2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Beyaz ve kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir ama sarı akıntı gebelikte herkeste görülen günün hareketliyse artan normal bir akıntı :)
He öyle mi :)) iyi o zaman canim zaten benim hamilelik belirtilerimden biri de sarı kanıtıydı ondan anlamıştım biraz da. Iyi bari sagolasin canim

Anladim canim zaten ben hep uzun bol elbiseler giyerim yazin pantolon bile giyinmem. Ben de her tuvalete gittigimde yeni peçete katlayip koyuyorum ic camasirima. Aslinda ben yillardir iç camasirlarimi utuleyerek giyerim. Sanirim benimki anormal bir akinti degil sagol canim :))

Ben de ayırmam öze
İşte bende öyleyim,kafamızda o düşünceyle yattığımız için, gece kalkıyoruz. Bende bizzat doktora sordum, yüzüstü Ve sırt üstü yatış olmasın, sol yatıyorum ben,sağda yatabilirsin sıkıntı Yok dedi. Doktor öyle söylediğinden beri kafam rahat yattığı için, hep soldan kalkıyorum.

Benim de bitti sayılır çok şükür mide sorunlarım normal bence canim

Kizlar mrb ne olur bilgisi olan yazsin bn Gyno ferro sanol kullaniyorum iki gundur cok ama cok kotu karin agrisi hafif ihsal cok cok ozur dilerim siyah dişki oluyo cok kotu agriyo karnim bu ilactan kullanan varmi ne olur bilgisi olan yazsin
Siyah olmasi normal fakat şiddetli karın ağrısı normal değil canım ilacın son kullanma tarihine falan baktın mi

Sola yatmak anneden bebeğe kan akışı için en iyisi ama sağa yattik veya duz yattik diye de bi sorun olcagini sanmiyorum canim zaten sola dönmeye çalışıyoruz kendimizdeysek☺

Evet canm bakmistim gittm doktora ilac yan etki yapmis sakn icme dedi cok sukur simdi biraz iyim

Ins bisi yoktur bendede oldu kasilma iliski sonrasu cok fena oldum
Cok şükür bsy yokmus canm ilac yan etki yapmis icme dedi artk icmicem suan biraz agrim var ama daha iyiyim
Canm iliski sonrasi bndede kasilma gibi bsy oluyo ama o pisikolojikmis bnde gecen kasilma hissettim hatta doktorumu aradim yok sen hissetmezsin kasilmayi stresten dedi o dusunceyi aklindan cikartmaya calis

Kızlar merhaba.şimdi ailemin yanına Bursaya geldim. Benim tansiyon sorunum var.
Hamilelikte çıktı.
Neyse bursada önerebileceğiniz bir doktor var mı.
Dorukta sühendam hanımı söylediler ama onda 3 saat bekliyormuş.
Yardımcı olur musunuz

İlla Prof şart mı ki ben iyi olduğunu duyduğum bi doktordan doğum paketi almayı düşünüyorum. Herhalde çok fark etmez bilemedim.

Kizlar selam. Ben genelde soluma yatarim. Ya cok yatmaktan yada baska bisey var ama yuzumun sol yani agriyo. Gece agrisina uyaniyorum bazen. Hatta uyandiktan sonra 1 saat falan suruyo. Cok nadir yuzumun sag tarafindada yasadigim oluyo.
Valla bu ara ailevi problemlerimde var yat saatinden korkar oldum zaten uykularim kacıyo sinirden bide bu durum iyice gerildim.

Cok sevindim bisi olmadigina allahim sakinsin sizi.
Haklisjn sanirim benim kiz tekme atmasa bende gidicektim

Sende mi ssvd deneyeceksin? banada doktorum sezeryan yaralarin felan cok iyi gorunuyor bakalim hamileligin nasi ilerleyecek dedi. bende sevindim :)
Cnm unutmuşsundur. Daha önce konuşmuştuk. İkinci hamileliğimde istemiştim doktor ben o riski göze almam demişti. Şimdiki doktoruma sordum. Dikişler sorun yaratmazsa olur deneriz dedi. Şuan için erken zamanı gelince konuşuruz tekrar dedi

Cnm bügün benim doktorum da biraz aşağıda dedi. Ama hiç sıkıntılı demedi. Çok normal sşağıda bebeğimiz sağlıklı görünüyor dedi. Biraz yapıdır. 17 haftalığım.

Amin Allah razi olsun Allah sizide korusun ay tekme attimi? Bnmki biraz tembel sanirim daha tekme atmadi ama arada bi kipirti hissediyorum oda çikolata yedigim aksami kipirdiyo
2 haftadir daha net hissediyorum kipirtisini ve tekmesini ikinci kez anne olunca erken hissediyorsun ve tecrubeye sabit oluyor ic karnim dar ya canim ondan cok daha kolay anliyorum

2 haftadir daha net hissediyorum kipirtisini ve tekmesini ikinci kez anne olunca erken hissediyorsun ve tecrubeye sabit oluyor ic karnim dar ya canim ondan cok daha kolay anliyorum
Bnmde ic karnim darmış canm suan 17 haftalik olduk ama bnm gobegim 5,6 aylik gibi cikti birde tam tekme degilde yan yattigim zaman genelde aksamlari kipirtilar hissediyorum bnm ilk olunca tam anlayamıyorum bebismi acaba bakalim hayirlisiyle bi tekmesin hissetsem rahatlicam artik

Aynen benimde 5 6 aylik gibi baya sis :)
-4 te olmama ragmen
Bebistir annesi bagirsak hareketleri daha farkli oluyor cunku masallah buyuyoruz saglikla alalim kucagimiza da :)

Şükür bugn yazılanları okudum. Biz çok şükür iyiymişiz. 15 cm 170 gr dedi. Oğlum çok kıskandı. Sanırım kız olmasını hazmedemedi. Ayrıntılı ultrason için 20. Hafta dedi. 5 hafta sonra gene çağırdı. İhi geceleriniz olsun.

Aynen benimde 5 6 aylik gibi baya sis :)
-4 te olmama ragmen
Bebistir annesi bagirsak hareketleri daha farkli oluyor cunku masallah buyuyoruz saglikla alalim kucagimiza da :)
Ay canm bnm ya icimi ferahlattin demk bnde yavrumu hissetmeyi basladim inşallah boyle saglikli ilerleriz Allah bagislasin yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…