamamen döllenme hatasıymış şuan bu farkedilmeseymiş 20 haftadan sonra karnımda ölürmüş
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sağolun kızlar hoşçakalın

Gerçekten çok üzüldüm
Ama hep hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyoruz en hayırlısı buymuş demekki
Bu da bir sınav ne yazıkki
Senin sağlığın suan herşeyden önemli
Yine olur Allahım gönlüne göre versin inşallah

Herşey bitti @-nemesis- @Visneli_Turtam @cennet35 sonlandı CVS sonucunda da triploidi teşhisi konuldu tamamen döllenme hatasıymış şuan bu farkedilmeseymiş 20 haftadan sonra karnımda ölürmüş
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canim benim Allahim sabir versin kolaylik versin. En kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim

İki erkek anaları olarak bizlerin de kendi çapında bir sevinci var canım. Aynı cinsiyete sahip çocuklar daha candan kardeş oluyorlar.

Ee sen bir yerde ekonomik de oluyor demişsin miss :)

Ben de kız çocuğu olsa ona 2. Oda yapmak zorundaydım. Ama oğlumun odasını tastamam 2. Erkek çocuğa uygun yapmıştım. Doğuştan 2 oğlum olacağını biliyormuşum herhalde.

Neyse 3 çocuk düşünengillerdenim. Belki 3. Ye:) ama o da erkek olursa, sağlıklı, hayırlı, ahlaklı, edepli can parçası her erkek evlada çok şükür. Rabbim neyi layık görürrse
Aynen canım sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah,maksat birbirlerine destek olsunlar yalnız kalmasınlar biz terk-i diyar edince

Şu an ne söylersek söyleyelim acını hafifletmeyecek ama Rabbim en kısa sürede sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah bir kaç ay dinlendikten sonra bize yine mutlu haberi verirsin.

Canim internette baya arastirdim domuz jelatini kullandiklarini saklamıyorlar zaten. Ama sonradan kafa karistiran yorumlar da yapılmış. Herkesin kendi tercihi tabi. Ama bence şüpheli olunan birşeyi kullanmamak en iyisi eşdeğer ilaclar da kullanilabilir.
Bunu daha once yazmistim buraya. Dr bana da elevit yazmisti decavit aldim ben de. Tabi ilaclarin hepsi şüpheli jelatin pek sigirdan uretilmiyor domuz jelatini daha ucuz oldugu icin onu kullaniyorlar. Ozellikle kapsullu ilaclar tehlikeli ama elevit bunu acikca belirtmis o yuzden kullanamam

Diş olayını da sordum doktora kızlar bu aydan sonra çektirebilirsin artık dedi,yalnız 1 gün önceden kan sulandırıcıyı kessen iyi olur dedi,yine de diş hekimine sor müdahaleyi onlar yapacak dedi,bugün kan verirken bile kanım fışkırdı resmen

Merhaba Şubat anneleri , bugğn bebeğimizin ikili tarama testi için gitmiştik. Ense kalınlığına vs bakıldı. Çok şükür herşey normalmiş. Bebeğimiz erkekmiş :anneadayı: 10 gün sonra çıkacakmış kan tahlili sonuçları . Hayırlısı ile sonuç bekleyen tüm annelerimiz güel haberler alır.

Bebek iyiymiş, gözün aydın. İkili için bir kaç özel hastaneyi arayıp fiyat sor istersen, ben daha pahalıya yaptırdığım için yardımcı olamıyorum.

Rahim boyu kaç çıktı ki canım?
Sormadimki ben hissediyorum bu sefer 32 haftayi gecicem yapilacak desede yaptirmiycam

Senin ilacin adi ne canim ben de ilk basta oyle bi vitamin kullandim ama demir icerigi daha az sanırım. Yukseltmedi demirimi. Tabi diger vitaminleri almisimdir ama kansızlık varsa ayrica veriyor dr lar
Bnm ki regenesis diye bi ilac ilk basta sadece ecopirin folik asit kullaniyordum biraktrdi doktorum bu ilaci yazdi suan bunu kullaniyorum canm

Bunu daha once yazmistim buraya. Dr bana da elevit yazmisti decavit aldim ben de. Tabi ilaclarin hepsi şüpheli jelatin pek sigirdan uretilmiyor domuz jelatini daha ucuz oldugu icin onu kullaniyorlar. Ozellikle kapsullu ilaclar tehlikeli ama elevit bunu acikca belirtmis o yuzden kullanamam
Ben de devit-3 damla kullaniyorum canim. Bebelerimizi daha karnimizda haram ile tanistiriyorlar. Daha bilmedigimiz ve tükettigimiz neler var kim bilir :(

Canm ne desem bilemedim ki cok gecmis olsun Allah sabr versin Allah ardndan hayirli saglikli evlat nasip etsin

Merhaba Şubat anneleri , bugğn bebeğimizin ikili tarama testi için gitmiştik. Ense kalınlığına vs bakıldı. Çok şükür herşey normalmiş. Bebeğimiz erkekmiş :anneadayı: 10 gün sonra çıkacakmış kan tahlili sonuçları . Hayırlısı ile sonuç bekleyen tüm annelerimiz güel haberler alır.

Hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin

cilekliturta_33 cilekliturta_33 canim çok üzgünüm gerçekten.Allah hakkında hayırlısını versin.İnsallah en kisa zamanda Allahim sağlıklı bir bebek nasip etsin sana.

İki erkek anaları olarak bizlerin de kendi çapında bir sevinci var canım. Aynı cinsiyete sahip çocuklar daha candan kardeş oluyorlar.

Ee sen bir yerde ekonomik de oluyor demişsin miss :)

Ben de kız çocuğu olsa ona 2. Oda yapmak zorundaydım. Ama oğlumun odasını tastamam 2. Erkek çocuğa uygun yapmıştım. Doğuştan 2 oğlum olacağını biliyormuşum herhalde.

Neyse 3 çocuk düşünengillerdenim. Belki 3. Ye:) ama o da erkek olursa, sağlıklı, hayırlı, ahlaklı, edepli can parçası her erkek evlada çok şükür. Rabbim neyi layık görürrse

Benimde 2 oğlum var buda oğlan sanırım

Rabbim sabır versin ne desek boş malesef

2.de de erkek bekleyen anne olarak ben bütün eşyalarını verdim kardeşlerime veya ona buna
Sağolsun kardeşim kaybetmiş 0-1yaş arası giyinenleri
Oğlum 3,5yasında geçmişten hiçbirşeyi YÖK evde
Bundan sonra vermeyecem
iniallah iyi anlaşan örnek bir abi kardeş ilişkileri olur

Bende görümceme vermiştim hepsini değilde bir kısmını bakalım geri gelecek mi ...

Back
X