2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kuzucuklar
Doktor bana plesanta aşagıda diye kabız olma dedi ya
Sanki vücut tepki gösterdi aksine kabız oldum iki gündür kaç litre su içtim su elinde dolaşıyorum hazır kuru kayısı ev yapımı kayısı zeytinyağı
Yer değiştirdim bir nevi iklim ondan herhalde
Başka hangi yöntem kaldı Allah aşkına :110:
Kayısıyı özellikle sabah aç karna yiyip üstüne ılık su için. Ben duphalac alicaktm doktora sordum gecmezse alabilirsin dedi ama biraz daha şans verdim kuru kayısiya ve bayadir düzeldi. Bence sabah dediğim gibi tüket gün içinde de yine su kuru kayısı lifli gıdalar tüketmeyi ihmal etme. Benim de plasenta asagida ben de o yüzden ekstra dikkat ediyorum.

Kuzucuklar
Sanki vücut tepki gösterdi aksine kabız oldum iki gündür kaç litre su içtim su elinde dolaşıyorum hazır kuru kayısı ev yapımı kayısı zeytinyağı
Bana dr duphalac yazdı cnm .Görseller var kabızlıkla ilgili atabilirsem atayım

Bugün benim de aşırı değil ama hafif ağrım oldu internette karin geriliyor o yüzden 12 ve 20. haftalarda normal yazıyordu ben de ona güvenmek istedim. Emin olmamakla beraber sanırım normal.

İnş büyüdüğü içindir benim 6.haftada düşük riskim başladı kanama alanı vardı içerde suan geçti ama her agrıda korkuyorum
Rabbim saglıcakla kavustursun inş yabrularımıza

Kuzucuklar
Resim atamadım bildiklerimi yazayım
Geceden 1 bardak suya 2 kayısı 2 erik koy sabah ac karnına ye suyu iç cnm
Yada 2 kaşık zeytinyagına 2 kayısı 1 incir koy geceden
Sabah ezip ye üzerine su iç

Bide 2 kayısı 2 cevizi yine geceden suya koyup sabah yerken kayısıların içine çörek oru koyup yiycez cevizide yiyip suyunu içicez
Şifa olsun cnm

Bana dr duphalac yazdı cnm .Görseller var kabızlıkla ilgili atabilirsem atayım

İnş büyüdüğü içindir benim 6.haftada düşük riskim başladı kanama alanı vardı içerde suan geçti ama her agrıda korkuyorum
Rabbim saglıcakla kavustursun inş yabrularımıza
Benim de riskli bir gebelik o yüzden sizi anlıyorum. Ama sanırım biraz da sakin olmamız gerekiyor. Tabi tedbiri elden bırakmadan.

Kuzucuklar

İncir ve Mısır :)

Kızlar ben uzun zamandır hareketlerini hissediyorum amma ve lakin tekme yok hala,gebeliğin en çok özlediğim yanı :KK36:oğlumda 17de hissetmiştim bunda daha erken olur mu dedim ama tık yok:KK69:

Back
X