• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eskiden kız istenmezmiş insanlar yorum elestri yaparmış. Şimdide kızın değeri anlasıldı ama oğlana aynı baskı var. Keşke rahat bıraksalarda bizi kız ya da erkek evlatlarımızın sadece saglığını düsünsek.

Bnm ki regenesis diye bi ilac ilk basta sadece ecopirin folik asit kullaniyordum biraktrdi doktorum bu ilaci yazdi suan bunu kullaniyorum canm
Evet canim ayni ilac ben de regenesis kullandim. Sonra degistirdi decavit ve gyno ferro sanol verdi

Eskiden kız istenmezmiş insanlar yorum elestri yaparmış. Şimdide kızın değeri anlasıldı ama oğlana aynı baskı var. Keşke rahat bıraksalarda bizi kız ya da erkek evlatlarımızın sadece saglığını düsünsek.
Yok inan kizi olana da var o baski erkek olsun diye. Su an benim gordugum herkesin bi kizi bi oglu olmali gibi bi algi var. Diger ihtimaller kabul edilmiyo

Niye degistrdi canm acaba bnmkinidemi degistrcek
Regenesisin iceriginde Folik asit de var canim. O da ilk 3 ay kullaniliyor. Sonra vucudun demire falan daha cok ihtiyaci oluyor sanırım. Belki degistirir seninkini de her dr un görüşü farkli işte

Herşey bitti @-nemesis- @Visneli_Turtam @cennet35 sonlandı CVS sonucunda da triploidi teşhisi konuldu tamamen döllenme hatasıymış şuan bu farkedilmeseymiş 20 haftadan sonra karnımda ölürmüş
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sağolun kızlar hoşçakalın
Allahım yar ve yardımcın olsun sağlıklı evlat nasip etsin en kısa zamanda

Regenesisin iceriginde Folik asit de var canim. O da ilk 3 ay kullaniliyor. Sonra vucudun demire falan daha cok ihtiyaci oluyor sanırım. Belki degistirir seninkini de her dr un görüşü farkli işte
Anladim canm bi dahaki konturolum 24 agustosta bakalim belki değiştirir

İkili test sonuçlarım iyi çıkmış çok şükür bugün doktorumla telefonda görüştüm. 17. hafta 8 -15 eylül gibi gel tekrar dedi.

Herşey bitti @-nemesis- @Visneli_Turtam @cennet35 sonlandı CVS sonucunda da triploidi teşhisi konuldu tamamen döllenme hatasıymış şuan bu farkedilmeseymiş 20 haftadan sonra karnımda ölürmüş
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sağolun kızlar hoşçakalın
Canim benim.. Rabbim sabir versin acını hafifletsin.. Çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sana hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eylesin..

Back
X