2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar günaydın hepinize
Cinsiyet kesinleşti kız bebeğim geliyor
Birde size sorum olacaktı 16+6 dayım ama hala tekme hissetmiyorum ben ☹️ Ne zaman olacak ? Ve doktorum ikili en güvendiğimiz test dedi 3lü ve 4lü ye gerek duymadı . Ayrıntılı usg ye girecekmişim eylül 21de.. zaten zayıf yapıda biriyim toplamda 2,5 kilo aldım alamıyorum ben kilo üzülüyorum bana fikirlerinizi verebilir misiniz ? Hepinizin Arife günü mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun güzel anneler

Merhaba, hayırlı olsun.
Tekme hissetmemiz zor henüz, çünkü kasları Yen'i geliştiğinden güçlü tekmeler henüz yok. İlk hissedeceklerimiz içerde dönüşleri aslında. Bende bir iki kere hissettim sanki ama son günlerde bişi yok. İlk bebeklerde 20li haftalarda hissetmeyi bekleyin yazıyor her yerde.
3 lü ve 4lü testi bana da doktorlarım yapmadı. Doktorum derken 3 doktorum var benim, biri uzman ikisi Perinatolog. Araştırmacı yapım yüzünden de tüm testleri araştırdım :) gerçekten 3lü ve 4lünün bir önemi kalmamış. O yüzden hiç kafana takma.
Ben de hala ciddi birkilo almadım ve doktoruma bebek beslenemiyorsa dedim, bizim kilomuzla bebeğin kilosunun bu aylarda hiç bir alakası yokmuş.

Kizlar cok fena bi mide agrisiyla geldim. Gecen konusulmustu sanirim süt iyi geliyor demistiniz ictim ama faydasi yok. Var mi baska tavsiyesi olan

Pazartesi günü benim öyleydi canım, ağrıdan çok kasılma vardı midemde. İki gün demir hapını kestim. Bol su içtim. Az ve sık yemek yedim. Ilık ballı süt içtim. Bir çay bardağı nane limon içtim. Ve çok şükür kendime geldim. Soğuk şeyler yemeyi içmeyi de kes mutlaka. Çok geçmiş olsun.

Aynen canim 2-3 saatte bir boyle bi yanma eksimeyle geliyor aclik. Ben 4 kiloyu tamamladim 5e dogru emin adimlarla ilerliyorum.
Yalniz nedense kendi yaptigim yemekleri yiemiyorum. Ya disarda ya da baskasinin yaptigini yiebiliyorum.

Sen de Liviya Liviya gibi desene
En iyisi üçümüz birbirimize yemek yapalım :hamarat:
Ben tatilde Zaren ev yemeğine hasret kaldım hep dışarda hep dışarda

Tek çare direnmek canım eğer o da olmuyorsa az az sık sık yiyebilirsin faydalı bir yöntem zaten hamilelikte bunu öneriyorlar :)
Acaba meyveden mi kilo aldım
Hiç meyve yemem aklım sürekli meyvelerde
Ama öyle hepsi değil hatta hiçbiri
Hep aklımda çocuklukta yedigim meyveler ve yemekler var
Köy elması köy armudu daha olmamış ekşi mi ekşi üzüm dalında n erik hatta ekşi ötesi kızılcık
Bulabildiğim Bahce ürünü köy ürünü meyveler
:kusmuk:

Balli sut iyi geliyo canm bn ac karina balli sut ictim cok iyi geldi geçmiş olsun

Pazartesi günü benim öyleydi canım, ağrıdan çok kasılma vardı midemde. İki gün demir hapını kestim. Bol su içtim. Az ve sık yemek yedim. Ilık ballı süt içtim. Bir çay bardağı nane limon içtim. Ve çok şükür kendime geldim. Soğuk şeyler yemeyi içmeyi de kes mutlaka. Çok geçmiş olsun.
Sagolun kizlar cok fenaymis mide agrisi:( kv mlerdeyim bal yoktu ilik süt ictim. Nane limon deneyeyim bi de. Gecmezse de bal aldiririm artik

Kızlar günaydın hepinize
Cinsiyet kesinleşti kız bebeğim geliyor
Birde size sorum olacaktı 16+6 dayım ama hala tekme hissetmiyorum ben ☹️ Ne zaman olacak ? Ve doktorum ikili en güvendiğimiz test dedi 3lü ve 4lü ye gerek duymadı . Ayrıntılı usg ye girecekmişim eylül 21de.. zaten zayıf yapıda biriyim toplamda 2,5 kilo aldım alamıyorum ben kilo üzülüyorum bana fikirlerinizi verebilir misiniz ? Hepinizin Arife günü mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun güzel anneler

Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Ya ben sormayı unutuyorum, o yüzden normal yanı endişenlenmeyim mi? Benim ara ara 6.haftamdan itibaren vardı. Bi sıkıntı yoktur inş? Senin sanki plesantan aşağıda diye hatırlıyorum ben, bununla alakası var mıydı?
Evet benim asagıda plesanta ve ben 1-2 haftadır bir sıkıntı hissediyordum ama özel bölgemde yırtılma agrı acı hissediyordum ilave olarak yani aşağıda
Yanlardaki senin gibi 5haftadan veri var hatta ben ilk doktor a gitmeyim dedim ama öyle agrıdı ki dış gebelik geçiriyorum sanmıştım :eek:

Ay kızlar ne ağladım tam giyiniyordum kızımda yanımdaydı.dediki annecim bence bebek gitti yok dedi.daha önceki bebeğide kaybettiğim için acaba içinemi doğdu diye düşünüp oturup hüngür hüngür ağladım.çok hassas bir dönem sanırım herşeyi oraya bağlıyorum.

Ay kızlar ne ağladım tam giyiniyordum kızımda yanımdaydı.dediki annecim bence bebek gitti yok dedi.daha önceki bebeğide kaybettiğim için acaba içinemi doğdu diye düşünüp oturup hüngür hüngür ağladım.çok hassas bir dönem sanırım herşeyi oraya bağlıyorum.
Ay canm aglama korkutma kendini bsy yoktur cocuktur cocuklar neler demez sen stres yapip yavrunuda uzme artk herseyi hissediyo bebek rahat ol bnde herseyi korkar aglar oldum ama artk kendime soz verdim rahqat olucam olumlu dusunucem Hersey Allahtan kismeti varsa nefes alacagi varsa Allah nasip eder Allaha emanettir yavrularimiz bize bagislasin yavrularimizi

Sağol canım benim Liviya Liviya .işte elde değil birden söyleyince korktum oda ben ağlayınca anne şaka yaptım dedi durdu çocuk.Allahım sağlıkla bağışlasın bize inşallah bebeklerimizi.

Bence de sakin olmaya çalış canım ağlama hem kızın da bebeğe karşı negatif düşünebilir annemi hasta etti annemi üzdü diye belki senin acının hafifleteceğini sandı onun gitmesi o yüzden demiştir daha sakin olmalısın canım stresli bir dönem ama güçlü olursak atlatırız

Mrba anneler öncelikle hayırlı olsun Y avrulariniz sağ salim ins kucagimiza almak nasip olur...size bise sorcam lütfenbilgi verirmisiniz mart annesiyim nasipse benim 12+3 Um zofer kullanmama ve yan etki olarak iki haftadır kabiz olmama rağmen bulantilarim geçmedi 5 kilo verdim çok kotuyum tecrübeyle sabittir diye size sorayım dedim ne zaman geçer bu bulantilar dayanacak gucum kalmadı artık cidden ölecem artık

Back
X