- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.521
Evet aynen orası benimki hala agrıyor doktor normal demiştiKızlar
bu sol kasık dediğiniz bacakla bağlantılı olan yer mi? Kopacak gibi ağrı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen orası benimki hala agrıyor doktor normal demiştiKızlar
bu sol kasık dediğiniz bacakla bağlantılı olan yer mi? Kopacak gibi ağrı ?
Kızlar günaydın hepinize
Cinsiyet kesinleşti kız bebeğim geliyor
Birde size sorum olacaktı 16+6 dayım ama hala tekme hissetmiyorum benNe zaman olacak ? Ve doktorum ikili en güvendiğimiz test dedi 3lü ve 4lü ye gerek duymadı . Ayrıntılı usg ye girecekmişim eylül 21de.. zaten zayıf yapıda biriyim toplamda 2,5 kilo aldım alamıyorum ben kilo üzülüyorum bana fikirlerinizi verebilir misiniz ? Hepinizin Arife günü mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun güzel anneler
Kizlar cok fena bi mide agrisiyla geldim. Gecen konusulmustu sanirim süt iyi geliyor demistiniz ictim ama faydasi yok. Var mi baska tavsiyesi olan
Aynen canim 2-3 saatte bir boyle bi yanma eksimeyle geliyor aclik. Ben 4 kiloyu tamamladim 5e dogru emin adimlarla ilerliyorum.
Yalniz nedense kendi yaptigim yemekleri yiemiyorum. Ya disarda ya da baskasinin yaptigini yiebiliyorum.
Acaba meyveden mi kilo aldımTek çare direnmek canım eğer o da olmuyorsa az az sık sık yiyebilirsin faydalı bir yöntem zaten hamilelikte bunu öneriyorlar :)
Balli sut iyi geliyo canm bn ac karina balli sut ictim cok iyi geldi geçmiş olsun
Sagolun kizlar cok fenaymis mide agrisiPazartesi günü benim öyleydi canım, ağrıdan çok kasılma vardı midemde. İki gün demir hapını kestim. Bol su içtim. Az ve sık yemek yedim. Ilık ballı süt içtim. Bir çay bardağı nane limon içtim. Ve çok şükür kendime geldim. Soğuk şeyler yemeyi içmeyi de kes mutlaka. Çok geçmiş olsun.
Kızlar günaydın hepinize
Cinsiyet kesinleşti kız bebeğim geliyor
Birde size sorum olacaktı 16+6 dayım ama hala tekme hissetmiyorum benNe zaman olacak ? Ve doktorum ikili en güvendiğimiz test dedi 3lü ve 4lü ye gerek duymadı . Ayrıntılı usg ye girecekmişim eylül 21de.. zaten zayıf yapıda biriyim toplamda 2,5 kilo aldım alamıyorum ben kilo üzülüyorum bana fikirlerinizi verebilir misiniz ? Hepinizin Arife günü mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun güzel anneler
Valla yakin olsaydik bn hepinize yapardim szde bana verirdiniz canlarim ben bugunde birine kahvaltiya geldimSen deLiviya gibi desene
En iyisi üçümüz birbirimize yemek yapalım
Ben tatilde Zaren ev yemeğine hasret kaldım hep dışarda hep dışarda
Canm nane limon icmemeye calis marketten bal al sutle ic inşallah gecer yaSagolun kizlar cok fenaymis mide agrisikv mlerdeyim bal yoktu ilik süt ictim. Nane limon deneyeyim bi de. Gecmezse de bal aldiririm artik
Oyle mecbur sık sık az yiyorum
Misafirlerin gittimi canm
Ya ben sormayı unutuyorum, o yüzden normal yanı endişenlenmeyim mi? Benim ara ara 6.haftamdan itibaren vardı. Bi sıkıntı yoktur inş? Senin sanki plesantan aşağıda diye hatırlıyorum ben, bununla alakası var mıydı?Evet aynen orası benimki hala agrıyor doktor normal demişti
Allah yardmcin olsun canm bnmde yarin kalici misafirim gelicek ne yapsam bilmiyorumYok canım kurbandan sonra giderler daha :)
Evet benim asagıda plesanta ve ben 1-2 haftadır bir sıkıntı hissediyordum ama özel bölgemde yırtılma agrı acı hissediyordum ilave olarak yani aşağıdaYa ben sormayı unutuyorum, o yüzden normal yanı endişenlenmeyim mi? Benim ara ara 6.haftamdan itibaren vardı. Bi sıkıntı yoktur inş? Senin sanki plesantan aşağıda diye hatırlıyorum ben, bununla alakası var mıydı?
Ay canm aglama korkutma kendini bsy yoktur cocuktur cocuklar neler demez sen stres yapip yavrunuda uzme artk herseyi hissediyo bebek rahat ol bnde herseyi korkar aglar oldum ama artk kendime soz verdim rahqat olucam olumlu dusunucem Hersey Allahtan kismeti varsa nefes alacagi varsa Allah nasip eder Allaha emanettir yavrularimiz bize bagislasin yavrularimiziAy kızlar ne ağladım tam giyiniyordum kızımda yanımdaydı.dediki annecim bence bebek gitti yok dedi.daha önceki bebeğide kaybettiğim için acaba içinemi doğdu diye düşünüp oturup hüngür hüngür ağladım.çok hassas bir dönem sanırım herşeyi oraya bağlıyorum.
Ay kızlar ne ağladım tam giyiniyordum kızımda yanımdaydı.dediki annecim bence bebek gitti yok dedi.daha önceki bebeğide kaybettiğim için acaba içinemi doğdu diye düşünüp oturup hüngür hüngür ağladım.çok hassas bir dönem sanırım herşeyi oraya bağlıyorum.
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin cnmMerhabalar bu şifre meselesi bana da çok oldu bu forumda telefon değişince falan
Ben iki üç akşamda bir giriyorum maalesef
Gebelik güzel sadece pleseantamın aşagıda olduğunu öğrendim dinlenerek iş yapıyorum senin hamilelik nasıl gidiyor