2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne yapacağımı bilmiyorum canım bekliyorum işte çıksın diye evet dikkat edin çok kötü oldum valla hamileyken hastalık hiç çekilmiyor

ihmal etmeyim o zaman gideyim bende geç olmadan

Burada bir arkadaşımızda daha görülmüştü kasılma ve geçti sonra. Bol su ve dinlenme :) az endişe, bol dua

Valla acikcasi nasil bir surec olacagina dair bir fikrim yok. Anlatilanlarin yalancisiyim

Bugun ilkbdmeir hapimi ictim sabah bakalim ne olacak ondanda cok urkutuldum :/

Demir e alışır vücut, biraz açıkça yazacağım için özür diliyorum ama büyük tuvaletin sonrası renkten korkma :) demir hapı yüzünden oluyor

İnşallah tertemiz gelsin dörtlü testin. Bu arada iş yerin öyle bir şey yapmamalı, çünkü hamilelikte doktor kontrolleri için yasal izin var.

dr bana cıkolata yedırmıstı valla ole haraketlendı de gorduk
yarım saat öncesinde yiyeyim ben en iyisi :)
İnşallah tertemiz gelsin dörtlü testin. Bu arada iş yerin öyle bir şey yapmamalı, çünkü hamilelikte doktor kontrolleri için yasal izin var.
evet bende şirkete dayalı çalışıoyrum ayda 1 gün ücretli izin hakkım var doktordan muayne kagıdı getiriyorsun vermek zorundalar her sskli bunu kullanabilir
onuda deneyim :) bugün de hamurişi yedim kesin kilolu çıkıcam :)

Merhaba canim ben bayramdan sonra yaptiricam 4luyu.Ama anladigim kadariyla cogu doktorda yaptiriyor ya 3lu ya 4lu kesin olsun diye biraz.Umarim daha iyi bir sonuc aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…